Λαχουρένιος έγραψε:Ποιος ο λογος να κρατας αρχειο;
Βασικά δεν κρατάω αρχείο .
Πήρες τοις μετρητοίς αυτό το ποστ; Σοβαρά τώρα;
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε:Παρατηρήσατε το όνομα του αρχείου; 464.jpg.
Τα έχω και αρχειοθετημένα με αριθμητική σειρά

Λαχουρένιος έγραψε:Ποιος ο λογος να κρατας αρχειο;

ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Και ποιος ο λογος να κρατας αρχεια απο τα ποστ μας ακριβως?
Είμαι του FBIΠράκτωρ 007 σε μυστική αποστολή.

ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε:Κοίτα, τα πράγματα είναι απλά, γιατί το έχετε περάσει μου φαίνεται σε άλλο επίπεδο ψεκάσματος. Είχε μείνει στον browser ανοικτή σελίδα του τόπικ, ξεχασμένη , κι εγώ δεν την πρόσεξα κι άνοιξα εκ νέου παράθυρο του φόρουμ...
Βλέπω ότι διεγράφησαν 3 σελίδες, λέω ρε γμτ πάει το ξεφτίλισμά τους, πάω να δω από ιστορικό μήπως ανοίγει, μου λέει ότι δεν έχω πρόσβαση.. Βλέπω τότε το παράθυρο που είχε μείνει ανοιχτό, στην 5η σελίδα συγκεκριμένα, ενώ το ορθ. λάθος του βλαδίμηρου που μου έκανε τον εξυπνάκια στην 4η αν δεν κάνω λάθος, μπορεί και 3η... Πάω να δω, εάν υπάρχει κανά quote στη συγκεκριμένη σελίδα, κι όντως βρήκα ένα που το έκανα πριντ σκριν, για να το ποστάρω.
Τώρα εάν εσείς αρέσκεστε να παίρνετε στα σοβαρά τέτοια ποστ μου, δεν μπορώ να κάνω κάτι
Τα έχω και αρχειοθετημένα με αριθμητική σειράΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε:Είμαι του FBIΠράκτωρ 007 σε μυστική αποστολή.
Είτε με πιστεύετε, είτε θεωρείτε ότι πράγματι κρατάω αριθμημένο αρχείο με πριντ σκριν απ' όλα τα νήματα του φόρουμ, για να σας πω την αλήθεια δεν με ενδιαφέρει και πολύ.

Λαχουρένιος έγραψε:ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε:Κοίτα, τα πράγματα είναι απλά, γιατί το έχετε περάσει μου φαίνεται σε άλλο επίπεδο ψεκάσματος. Είχε μείνει στον browser ανοικτή σελίδα του τόπικ, ξεχασμένη , κι εγώ δεν την πρόσεξα κι άνοιξα εκ νέου παράθυρο του φόρουμ...
Βλέπω ότι διεγράφησαν 3 σελίδες, λέω ρε γμτ πάει το ξεφτίλισμά τους, πάω να δω από ιστορικό μήπως ανοίγει, μου λέει ότι δεν έχω πρόσβαση.. Βλέπω τότε το παράθυρο που είχε μείνει ανοιχτό, στην 5η σελίδα συγκεκριμένα, ενώ το ορθ. λάθος του βλαδίμηρου που μου έκανε τον εξυπνάκια στην 4η αν δεν κάνω λάθος, μπορεί και 3η... Πάω να δω, εάν υπάρχει κανά quote στη συγκεκριμένη σελίδα, κι όντως βρήκα ένα που το έκανα πριντ σκριν, για να το ποστάρω.
Τώρα εάν εσείς αρέσκεστε να παίρνετε στα σοβαρά τέτοια ποστ μου, δεν μπορώ να κάνω κάτι![]()
Είτε με πιστεύετε, είτε θεωρείτε ότι πράγματι κρατάω αριθμημένο αρχείο με πριντ σκριν απ' όλα τα νήματα του φόρουμ, για να σας πω την αλήθεια δεν με ενδιαφέρει και πολύ.
Πολλα μου εχουν προσαψει, αλλα κωλοτουμπα δεν με εχουν πει ποτε
Μπορω να επαναλαβω τις ιδιες αποψεις που εγραφα στο ''ξεφτιλισμα'' αν θες, δεν χρειαζεται το πλει μπακ
Δεν παιρνω τα λογια μου πισω αν δεν υπαρχει σοβαρος λογος, οποτε προς τι η διατηρηση αρχειων?![]()
Φυσικα και δεν απαγορευεται το πριντ σκριν, αλλα οποιος το κανει, καποιο σκοπο εχει

Λαχουρένιος έγραψε:Και εννοειται οτι δεν ειμαι τοσο χαζος ωστε να παρασυρθω απο την πλακιτσα που πας να δημιουργησεις γυρω απο ενα τοσο σοβαρο θεμα σε φαση χου χου πλακα κανω μωρε