Big Brother 2

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Big Brother 2

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Νοέμ 2021, 18:23

Λαχουρένιος έγραψε:Ο Κωστης ειχε πλακα στην αρχη, αλλα απο τοτε που εφυγε ο Στηβ εχει πεσει και το μονο που κανει ειναι να κουτσομπολευει το απεναντι δωματιο με τους φιλους του. Αυτος πηγαινε για νικητης στην αρχη αλλα χαντακωθηκε που εμπλεξε με τους μαλακες.

Ο Κωστής μου αρέσει έτσι όπως μιλάει στα κρητικά. Με τον Στηβ τι κόλλημα είχε φάει ρε συ; Σαν ερωτευμένο ζευγαράκι έκαναν.
Είχε χαντακωθεί όντως ένα διάστημα αλλά από κάποιο σημείο και μετά έκανε στροφή. Γενικά όλη η κλίκα ηρέμησε και δεν ασχολείται πλέον με την Ευδοκία.

Λαχουρένιος έγραψε:Η Μαιρη εχει την εξης στρατηγικη. Δεν ασχολουνται μαζι της αλλα εμπλεκεται μονη της σε καυγαδες ωστε να θυματοποιηθει και η ιδια μαζι με την Ευδοκια και να γινει πιο αγαπητη. Εχει την ιδια στρατηγικη με την Σοφια του φετινου αλλα το παιζει πιο εξυπνα. Αν θυμασαι και η Σοφια ειχε κοντραριστει με τον Στηβ, τους εβγαζε παρατσουκλια κλπ. Αυτο κανει και η Μαιρη αλλα με περισσοτερο τακτ και της αποδιδει περισσοτερο.

Ετσι οπως παει θα γινει το μικρο σπιτι στο λιβαδι. Εχουν φυγει πολλοι εκρηκτικοι χαρακτηρες απο νωρις. Παικτες οπως ο Στηβ, η Σοφια, η Ελενα (αυτη που εφυγε την πρωτη βδομαδα) και η Γιωτα (αυτη που αποχωρησε μονη της στην αρχη) θα μπορουσαν να κατσουν παραπανω και θα εκαναν πιο ενδιαφερον το ριαλιτι.

Ρε συ τι κόλλημα έχεις φάει με τη Σοφία; Μέχρι να καταλάβω για ποια μιλάς...
Αυτή πέρασε και δεν ακούμπησε. Πολύ λίγο έμεινε. Απορώ πώς και την αναφέρεις.
Η Γιώτα ναι θα μπορούσε να έχει μια πορεία που θα έδινε τηλεθέαση στο παιχνίδι αλλά διάλεξε να φύγει.

Λαχουρένιος έγραψε:Και στο House of Fame εγινε κατι αντιστοιχο. Εκει τους εφυγαν μεσα στον πρωτο μηνα καποιοι ανακατωσουρηδες και εμειναν πισω οι αδιαφοροι με αποτελεσμα να κοπει το ριαλιτι 2-3 βδομαδες πιο νωρις.

Ποιο είναι το House of fame βρε αδερφέ; Ούτε καν το ξέρω.
Αααα εσύ είσαι πιο καμένος από μενα. :D

Λαχουρένιος έγραψε: Αυτο ισχυει. Οταν ειδε οτι οι καυγαδες κοπασαν το γυρισε στο πιο θεατρικο για να παιρνει τηλεοπτικο χρονο. Σε αυτα τα ριαλιτι το ζητουμενο ειναι να κανεις κατι για να παιρνεις περισσοτερα πλανα απο τους αλλους και να εκτιθεσαι περισσοτερο στο κοινο. Αυτο το ''κατι'' μπορει να ναι καυγαδες, ρομαντζα, θεατρινισμοι κλπ. Αν εισαι ησυχος σαν τον Νικο τοτε εισαι αορατος για το κοινο.

