vallon έγραψε:επέστρεψαν και οι "ταραξίες" στο κακό, οπότε εδώ ησυχάζουμε, φυσικά μέχρι να τους ξαναμπανάρουν απο εκεί..
Μου φαίνεται θα πρέπει να εφαρμόσω αυτό που είπε ο Διάδοχος και να μπανάρω όσους έρχονται εδώ όταν τρώνε μπαν αλλού.
.gif)

vallon έγραψε:επέστρεψαν και οι "ταραξίες" στο κακό, οπότε εδώ ησυχάζουμε, φυσικά μέχρι να τους ξαναμπανάρουν απο εκεί..
.gif)

Ρεκ_ _μας έγραψε:μια από τις σημαντικότερες θέσεις των πολιτικών φόρουμς της νοτίου βαλκανικής.

Admin έγραψε:vallon έγραψε:επέστρεψαν και οι "ταραξίες" στο κακό, οπότε εδώ ησυχάζουμε, φυσικά μέχρι να τους ξαναμπανάρουν απο εκεί..
Μου φαίνεται θα πρέπει να εφαρμόσω αυτό που είπε ο Διάδοχος και να μπανάρω όσους έρχονται εδώ όταν τρώνε μπαν αλλού.

pan έγραψε:Ρεκ_ _μας έγραψε:μια από τις σημαντικότερες θέσεις των πολιτικών φόρουμς της νοτίου βαλκανικής.
και βοριοδυτικής Αφρικής, αλλά αυτα δεν σας συμφέρει να τα λέτε. Κι αυτό τυχαίο;

Γύπας έγραψε:Πασιφάη έγραψε:Ρε Γύπα, ΔΕΝ είναι θέμα ΣΥΡΙΖΑ. Είναι καθαρά θέμα μυαλού και νοοτροπίας.
Όταν η σκέψη σου δεν είναι αυτιστική, αναλύεις καλλίτερα την όποια κατάσταση. Ξέρεις τι θέλεις. Έχεις αυτοπεποίθηση και φέρεσαι ανάλογα. Δεν μιλάω σε προσωπικό επίπεδο, αν με εννοείς, αλλά αποζητώ την νορμάλ εικόνα που θα επιθυμούσα να δω.
Ε αυτό σου λέω κι εγώ ρε. Η ΣΥΡΙΖΑΡΑ θα τα φτιάξει αυτά και θα είμαστε χάι όσο δεν πάει!![]()
'Ελα ρε που μου θες και να δεις νορμάλ εικόναΠαπάρια θα δεις και το ξέρεις. Η ουσία είναι σε αυτό που είπες, να μην έχεις αυτιστική σκέψη. Το ξέρεις μετά τι κάνεις. Έχεις ανοιχτό μυαλό, μπορείς και εξηγείς και ερμηνεύεις, μπορείς και απομυθοποιείς, ακόμα και δικές σου αρχές και κίνητρα και αντέχεις τα πάντα και προχωράς. Με καμάρι κιόλας γιατί γουστάρεις.

nemo έγραψε:Πασιφάη έγραψε:[
Έχω πλεονέκτημα, τουλάχιστον σε ότι αφορά την καθαρότητα της σκέψης μου.
οχι δεν εχεις και ουτε εχω ..αλλα αυτο θα το αναλυσουμε καποια αλλη στιγμη
που θα εχουμε τα κεφια μας

Πασιφάη έγραψε:nemo έγραψε:
οχι δεν εχεις και ουτε εχω ..αλλα αυτο θα το αναλυσουμε καποια αλλη στιγμη
που θα εχουμε τα κεφια μας
Λάθος. Έχω.
Αν θες μπορούμε να το συζητήσουμε, διότι τον τελευταίο καιρό, δεν έχω πολυτέλεια για κέφια.