Τί έχουνε πάρει?
Ρε ποντικέ, εσύ δεν θα 'ξερες τον παλαιστή της ελληνορωμαϊκής ακόμα και αν έπεφτε πάνω σου. Μη λες ο,τι να'ναι.
Εγώ έχω δεί οτι μάλλον έχει εξαπλωθεί παντού η πολύ καλή συνήθεια των εθελοντών ακτιβιστών, οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν τους διάφορους βλάχους να καταλάβουν οτι δεν είναι μόνοι τους στον κόσμο, και οτι δεν μπορούν να κάνουν ο,τι γουστάρουν.
Το να γίνει κάτι πολύ βίαιο, πολύ απλά δεν γίνεται, γιατί δεν πηγαίνουν ένας ένας αλλά είναι ομάδα, και κάποιος/κάποιοι καταγράφει/ουν.
Υπόψη, αντίστοιχο κίνημα έχουμε κι εδώ:

Και αυτό είναι το στίκερ τους, που δεν βγαίνει με τίποτα.
ΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ
Οι πεζοί πήραν την εκδίκησή τους -Η νυχτερινή εξόρμηση που ξάφνιασε τους Θεσσαλονικείς [εικόνες]
Οι πεζοί πήραν την εκδίκησή τους -Η νυχτερινή εξόρμηση που ξάφνιασε τους Θεσσαλονικείς [εικόνες]
Ελλάδα
07|04|2014 10:55
-A
+A
Το κέντρο της Θεσσαλονίκης γέμισε ξαφνικά με ... γαϊδάρους. Πεζοί, ποδηλάτες και γενικά αγανακτισμένοι πολίτες που όπως δήλωσαν, σέβονται τον δημόσιο χώρο, στη συμπρωτεύουσα, βγήκαν στην αντεπίθεση.
Οι Streetpanthers, η ομάδα ενεργών πολιτών, εντόπισε παράνομα σταθμευμένα οχήματα, είτε σε διαβάσεις πεζών, είτε σε μπάρες αναπήρων, είτε σε πλατείες και πεζοδρόμια και τα στόλισε με το γνωστό αυτοκόλλητο «Είμαι γάιδαρος, παρκάρω όπου γουστάρω». Μάλιστα, στις ακραίες περιπτώσεις, τα οχήματα απέκτησαν και... αμπαλάζ!
Πηγή: Οι πεζοί πήραν την εκδίκησή τους -Η νυχτερινή εξόρμηση που ξάφνιασε τους Θεσσαλονικείς [εικόνες] | iefimerida.gr
http://www.iefimerida.gr/news/150110/%C ... z3jf1zNSTR
Φυσικά το να προτρέπεις σε πράξεις βίας, είναι χαρακτηριστικό σου, καθώς είσαι φασίστας. Στο γουέμπ γουώρ, άλλωστε, επαινούσες κάποιον που δήλωνε ναζιστής πασόκος.