Για μενα η πιο αληθινη και σωστη ειναι η Μαρια. Μετα ειναι ο Νικος (καλο παιδι αλλα πολυυυυυ βαρετος) και μετα η Ευδοκια. Δυστυχως η Μαρια δε θα παει μπροστα γιατι ειναι ησυχη οποτε θα παιξει αναμεσα σε Νικο και Ευδοκια ο τελικος λογικα.

Φίλε τα τελευταία επεισόδια τα είδες που ανέλαβε η Ευδοκία αρχηγία;
:laugh1:
Πιο fail φάση δεν έχω ξαναδεί.
Ξεκαρδίστηκα στα γέλια που τους είχε μαζέψει στο σαλόνι να τους ανακοινώσει το πρόγραμμά της και άρχισαν να κόβουν φλέβες όλοι.
Ειδικά ο Νάσος αποκοιμήθηκε από τη βαρεμάρα. By the way γουστάρω πολύ Νάσο. Στην αρχή δε σου γεμίζει το μάτι αλλά νορμάλ τύπος φαίνεται.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Νοέμ 2021, 18:33

Έχω πεθάνει με τα σχόλια κάτω στο youtube :laugh1:

"Γελαω με τον νασο δεν μπορώ θυμήθηκα εμένα στο λύκειο οτν μιλούσε η καθηγήτρια και δεν καταλαβαίνα τπτ"

"Ο Νάσος έσβησε"
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Νοέμ 2021, 18:39

Κι ένα άλλο highlight που μου άρεσε πολύ και έριξα πολύ γέλιο με τον Νάσο, που έχει πρήξει τα @@ σε όλους η Ευδοκία.

Ξεκινήσαμε του τύπου να της κάνω εγώ το φύλλο
μετά τη σπανακόπιτα της εξήγησα ότι δε γίνεται ανοιχτή
μετά φτάσαμε μήπως την κάνουμε σκεπαστή
μετά μήπως βάλουμε και κοτόπουλο
μετά καταλήξαμε στην τάρτα
και πάλι καλά που έγινε αυτό με την τάρτα
γιατί θα φτιάχναμε και τσουρέκι στο τέλος.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
έκλαψα
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Νοέμ 2021, 18:41

Λαχούρ δεν ξέρω αν το έχεις προσέξει αλλά η Ευδοκία με τον Νάσο έχουν αρχίσει να έρχονται επικίνδυνα "κοντά".

Και να σου πω την αλήθεια πιο πολύ μου αρέσουν αυτοί οι δυο ως ζευγάρι παρά Ευδοκία - Νίκος. Δε θεωρώ ότι ταίριαζαν και ιδιαίτερα απλά λόγω καταστάσεων ήρθαν πιο κοντά.
Καλά ο Νίκος κοιμάται όρθιος έτσι κι αλλιώς.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Νοέμ 2021, 20:48

bizeli έγραψε:Ο Κωστής μου αρέσει έτσι όπως μιλάει στα κρητικά. Με τον Στηβ τι κόλλημα είχε φάει ρε συ; Σαν ερωτευμένο ζευγαράκι έκαναν.
Είχε χαντακωθεί όντως ένα διάστημα αλλά από κάποιο σημείο και μετά έκανε στροφή. Γενικά όλη η κλίκα ηρέμησε και δεν ασχολείται πλέον με την Ευδοκία.

Δεν ξεχναει ο κοσμος τοσο ευκολα και καταλαβαινει οτι τωρα την γλειφουν την Ευδοκια επειδη εχουν καταλαβει οτι ειναι δημοφιλης. Αλλωστε ο Κωστας την ψηφισε την περασμενη βδομαδα.

Ρε συ τι κόλλημα έχεις φάει με τη Σοφία; Μέχρι να καταλάβω για ποια μιλάς...
Αυτή πέρασε και δεν ακούμπησε. Πολύ λίγο έμεινε. Απορώ πώς και την αναφέρεις.
Η Γιώτα ναι θα μπορούσε να έχει μια πορεία που θα έδινε τηλεθέαση στο παιχνίδι αλλά διάλεξε να φύγει.

Η Σοφια ηταν ανακατωστρα και γραφικη (τετοιους θελουμε να βλεπουμε :D ) αλλα εκανε το λαθος να εκδηλωθει πολυ νωρις και την διωξανε.

