Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 11 Οκτ 2016, 21:09
Απ ότι κατάλαβα ναι ΦΕΜΕΝ η ρωσσιδούλα, γι αυτό βρήκε γκόμενο τον καθυστέρα γερμανό. Της είπα αφού είναι καλά Μόσχα, που είναι το πρόβλημα και γιατί να φύγει κανείς; Μετά μου είπε δεν υπάρχει ελευθερία κλπ. Και εδώ Γερμανία πως το βρίσκεις; Τέλεια μου απάντησε, πολύ όμορφα, υπάρχει ελευθερία. Καλά το έσκασε από την Μόσχα, όχι για οικονομικούς λόγους αλλά για ιδεολογικούς.
Ποιοι οι Πολωνοί κάγκουρες; Κλεφτρόνια, σπασαρχίδες, μουνόπανα, ΚΑΡΑρατσιστές του κερατά, το παίζουν ότι είναι οι γμ και Δέρνω, αναμεταξύ τους πλακώνονται στο ξύλο ακόμη και εδώ στην Γερμανία (εν τω μεταξύ είναι οι μεγαλύτεροι πότε και αλκοολικοί στην Ευρώπη, όταν άνοιξαν τα σύνορα μετανάστεψαν πολλοί αλκοολικοί από την Πολωνία στην Γερμανία και ικετεύουν για λεφτά), υπάρχει μια παροιμία για τους Πολωνούς που οι ίδιοι την έβγαλαν. Άν ψάχνεις το αμάξι σου, στην Πολωνία θα το βρεις. Τις γυναίκες τους μόνο για πότισμα, τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω.
Οι Γερμανίδες είναι ήσυχες κοπέλες, πολύ κρύες, αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις που μου έχει κάνει εντύπωση (γι αυτό άλλωστε παντρεύονται έλληνες κιόλας οι συγκεκριμένες). Τώρα από ομορφιά, αν είναι Γερμανίδες και δεν είναι τίποτα μίξεις, είναι όμορφες πλησιάζουν τις σουηδέζες αλλά όχι τόσο όμορφες. Αυτές που είναι μπασταρδεμένες είναι σαν την φάτσα του Σβαρτσενέκερ στην θέση των γυναικών. Είναι αρκετές που είναι χοντρούλες ισχύει, έως και τόφαλοι μερικές. Την οικογένεια δεν την έχουν για τίποτα σημαντικό, μόνο για αναπαραγωγή. Γουστάρουν μαύρους και κάνουν παιδιά μαζί τους και μετά από λίγα χρόνια χωρίζουν.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.