Σχέση με διαφορά μορφωτικού επιπέδου

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Σχέση με διαφορά μορφωτικού επιπέδου

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Δεκ 2022, 13:09

Magdap35 έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρείς έναν αλλοδαπό δυτικό σύντροφο, για να μην έχεις την έννοια όλων αυτών των αραβικών προβλημάτων.

Είναι μίσος Γερμανός .

Παλι καλα. Αν ειναι απο Γερμανια η πεθερα τοτε ειναι ακομα καλυτερα :D

Προέλλην έγραψε:Δε ξέρω τι σχετικές παραστάσεις έχεις, αλλά μεταξύ φίλων δεν έχω δεί ποτέ να συζητιούνται τέτοια πράγματα. Το να κάνεις κριτική στην γκόμενα ή γκόμενο του άλλου, είναι θέμα ταμπού, μπαίνεις σε χωράφια που στο δυτικό κόσμο είναι περιφραγμένα με αγκαθωτή κονσερτίνα. Ένα τέτοιο σχόλιο το πιθανότερο θα σου στοιχίσει την φιλία.
Ξέρω δεκάδες "αταίριαστα" ζευγάρια σε αρκετές δυτικές χώρες, και ούτε γονείς ούτε φίλοι το αγγίζουν το θέμα.
Στατιστικά θα υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά ο κανόνας είναι ο παραπάνω.

Οι ευρωπαιες δεν ξερω τι κανουν, αλλα παντως στην Ελλαδα οι φιλες ανακατευονται στα γκομενικα η μια της αλλης. Αν δεν παρεις εγκριση απο μαμα και κολλητες δεν γαμας :D

Οι αντρες δεν ασχολουνται. Η συζητηση περιοριζεται εκει:

-Γαμας?
-Ναι

ή

-Εχεις γκομενα?
-Ναι
-Καλη?
-Ναι/Οχι.

:D
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 11 Δεκ 2022, 18:01

Λαχουρένιος έγραψε:
Magdap35 έγραψε:Είναι μίσος Γερμανός .

Προέλλην έγραψε:Δε ξέρω τι σχετικές παραστάσεις έχεις, αλλά μεταξύ φίλων δεν έχω δεί ποτέ να συζητιούνται τέτοια πράγματα. Το να κάνεις κριτική στην γκόμενα ή γκόμενο του άλλου, είναι θέμα ταμπού, μπαίνεις σε χωράφια που στο δυτικό κόσμο είναι περιφραγμένα με αγκαθωτή κονσερτίνα. Ένα τέτοιο σχόλιο το πιθανότερο θα σου στοιχίσει την φιλία.
Ξέρω δεκάδες "αταίριαστα" ζευγάρια σε αρκετές δυτικές χώρες, και ούτε γονείς ούτε φίλοι το αγγίζουν το θέμα.
Στατιστικά θα υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά ο κανόνας είναι ο παραπάνω.

Οι ευρωπαιες δεν ξερω τι κανουν, αλλα παντως στην Ελλαδα οι φιλες ανακατευονται στα γκομενικα η μια της αλλης. Αν δεν παρεις εγκριση απο μαμα και κολλητες δεν γαμας :D

-Γαμας?
-Ναι

ή

-Εχεις γκομενα?
-Ναι
-Καλη?
-Ναι/Οχι.

Σε πολλές περιπτώσεις υπό την μορφή προσπάθειας απόσπασης/ιδιοποίησης του γκόμενου της φίλης :yesyes:
1 .

Magdap35
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Magdap35 » 12 Δεκ 2022, 15:40

Προέλλην έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

-Γαμας?
-Ναι

ή

-Εχεις γκομενα?
-Ναι
-Καλη?
-Ναι/Οχι.

Σε πολλές περιπτώσεις υπό την μορφή προσπάθειας απόσπασης/ιδιοποίησης του γκόμενου της φίλης :yesyes:

Όχι απαραίτητα, εμένα μια φίλη μου είπε ότι δεν εγκρίνει το αγόρι μου επειδή δεν έχει κάποια πράγματα (υλικά ) πολλές κοπέλες είναι gold diggers , δεν με πειράζει εμένα προσωπικά ούτε τον θέλω τον άλλον έτοιμο , να εξελιχθούμε μαζί το βρίσκω πολύ όμορφο .
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 12 Δεκ 2022, 16:48

Magdap35 έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Σε πολλές περιπτώσεις υπό την μορφή προσπάθειας απόσπασης/ιδιοποίησης του γκόμενου της φίλης :yesyes:

Όχι απαραίτητα, εμένα μια φίλη μου είπε ότι δεν εγκρίνει το αγόρι μου επειδή δεν έχει κάποια πράγματα (υλικά ) πολλές κοπέλες είναι gold diggers , δεν με πειράζει εμένα προσωπικά ούτε τον θέλω τον άλλον έτοιμο , να εξελιχθούμε μαζί το βρίσκω πολύ όμορφο .