Ποιο είναι το House of fame βρε αδερφέ; Ούτε καν το ξέρω.
Αααα εσύ είσαι πιο καμένος από μενα. :D

Ενα τυπου Fame Story που το δειχνε την περασμενη ανοιξη

Φίλε τα τελευταία επεισόδια τα είδες που ανέλαβε η Ευδοκία αρχηγία;
Πιο fail φάση δεν έχω ξαναδεί.
Ξεκαρδίστηκα στα γέλια που τους είχε μαζέψει στο σαλόνι να τους ανακοινώσει το πρόγραμμά της και άρχισαν να κόβουν φλέβες όλοι.
Ειδικά ο Νάσος αποκοιμήθηκε από τη βαρεμάρα. By the way γουστάρω πολύ Νάσο. Στην αρχή δε σου γεμίζει το μάτι αλλά νορμάλ τύπος φαίνεται.

Διπροσωπος ειναι ρε. Θαβει τους μεν στους δε και τους δε στους μεν ωστε να αλληλοφαγωθουν μεταξυ τους και αυτος να τα εχει καλα με ολους. Η Ευδοκια εχει μαλακιστει αγρια με την αρχηγια και σιγουρα θα της κοστισει αυτο στο κοινο αλλα στο σπιτι.

bizeli έγραψε:Κι ένα άλλο highlight που μου άρεσε πολύ και έριξα πολύ γέλιο με τον Νάσο, που έχει πρήξει τα @@ σε όλους η Ευδοκία.

Ξεκινήσαμε του τύπου να της κάνω εγώ το φύλλο
μετά τη σπανακόπιτα της εξήγησα ότι δε γίνεται ανοιχτή
μετά φτάσαμε μήπως την κάνουμε σκεπαστή
μετά μήπως βάλουμε και κοτόπουλο
μετά καταλήξαμε στην τάρτα
και πάλι καλά που έγινε αυτό με την τάρτα
γιατί θα φτιάχναμε και τσουρέκι στο τέλος.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
έκλαψα

Εδω εχει δικιο ο Νασος. Τσουρεκια του τα εκανε. Αλλαξε 5 γνωμες σε 3 λεπτα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Νοέμ 2021, 20:50

bizeli έγραψε:Λαχούρ δεν ξέρω αν το έχεις προσέξει αλλά η Ευδοκία με τον Νάσο έχουν αρχίσει να έρχονται επικίνδυνα "κοντά".

Και να σου πω την αλήθεια πιο πολύ μου αρέσουν αυτοί οι δυο ως ζευγάρι παρά Ευδοκία - Νίκος. Δε θεωρώ ότι ταίριαζαν και ιδιαίτερα απλά λόγω καταστάσεων ήρθαν πιο κοντά.
Καλά ο Νίκος κοιμάται όρθιος έτσι κι αλλιώς.

Δεν νομιζω να παιζει κατι. Αυτης της αρεσει ο Πετσας και ο αλλος απλα θελει να τα εχει καλα μαζι της γιατι εχει δει απ'εξω οτι ειναι δημοφιλης.

Ουτως ή αλλως αυτος θα φυγει αυτη τη βδομαδα. Θα βγει απο την καλπη αυτος μαζι με Ισιδωρο και Ανχιελιτα και θα παρει το βετο ο Κωστας οποτε σιγουρα θα σωθει η Ανχιελιτα. Η μονη ελπιδα του Νασου ειναι να ανεβει ως 4η σε ψηφους η Αννα η οποια ειναι αδυναμη παικτρια και εχει ευκαιρια να την κερδισει. Αλλιως παει σπιτακι του. Το επαιξε πολυ λαθος τις τελευταιες δυο βδομαδες με τα ανακατεματα που κανει και αυτο θα του στοιχισει.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Νοέμ 2021, 21:06

Λαχουρένιος έγραψε:
Δεν ξεχναει ο κοσμος τοσο ευκολα και καταλαβαινει οτι τωρα την γλειφουν την Ευδοκια επειδη εχουν καταλαβει οτι ειναι δημοφιλης. Αλλωστε ο Κωστας την ψηφισε την περασμενη βδομαδα.

