Μου αρέσει εδώ

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
libre

Re: Μου αρέσει εδώ

Δημοσίευσηαπό libre » 24 Φεβ 2015, 15:06

Kauldron έγραψε:Συνεπώς, δηλώνεις οτι δεν υπάρχουν αποδείξεις οτι έγινε αυτό που λέει πως έγινε. Άρα η θέση του ακυρώνεται, λόγω έλλειψης στοιχείων. Είδες πώς απογυμνώνεται μια θέση?
Με το να φίμωνα αυτόν που γράφει, θα έμεναν ανοιχτά ερωτήματα.
Αυτό δεν είναι και πολύ σίγουρο. Το target group που απευθύνεται η χρυσαυγίτικη προπαγάνδα δεν είναι και τόσο εύστροφοι ωστε να απογυμνώνουν θέσεις. Μάλλον φανατίζονται με τέτοιες αναρτήσεις. Και είναι μια αναπόδεικτη ανάρτηση που καλλιεργεί το μίσος. Ειναι επίσης και γελοία γιατί ο κομμουνισμός πέθανε. Τουναντίον ο ναζισμός είναι ορατός κίνδυνος. Θεωρώ αυτην την ανάρτηση προπαγανδιστική. Άμα μαζευτούν πολλές και δεν ληφθουν μέτρα θα την κάνω κι εγώ. Ναί τον Αρη τον ξέρω κι εγώ. Είναι καθαρός προπαγανδιστής και τα έχει με το ΚΚΕ και τους μετανάστες.

Edit: καλυμμενος από admin
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 24 Φεβ 2015, 15:15

Τοποθετήθηκα κι εγώ και στο σχετικό νήμα.
Υπόψη, οτι δεν είχα δει το νήμα πριν.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Τσακαλι

Δημοσίευσηαπό Τσακαλι » 09 Μαρ 2015, 19:44

libre έγραψε:Βασικά πρέπει να γραφτούν γυναίκες για να εξισορροπιστεί η κατάσταση. Αν είχα πρόσβαση στο ..... θα έστελνα πμ σε κοπέλλες που ξερω από παλιά, αλλά είμαι permanently blocked. Έτσι εδώ έχει άτομα ενδιαφερόμενα κυρίως για την πολιτική που έφεραν γνωστούς τους εξίσου ενδιαφερόμενους για την πολιτική. Αν συνεχιστεί σε αυτό το στυλ, πολύ φοβάμαι ότι το φόρουμ θα πατώσει. Είναι η πρώτη κίνηση που πρέπει να κάνετε όσοι έχετε ακόμα λογαριασμούς εκεί. Ειδοποιειστε μαζικά κοπέλλες να έρθουν. Πολύ φοβάμαι ότι μπορεί να είναι και αργά. Γιατί μια κοπελα ίσως διστάζει να γραφτεί σ ένα φόρουμ 60 μαντράχαλων που συζητάνε κυρίως πολιτικά.

Υπαρχουν κάποια μέλη απο το αλλο φόρουμ που νομιζω οτι κατα πάσα πιθανότητα θα έρχονταν.Προυπόθεση ειναι να δουν το π.μ,πολλοι δεν το βλέπουν.
Αυτοι ειναι οι Αρχέλαος,
Skakos,comeback hero και ισως ο d.n.a,Wild REBEL.
αλλοι με μικρότερες πιθανότητες Κάποιος Νίκος,Πατησιώτης,Mercury,The Age of Aquarius.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 09 Μαρ 2015, 20:01

Τσακάλι δε σε έχω καλωσορίσει είναι η αλήθεια, συγγνώμη για την παράλειψη μου αυτή :ciao5: Ποιος είσαι από το ..... (εγώ είχα πολλά ψευδώνυμα, τα πιο γνωστά μου ίσως είναι τα The και Senator22);
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Τσακαλι

Δημοσίευσηαπό Τσακαλι » 09 Μαρ 2015, 20:07

Τσακαλι έγραψε:
Τσακαλι έγραψε:
ΠΗΞΤΕ έγραψε:Τσακάλι δε σε έχω καλωσορίσει είναι η αλήθεια, συγγνώμη για την παράλειψη μου αυτή :ciao5: Ποιος είσαι από το ..... (εγώ είχα πολλά ψευδώνυμα, τα πιο γνωστά μου ίσως είναι τα The και Senator22);

ευχαριστώ φίλε.

