Να απογραφηθω;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Να απογραφηθω;

Δημοσίευσηαπό pluton » 02 Δεκ 2021, 17:05

ВладимирВладимирович έγραψε:Μαλλον οχι, γιατι ζητανε να βαλω τον ΑΦΜ και ΑΜΚΑ δικα μου και λοιπων μελων του νοικοκυριού. Τσεκαρα την προηγούμενη απογραφη και δεν υπηρχαν εκει αυτες οι ερωτήσεις.
Μαλλον ο κουλης θελει να ξερει που μενουν οι ανεμβολιαστοι :yesyes:

Να μη απογραφής διότι υπάρχει και άλλος κίνδυνος, πιθανά η μετάλλαξη της απογραφής στην κατηγορία Δ και Ο να έχει παρενέργειες μη αντιμετωπίσημες.

Σήμερα μου είπε ένας αντιεμβολιαστής ότι κάποιος 85χρονος που πέθανε από καρδία πιθανά να οφείλετε στο ότι εμβολιάστηκε για τον κορονοιό...
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 02 Δεκ 2021, 17:23

Προέλλην έγραψε:Γιατί τότε το 2011 δεν χρησιμοποιούταν ο ΑΜΚΑ πουθενά, οι υπηρεσίες ήταν κατακερματισμένες, η γραφειοκρατία υποσαχαρίου τύπου.
Τώρα στα ζητάνε γιατί όπως σε όλα τα σύγχρονα πολιτισμένα κράτη υπάρχει μηχανογράφηση και ενοποίηση των κατά υπηρεσία συστημάτων.

Αρα συμφωνεις οτι πρόκειται για φακελωμα πολιτων απο το κρατος;
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 02 Δεκ 2021, 17:26

pluton έγραψε:Σήμερα μου είπε ένας αντιεμβολιαστής ότι κάποιος 85χρονος που πέθανε από καρδία πιθανά να οφείλετε στο ότι εμβολιάστηκε για τον κορονοιό...

Πιθανώς εχει δικιο ο κυριος που σ'το ειπε αλλα εδω συζητάμε αλλο.
Εχεις να πούμε καμια ιδεα για το τι το θελει η στατιστική υπηρεσία και σου ζητάει ΑΦΜ και ΑΜΚΑ στην απογραφή, ενω πριν δεν τα χρειαζοταν;
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Δεκ 2021, 17:49

ВладимирВладимирович έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Ουτε ξερω, ουτε με ενδιαφερει.

Μια χαρα, ομως αν τυχόν σου ζητήσουν να δώσεις ενα νεφρο, για το καλο της κοινωνίας εννοείται, να μη ακουμε ουτε κιχ παραπονιαδικο, ετσι;

Ειναι το ιδιο να δωσεις ενα νεφρο με το να παρεις μερος σε μια τυπικη γραφειοκρατικη διαδικασια που γινεται μια φορα το χρονο?

Προέλλην έγραψε:Έχουν ξεφύγει τελείως. Δεν νομίζω ότι υπάρχει επιστροφή. Μόνη επιλογή πλέον η ψυχιατρική κλινική.

Γιατι δεν ζηταγαν ΑΜΚΑ και ΑΦΜ στην προηγούμενη απογραφη, του 2011;

Δεν ξερω ρε μπρο. Εσεις το '11 γιατι κανατε ολοι την απογραφη σαν καλα παιδακια και το 2021 παθατε ψεκασμο?
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Δεκ 2021, 17:51

ВладимирВладимирович έγραψε:Εγω ευγενικα παρελαβα τον φακελο, δεν φταίει σε κατι η απογραφεας.
Απλα μετα πηγα να τον πεταξω στα σκουπίδια αλλα η γυναίκα μου αρχισε να φωνάζει να μη το κανω. Ειναι γενικα ετσι, τυπικη ας πουμε και απσεκαστη. Δεν εχει ελληνική ψυχη :nono:
Αλλα και παλι, αν απογραφηθουμε θα το κάνουμε με τους δικους μου κωδικούς, γιατι αυτη δεν ξερει και πολυ καλα τις ιντερνετικες διαδικασίες :yesyes: θα με πρηζει ομως μεχρι να περάσει η προθεσμία :nono:

Που να δεις οταν σε αναγκασει να μπολιαστεις :enamorado:

Προέλλην έγραψε:Γιατί τότε το 2011 δεν χρησιμοποιούταν ο ΑΜΚΑ πουθενά, οι υπηρεσίες ήταν κατακερματισμένες, η γραφειοκρατία υποσαχαρίου τύπου.
Τώρα στα ζητάνε γιατί όπως σε όλα τα σύγχρονα πολιτισμένα κράτη υπάρχει μηχανογράφηση και ενοποίηση των κατά υπηρεσία συστημάτων.