Έλα μωρέ με τον κόσμο. Λες και ξέρει τι του γίνεται.
Κλειδώνει σε έναν νικητή από την αρχή και το πάει τυφλά ως το τέλος.
Μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με τον Ευδοκία + Νίκο και καλά οι μόνοι παίκτες που αξίζουν και όποιος τυχόν τους αντιμιλήσει τον βγάζουν κατευθείαν στον τάκο.
Υπάρχουν πολύ καλύτεροι παίκτες από αυτούς πχ Μαρία, Νάσος, Κωστής ακόμα και ο Παναγιώτης με την Ανχελίτα τους θεωρώ πολύ πιο νορμάλ από τις καραγκιοζιές της Ευδοκίας.
Βαρέθηκα το στυλάκι της Ευδοκίας δήθεν "αθώας" και παπάρια.

Λαχουρένιος έγραψε: Η Σοφια ηταν ανακατωστρα και γραφικη (τετοιους θελουμε να βλεπουμε :D ) αλλα εκανε το λαθος να εκδηλωθει πολυ νωρις και την διωξανε.

Έχεις δίκιο σε αυτό αλλά ξέρεις τι άλλο λάθος έκανε; Πήγε να μιμηθεί φανερά την ΑΜ από πέρυσι και δεν της βγήκε. Φαινόταν ότι πήγαινε να παίξει το ίδιο εργάκι.
Έκανε κάτι θεατράλε και αυτή.

Λαχουρένιος έγραψε: Διπροσωπος ειναι ρε. Θαβει τους μεν στους δε και τους δε στους μεν ωστε να αλληλοφαγωθουν μεταξυ τους και αυτος να τα εχει καλα με ολους. Η Ευδοκια εχει μαλακιστει αγρια με την αρχηγια και σιγουρα θα της κοστισει αυτο στο κοινο αλλα στο σπιτι.

Μπααα δεν είναι ακριβώς έτσι. Καταρχάς είναι από τους τελευταίους παίκτες που μπήκε. Λογικό είναι να πηγαίνει με όλους μέχρι να δει και αυτός πού θα κάτσει η μπίλια και με ποιους θα κολλήσει.
Γενικά δεν είναι αυστηρά στρατευμένος με το ένα ή το άλλο στρατόπεδο. Αυτό δε σημαίνει διπροσωπία. Όταν κάνεις με με όλους παρέα λογικό είναι να συζητάς διαφορετικά πράγματα με τον καθένα.

Λαχουρένιε θα συμφωνήσουμε σε τίποτα για το ΒΒ; Από πέρυσι δεν είχαμε ούτε ένα σημείο σύγκλισης.

Λαχουρένιος έγραψε: Εδω εχει δικιο ο Νασος. Τσουρεκια του τα εκανε. Αλλαξε 5 γνωμες σε 3 λεπτα.

Γενικά άρχισε να την ψωνίζει η Ευδοκία και αυτό κουράζει.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Νοέμ 2021, 21:10

bizeli έγραψε:Έλα μωρέ με τον κόσμο. Λες και ξέρει τι του γίνεται.
Κλειδώνει σε έναν νικητή από την αρχή και το πάει τυφλά ως το τέλος.
Μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με τον Ευδοκία + Νίκο και καλά οι μόνοι παίκτες που αξίζουν και όποιος τυχόν τους αντιμιλήσει τον βγάζουν κατευθείαν στον τάκο.
Υπάρχουν πολύ καλύτεροι παίκτες από αυτούς πχ Μαρία, Νάσος, Κωστής ακόμα και ο Παναγιώτης με την Ανχελίτα τους θεωρώ πολύ πιο νορμάλ από τις καραγκιοζιές της Ευδοκίας.
Βαρέθηκα το στυλάκι της Ευδοκίας δήθεν "αθώας" και παπάρια.

