Αρίστος έγραψε:
Tσου στις 5 τα ξημερωματα εγραψα για το ραδιο της Δανιας οταν ολοι κοιμοντουσαν. Εξαρχης αυτο εγραψα, οτι το ραδιο της Δανιας το ειπε, οχι εγω.
.
Το ζηταω για 2η φορα
Βαλε λινκ απο το Δανεζικο ραδιοφωνο

Αρίστος έγραψε:
Tσου στις 5 τα ξημερωματα εγραψα για το ραδιο της Δανιας οταν ολοι κοιμοντουσαν. Εξαρχης αυτο εγραψα, οτι το ραδιο της Δανιας το ειπε, οχι εγω.
.

nemo έγραψε:και απο οτι βλεπω δεν υπαρχει διαψευση απο την οικογένεια ουτε οτι το εκανε
ουτε οτι δεν το εκανε το μπολι

Αρίστος έγραψε:Διασταυρωση θα χρειαζοταν αν εγω υποστηριζα τη συνδεση της καταρρευσης Ερικσεν με το εμβολιο, εξαρχης ομως ειπα οτι το λεει ο σταθμος της Δανιας.
Αρίστος έγραψε:Αφηστε λοιπον κι ενα ανοιχτο παραθυρακι πως ολα αυτα θα μπορουσαν και να συνεπαγονται συγκαλυψη. Το κινητρο εξαλλου υπαρχει και ειναι σοβαροτατο. Σκεφτειτε ποση ζημια θα εκανε στην υποθεση των εμβολιασμων διεθνως και ειδικα στους νεους ανθρωπους να αποδεικνυοταν οτι για την καταρρευση και τον παραλιγο θανατο του Ερικσεν (στο τσακ τον εσωσαν) φταιει ενα mRNA εμβολιο. Μιλαμε οτι η ζημια θα επηρεαζε ΟΛΑ τα νεα εμβολια και θα εφτανε σε εκατονταδες δις.

Αρίστος έγραψε:Σε καλο παντως θα μου βγει το μπαν γιατι μου ειχε γινει μανια εκεινο το νημα που κοντευε 400 σελιδες. Ειχα παραμελησει εντελως το fb μου, το ελευθερο, ακομη και τα αρθρα μου.

.gif)

ВладимирВладимирович έγραψε:Ειναι δυσκολη αυτη η πανδημία, μονο το 99,5% θα επιβιώσουν