Από το "τον λατρεύουν" στο "δεν τον γιαουρτώνουν".
Λοιπόν, είπαμε, να διαβάσουμε καμιά... τεσπα, μην το πώ, αλλά δεν θ' αφοδεύσουμε και επ' αυτού (δεν θα το χέσουμε) κιόλας.
Κρατάω την οβίδα προς τους Μογγόλους που νόμιζαν οτι θα κουνηθούν στον Πάνο, και βγαίνω προς το παρόν.
Προσοχή όμως!!! θα επιστρέψω!!!
ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΜΠΗΞΤΕ. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ
-
Kauldron
- Supreme poster

Re: ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΜΠΗΞΤΕ. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
Kauldron
- Supreme poster

Εθνικοφιλελευθερος έγραψε:ΠΗΞΤΕ έγραψε:Λεωφορείο πρωί σήμερα, συζήτηση μεταξύ σαραντάρηδων δίπλα μου:
-Ρε συ, φοβερός αυτός ο Γεωργιάδης, τους έχει ξεσκίσει τους συγκυβερνώντες.
-Ξέρω γω ρε φίλε... Πολύ φωνάζει...
-Φωνάζει λόγω πάθους και πατριωτισμού, τα επιχειρήματά του είναι που έχουν σημασία. Να σου πω και κάτι ρε συ; Τους τελευταίους μήνες έχω στο μαγαζί το χειρότερο τζίρο από τότε που το άνοιξα. Έχω κόψει το βραδινό και τέσσερις φορές την εβδομάδα είτε φτιάχνω μακαρόνια στα παιδιά είτε ξεπαγώνω στο φούρνο μικροκυμάτων. Πεινάμε φίλε, πείναμε!
-Ε, τι να σου πω, αποτέλεσμα όλων αυτών των ετών μνημονίου είναι...
-Τι λες ρε; Μπορεί να στενευόμουν λίγο, αλλά είχα να φάω τουλάχιστον! Είχα να φάω! Τώρα φοβάμαι και να αρρωστήσω! Ένας ξάδερφός μου έσπασε το πόδι του στις προάλλες και δυο μέρες περίμενε στο νοσοκομείο να φέρουν γύψο! Τι είναι αυτά ρε;
-Ε, στο είπα και πριν, αυτά είναι από τους προηγούμενους...
-Ποιους προηγούμενους; Εγώ που αρρώστησα το '13 ξέρεις πως με εξυπηρέτησαν; Θα έχω να το θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή! Κι εγώ καθόμουν κι έβριζα το Γεωργιάδη! Και τώρα με βρίζει, κι έχει και δίκιο.
-Σου αρέσει να σε βρίζουν;
-Αν είναι να μάθω από τα λάθη μου, εννοείται! Και να σου πω και κάτι; Φοβάμαι ότι θα μας κατσικωθούν αυτοί οι προδότες, αυτοί οι δωσίλογοι για πολλά χρόνια. Θέλω να ψηφίσω κάποιον που θα τους ξεσκίζει, θα τους διαλύει, θα τους εξουθενώνει. Και αυτό μόνο ο Γεωργιάδης το κάνει. Να αγιάσει το στόμα του! Καμία Χρυσή Αυγή, που αποτελείται από φλώρους κρυφοσυριζαίους! Το ΚΚΕ είναι συνιστώσα και αυτή του σύριζα! Μόνο Γεωργιάδη και ΝΔ, την ανεβάζει πέντε επίπεδα πάνω και μόνο που υπάρχει εκεί μέσα! Κι εγώ ψήφισα συριζα να φανταστείς επειδή νόμιζα πως υπήρχε κάτι καλύτερο, παρόλο που δεν περνούσα άσχημα! Να μου!
-Δε το είχα σκεφτεί έτσι πριν. Κι εγώ σύριζα στήριζα και στηρίζω, αλλά τώρα με προβληματίζεις. Λες να έκανα λάθος;
-Εννοείται! Είσαι ασυγχώρητος! Εκτός αν μετανιώσεις και ψηφίσεις ΝΔ και Γεωργιάδη, αν είσαι Β'Αθηνών!
-Εκει ψηφίζω, όντως. Θα το σκεφτώ...
...Είπατε τίποτα;
κοβω τα μεζεα μου αν η επομενη κυβερνηση δεν ειναι φουλ νεοφιλ...
Kι εδώ κρατάμε την υπόσχεση του Εθνικοφιλελέ, για το τί θα κάνει όταν η επόμενη κυβέρνηση θα είναι και πάλι Σύριζα.