Αν θεωρεις νορμαλ την Ανχιελιτα, τον Νασο και τον Παναγιωτη κατι δεν παει καλα :D

Έχεις δίκιο σε αυτό αλλά ξέρεις τι άλλο λάθος έκανε; Πήγε να μιμηθεί φανερά την ΑΜ από πέρυσι και δεν της βγήκε. Φαινόταν ότι πήγαινε να παίξει το ίδιο εργάκι.
Έκανε κάτι θεατράλε και αυτή.

Ναι ισχυει και επειδη ειναι ηθοποιος το ειδε σαν ρολο και νομιζε θα τους κοροιδεψει ολους

Μπααα δεν είναι ακριβώς έτσι. Καταρχάς είναι από τους τελευταίους παίκτες που μπήκε. Λογικό είναι να πηγαίνει με όλους μέχρι να δει και αυτός πού θα κάτσει η μπίλια και με ποιους θα κολλήσει.
Γενικά δεν είναι αυστηρά στρατευμένος με το ένα ή το άλλο στρατόπεδο. Αυτό δε σημαίνει διπροσωπία. Όταν κάνεις με με όλους παρέα λογικό είναι να συζητάς διαφορετικά πράγματα με τον καθένα.

Λαχουρένιε θα συμφωνήσουμε σε τίποτα για το ΒΒ; Από πέρυσι δεν είχαμε ούτε ένα σημείο σύγκλισης.

Ισχυει αφου συμπαθεις ολα τα μαλακιστηρια καθε φορα.... :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Νοέμ 2021, 21:15

Λαχουρένιος έγραψε:
Δεν νομιζω να παιζει κατι. Αυτης της αρεσει ο Πετσας και ο αλλος απλα θελει να τα εχει καλα μαζι της γιατι εχει δει απ'εξω οτι ειναι δημοφιλης.

Λαχουρένιε είσαι τελείως άμπαλος. Άσε εμάς να ξέρουμε που είμαστε γυναίκες και καταλαβαίνουμε 2-3 πραγματάκια καλύτερα.
Αρχικά κάτι παιζόταν με Ευδοκία + Πέτσα (και ο Πέτσας γούσταρε Ευδοκία) αλλά δεν πρόλαβε να γίνει κάτι, γιατί χώθηκε η Ανχελίτα (τι συζητάμε θεέ μου; θα νομίζουν ότι λέμε για καμιά βραζιλιάνικη σειρά).
Από τότε ο Πέτσας έχει ένα κρυφό απωθημένο με την Ευδοκία. Δε θέλει απλά να τα έχει καλά μαζί της λόγω δημοφιλίας αλλά γιατί την ψιλογουστάρει κιόλας.

Λαχουρένιος έγραψε: Ουτως ή αλλως αυτος θα φυγει αυτη τη βδομαδα. Θα βγει απο την καλπη αυτος μαζι με Ισιδωρο και Ανχιελιτα και θα παρει το βετο ο Κωστας οποτε σιγουρα θα σωθει η Ανχιελιτα. Η μονη ελπιδα του Νασου ειναι να ανεβει ως 4η σε ψηφους η Αννα η οποια ειναι αδυναμη παικτρια και εχει ευκαιρια να την κερδισει. Αλλιως παει σπιτακι του. Το επαιξε πολυ λαθος τις τελευταιες δυο βδομαδες με τα ανακατεματα που κανει και αυτο θα του στοιχισει.

Ε όχι να φύγει και ο Νάσος ρε φίλε.
Μου αρέσει και εμφανισιακά αυτός. :ashamed:
Μη ρωτάς γιατί. Ούτε εγώ ξέρω.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Νοέμ 2021, 21:17

Λαχουρένιος έγραψε:Ισχυει αφου συμπαθεις ολα τα μαλακιστηρια καθε φορα.... :laugh1:

Όχι δεν είναι αυτό.
Απλά εγώ ξέρω να "διαβάζω" καλύτερα χαρακτήρες σε σχέση με σένα.
Εσύ μένεις μόνο σε αυτό που βλέπεις.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”