Είπαμε, κάντε καμιά βόλτα στον γιατρό τον καλό, θα βοηθήσει.

Μπορει και να ηταν αυτο. Θυμαμαι ο ΑΜΚΑ βγηκε στα τελη 00s/αρχες 10s και μεχρι την ιδια περιοδο καθε οικογενεια ειχε ενα ΑΦΜ, αντι ενα ΑΦΜ ανα μελος μεχρι σημερα. Θυμαμαι και τοτε καποιοι ψεκασμενοι φανατικοι χριστιανοι αντιδρουσαν τον ατομικο ΑΦΜ και τον ΑΜΚΑ αλλα δεν ηταν τοσο πολλοι οσο οι αντιβαξ σημερα.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 02 Δεκ 2021, 17:56

Λαχουρένιος έγραψε:
Που να δεις οταν σε αναγκασει να μπολιαστεις :enamorado:

Δεν παιζει αυτό στις ΡουΠου οικογένειες, εδω κανουμε εμεις το κουμαντο σιγα μην αφησουμε τις γυναίκες να παιρνουν τέτοιες αποφάσεις.
Γι'αυτο και μας μισουν οι παγκοσμιοποιητες αλλα ζντονμπουντζομας :yesyes:
1 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 02 Δεκ 2021, 18:00

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν ξερω ρε μπρο. Εσεις το '11 γιατι κανατε ολοι την απογραφη σαν καλα παιδακια και το 2021 παθατε ψεκασμο?

Άλλες εποχές τότε. Δεν είχαμε ναζιστική εκτροπή της πολιτείας, όπως σήμερα.
Σε κράτος που παραβιάζει καθημερινά τα θεμελιώδη συνταγματικά μου δικαιώματα δεν έχω και δεν θα έχω καμία εμπιστοσύνη και δεν επιθυμώ καμία συνεργασία ή να προσφέρω κάποια βοήθεια. :yesyes:

Όταν και αν το Γιουνανιστάν ξαναγίνει συνταγματική δημοκρατία, τα ξαναλέμε (κι αν στο μεταξύ δεν έχουμε αναπτύξει δεσμούς με άλλα κράτη, που να μην μας ενδιαφέρει πλέον καθόλου το Γιουνανιστάν :D ). :yesyes:
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 02 Δεκ 2021, 18:00

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν ξερω ρε μπρο. Εσεις το '11 γιατι κανατε ολοι την απογραφη σαν καλα παιδακια και το 2021 παθατε ψεκασμο?

Ξερωγω, μήπως επειδη τοτε δεν ειχαμε μια χουντα ψυχανωμαλων σατανιστων για κυβέρνηση; :dunno:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 02 Δεκ 2021, 18:56

pluton έγραψε:Σήμερα μου είπε ένας αντιεμβολιαστής ότι κάποιος 85χρονος που πέθανε από καρδία πιθανά να οφείλετε στο ότι εμβολιάστηκε για τον κορονοιό...

Πιθανώς εχει δικιο ο κυριος που σ'το ειπε αλλα εδω συζητάμε αλλο.
Εχεις να πούμε καμια ιδεα για το τι το θελει η στατιστική υπηρεσία και σου ζητάει ΑΦΜ και ΑΜΚΑ στην απογραφή, ενω πριν δεν τα χρειαζοταν;

Δηλαδή το κράτος που έδωσε ΑΦΜ και ΑΜΚΑ δεν τα γνωρίζουν;

Την απογραφή το κράτος δεν την κάνει;

Υπάρχει περίπτωση να απογραφεί ο κος Χρήστος Παπάζογλου και το κράτος να μη έχει την δυνατότητα να ξέρει το ΑΜΚΑ του και το ΑΦΜ του;

Συζήτηση "περί όνου σκιάς".
2 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 02 Δεκ 2021, 19:14

Όχι Βλαδίμηρε να μην απογραφηθείς.
Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα.
Ο θεός σε φύλαξε και μας ρώτησες πριν γίνει το κακό.

ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
έλα χριστέ, τι άλλο θα διαβάσουμε;
3 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”