0 .
-
Kauldron
- Supreme poster

ΠΗΞΤΕ έγραψε:Ευτυχώς θα πέσετε τις επόμενες μέρες. Ξέρετε, αν ο Γεωργιάδης αποκαλύψει όλα τα λαδώματα και τις βρωμοδουλειές σας, κι ένα πουλάκι μου έχει πει ότι έχει ένα φάκελο 2520 σελίδες που περιέχει όλα σας τα σκάνδαλα, θα επανεκλεγεί 3 φορές.
(Για Γεωργιάδη)
ΠΗΞΤΕ έγραψε:Δεν μπορείτε. Είναι αδιάφθορος και πανίσχυρος. Μόνος του θα σας ρίξει. Με το μικρό του δαχτυλάκι.
(δεν είναι ΝΔ το παιδί).

0 .
-
Kauldron
- Supreme poster

ΠΗΞΤΕ έγραψε:Σε ένα μήνα όλοι θα θέλουν Γεωργιάδη, για να διώξει με την ανυπέρβλητη δύναμή του τους ανύριζα. Οι αριστεροί θα μετανιώσουν και θα φιλάνε τα πόδια του που έκαναν τέτοιο σφάλμα στη ζωή τους κι εναγκαλίστηκαν αριστερές ιδέες. Δε θα τους χαριστεί όμως, γιατί είναι αδυσώπητος, εκτός αν κάψουν όλα τα μαρξιστικά βιβλία που έχουν στην κατοχή τους.
0 .
-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

Μα δεν είμαι!!!!!!!!!!
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή
-
Kauldron
- Supreme poster

Kauldron έγραψε:ΠΗΞΤΕ έγραψε:Δε μίλησε για γερμανικές αποζημιώσεις η Μέρκελ, αλλά για ιστορικές ευθύνες της Γερμανίας απέναντι στους λαούς της Ευρώπης που υπέφεραν τα πάνδεινα από τους ναζί. Δηλαδή πριν από αυτήν την παραδοχή, υπήρχε το ενδεχόμενο οι ναζί να ήταν... εξωγήινοι, οπότε θα ήταν παράλογο να παραδεχθεί ότι έφταιγαν οι Γερμανοί. Υπήρχε μια αμφιβολία βρε παιδί μου. Ίσως κιόλας να ήταν υπερβολικά extreme να μιλάμε για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, τι πράγματα είναι αυτά, πρέπει να τα ξεχάσουμε, τώρα είμαστε όλοι αγαπημένοι μεταξύ μας δημοκράτες. Τέτοιο θράσος η αμόρφωτη καριόλα που σας κοροϊδεύει μπροστά στα μούτρα σας κι εσείς πανηγυρίζετε. Όταν καταλάβετε τι παπά σας πουλάνε, επειδή δε θα μπορείτε να εκτονωθείτε στους Γερμανούς, εν τέλει θα καταλήξετε να κυνηγάτε για να κρεμάσετε τους Έλληνες. Δηλαδή τους ανύριζα. Από την επόμενη εβδομάδα όλα.
http://free.bbfοrum.co/topic1672-10.htm ... %B1#p26592
Κρατάω αυτήν γιατί έβαλε χρονικό ορίζοντα εβδομάδας, και οι ντομάτες θα είναι αρκετά φρέσκιες. Είμαι βέβαιος οτι χρειάζεται τις βιταμίνες ο Τίγρης μας.
Οι ντομάτες πωλούνται στην είσοδο 1 ευρώ το τεμάχιο, τα γιαούρτια 2.
Απαγορεύεται να φέρετει δικά σας.![]()
να βγάλουμε και κάτι
Αυτή η "προφητεία" βγήκε στις 03 May 2015, 10:02. Τώρα έχει περάσει περίπου ενάμιση μήνας, και μάλλον γίνονται τ' αντίθετα (βλέπε περιστατικό ΜυτΕράκη). Λοιπόν? Είσαι τρολλάκι ή βλάξ?
0 .
-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

Επιβεβαιώθηκα πλήρως. Βλέπε το άγριο ξύλο που έφαγε ο Βαρουφάκης στα Εξάρχεια...
0 .
-
Kauldron
- Supreme poster

Μπράβο, ζήτω.
0 .
-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

Ευχαριστώ πολύ. Κρίμα για τον Ιάνη μας που τον μάζευε το ΕΚΑΒ μετά κι επί μια εβδομάδα δεν εμφανιζόταν πουθενά δημοσίως για να μη φαίνεται η σπασμένη μύτη του και οι αμέτρητοι μώλωπές του ύστερα από το ανεπανάληπτο ξύλο στα Εξάρχεια.
0 .
-
Kauldron
- Supreme poster

Ποιοί μώλωπες. Γιατί δεν λές για το χέρι που του έσπασαν?
0 .