:ciao5:

Το ψευδώνυμο μου ηταν Tsakali75.το 75 δεν ειναι ετος γεννησης.
0 .

libre

Δημοσίευσηαπό libre » 10 Μαρ 2015, 11:49

Τσακαλι έγραψε:
libre έγραψε:Βασικά πρέπει να γραφτούν γυναίκες για να εξισορροπιστεί η κατάσταση. Αν είχα πρόσβαση στο ..... θα έστελνα πμ σε κοπέλλες που ξερω από παλιά, αλλά είμαι permanently blocked. Έτσι εδώ έχει άτομα ενδιαφερόμενα κυρίως για την πολιτική που έφεραν γνωστούς τους εξίσου ενδιαφερόμενους για την πολιτική. Αν συνεχιστεί σε αυτό το στυλ, πολύ φοβάμαι ότι το φόρουμ θα πατώσει. Είναι η πρώτη κίνηση που πρέπει να κάνετε όσοι έχετε ακόμα λογαριασμούς εκεί. Ειδοποιειστε μαζικά κοπέλλες να έρθουν. Πολύ φοβάμαι ότι μπορεί να είναι και αργά. Γιατί μια κοπελα ίσως διστάζει να γραφτεί σ ένα φόρουμ 60 μαντράχαλων που συζητάνε κυρίως πολιτικά.

Υπαρχουν κάποια μέλη απο το αλλο φόρουμ που νομιζω οτι κατα πάσα πιθανότητα θα έρχονταν.Προυπόθεση ειναι να δουν το π.μ,πολλοι δεν το βλέπουν.
Αυτοι ειναι οι Αρχέλαος,
Skakos,comeback hero και ισως ο d.n.a,Wild REBEL.
αλλοι με μικρότερες πιθανότητες Κάποιος Νίκος,Πατησιώτης,Mercury,The Age of Aquarius.

:s_rofl Βρε Τσακάλι, βλέπεις τι γράφω στην παράθεση που έκανες; Εκτός κι αν αυτοί οι μαντραχαλαδες άλλαξαν φύλο. Καλοί ειναι δε λέω, αλλά έχουμε καταντήσει «ανδρών». Βάζω στοιχημα οτι αν το ιντερνετ δεν μετέφερε μονο εικόνα και ήχο, αλλά και οσμές θα βρώμαγε το φόρουμ απο τις κλανιες σαν θάλαμος στο στρατό. :ohno:

Μσς λειπουν: Moiraia_Ola, Naida, Velvie (Gershagt), Ίφιδα, Xena, Πασιφάη, κι ένα σωρό άλλα καλά κορίτσια.

Τι να σου κάνω που με μπλοκάρει ως proxy ενω δεν χρησιμοποιω, αλλιώς θα τις καλούσα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 10 Μαρ 2015, 12:03

Μερικές καλά κάθονται εκεί που είναι.
0 .

libre

Δημοσίευσηαπό libre » 10 Μαρ 2015, 14:31

Kauldron έγραψε:Μερικές καλά κάθονται εκεί που είναι.

Μόνο μια captain callisto ή οπως αλλιώς τη λένε (έχει αλλάξει τοσα νικς) έχει άκομψο λεξιλόγο. Για αυτό δεν την έβαλα. Οί αλλες τι έχουν; Είστε αντίθετοι πολιτικά; Είναι ετούτο το φόρουμ ανοιχτό σε όλους ή φιλοδοξείς να γίνει το αντίπαλο στρατόπεδο του .....; Εκτός αν έχω χάσει επεισόδεια...
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 10 Μαρ 2015, 14:32

Δεν είμαι αντίθετος πολιτικά, αλλά μερικές την έχουν δεί πολύ, και δεν γουστάρω...
Άλλωστε οι πολιτικά αντίθετοί μου, είναι ευπρόσδεκτοι. Τί πιο καλό από το ν' απογυμνώνονται επιχειρηματολογικά?
0 .

libre

Δημοσίευσηαπό libre » 10 Μαρ 2015, 14:53

Kauldron έγραψε: μερικές την έχουν δεί πολύ, και δεν γουστάρω...

Όποια την έχει δει κάπως, ας έρθει να αναμετρηθούμε στηθος με στήθος :D
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”