ειναι ομορφο αλλα σπανιο να συμβει- συνηθως ο ενας μενει πισω -αλλα θα τα μαθεις και συ οπως και μεις :laugh1:
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Magdap35
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Magdap35 » 12 Δεκ 2022, 18:00

nemo έγραψε:
Magdap35 έγραψε:Όχι απαραίτητα, εμένα μια φίλη μου είπε ότι δεν εγκρίνει το αγόρι μου επειδή δεν έχει κάποια πράγματα (υλικά ) πολλές κοπέλες είναι gold diggers , δεν με πειράζει εμένα προσωπικά ούτε τον θέλω τον άλλον έτοιμο , να εξελιχθούμε μαζί το βρίσκω πολύ όμορφο .

ειναι ομορφο αλλα σπανιο να συμβει- συνηθως ο ενας μενει πισω -αλλα θα τα μαθεις και συ οπως και μεις :laugh1:

Δεν πιστεύω ότι θα γίνει αυτό ..
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 12 Δεκ 2022, 18:20

Magdap35 έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Σε πολλές περιπτώσεις υπό την μορφή προσπάθειας απόσπασης/ιδιοποίησης του γκόμενου της φίλης :yesyes:

Μα δεν λέω ότι συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις. Συμβαίνει όμως συνήθως.
Ειδικά αν περνάς πολύ καλά με το αγόρι σου, μην το πολυφωνάζεις στις φίλες σου και τους λες πολλές λεπτομέρειες, γιατί θα αρχίσουν να τον ερωτεύονται.

Γερμανία απο που κρατάει η σκούφια του, ποια περιοχή; :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 12 Δεκ 2022, 21:07

Magdap35 έγραψε:

Αν εχεις τετοιες φιλες να τις αλλαξεις, ειτε εγκρινουν το αγορι σου ειτε οχι :pardon:

[quote]να εξελιχθούμε μαζί το βρίσκω πολύ όμορφο [/quote

Σωστη η Μαγδα :good:
0 .

Magdap35
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Magdap35 » 12 Δεκ 2022, 21:39

Προέλλην έγραψε:
Magdap35 έγραψε:Όχι απαραίτητα, εμένα μια φίλη μου είπε ότι δεν εγκρίνει το αγόρι μου επειδή δεν έχει κάποια πράγματα (υλικά ) πολλές κοπέλες είναι gold diggers , δεν με πειράζει εμένα προσωπικά ούτε τον θέλω τον άλλον έτοιμο , να εξελιχθούμε μαζί το βρίσκω πολύ όμορφο .

Μα δεν λέω ότι συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις. Συμβαίνει όμως συνήθως.
Ειδικά αν περνάς πολύ καλά με το αγόρι σου, μην το πολυφωνάζεις στις φίλες σου και τους λες πολλές λεπτομέρειες, γιατί θα αρχίσουν να τον ερωτεύονται.

Γερμανία απο που κρατάει η σκούφια του, ποια περιοχή; :D

Αχαχα , όχι δεν τα πολύ μοιράζομαι είναι η αλήθεια!
Μόναχο !!!!
0 .

Magdap35
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Magdap35 » 12 Δεκ 2022, 21:42

Λαχουρένιος έγραψε:

Αν εχεις τετοιες φιλες να τις αλλαξεις, ειτε εγκρινουν το αγορι σου ειτε οχι :pardon:

να εξελιχθούμε μαζί το βρίσκω πολύ όμορφο [/quote

Σωστη η Μαγδα :good:

Ευχαριστώ πολύ!
Δυστυχώς δεν το βλέπω συχνά , οι περισσότερες κοπέλες θέλουν τον άλλον έτοιμο ... Φυσικα δεν αναφέρομαι σε ακραίες περιπτώσεις που κάποιος είναι 35-40 και δεν έχει κάνει τίποτα , αλλά το να έχουμε υψηλές απαιτήσεις από πιο νεαρούς άνδρες το βρίσκω πολύ άσχημο , άλλωστε ζούμε και σε δύσκολους καιρούς...
1 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 12 Δεκ 2022, 22:44

Magdap35 έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Ευχαριστώ πολύ!
Δυστυχώς δεν το βλέπω συχνά , οι περισσότερες κοπέλες θέλουν τον άλλον έτοιμο ... Φυσικα δεν αναφέρομαι σε ακραίες περιπτώσεις που κάποιος είναι 35-40 και δεν έχει κάνει τίποτα , αλλά το να έχουμε υψηλές απαιτήσεις από πιο νεαρούς άνδρες το βρίσκω πολύ άσχημο , άλλωστε ζούμε και σε δύσκολους καιρούς...

Αυτές, είναι έτοιμες; Mπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις των νεαρών και μη "έτοιμων";
Έχει κάποια λογική βάση αυτό; (είναι καλλονές, πλούσιες, μορφωμένες, έχουν χιούμορ; κτλ) ή πρόκειται απλά για μπεμπεκισμό ημιμεγαλοκοπέλων που αυτιστικά επιμένουν να νομίζουν ότι είναι πριγκίπισσες παραμυθιού ενώ φέρνουν περισσότερο προς την κακιά μάγισσα; :D
2 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”