γειά σου όργιε, χαίρομαι που σώθηκες αλλά το σημαντικό είναι, το βιβλίο είναι ασφαλές;
απο τον πατησιώτη κανένα νέο;
ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ Ο ΑΙΩΝΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ Ο ΑΙΩΝΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ
H NΔ με τα ρουσφετια εχει βοηθησει να πλουτισει πολυς κοσμος ολες αυτες τις δεκαετιες. Βαζω και τα χρονια της ΕΡΕ μεσα.
Για αυτο και κραταει κοντα στο 30-35%, ειναι οι συντεχνιες, οι ΔΥ και γενικα οσους εχει βοηθησει τοσα χρονια
Και το ΠΑΣΟΚ ειχε δωσει πσωμακι αλλα ειχε την ατυχια να περασει εκεινο το πρωτο μνημονιο και να φαει την πιο πολυ φθορα, και να παει η πελατεια του στο ΣΥΡΙΖΑ
Για αυτο και κραταει κοντα στο 30-35%, ειναι οι συντεχνιες, οι ΔΥ και γενικα οσους εχει βοηθησει τοσα χρονια
Και το ΠΑΣΟΚ ειχε δωσει πσωμακι αλλα ειχε την ατυχια να περασει εκεινο το πρωτο μνημονιο και να φαει την πιο πολυ φθορα, και να παει η πελατεια του στο ΣΥΡΙΖΑ
0 .
-
Nito
- Rookie poster

Δεν ειναι μονο οι προστατευομενες δεξιες συντεχνιες που τους στηριζουν, αλλα κυριως οι φιλελεδες και το δαπιταριο που φοβουνται τον... κομμουνιστη Τσιμπλα. Αυτοι πρεπει να ειναι ενα 30%. Και δεν υπολογιζω και καποιους εθνογκαγκα, που θα φυγουν απο τα αβγα και τους ψεκασμενους και θα γυρισουν στο μαντρι.
0 .
-
Heritage86
- Rookie poster

Nito έγραψε:Heritage86 έγραψε:Δεν έχει γίνει πρωθυπουργός ακόμα.Η υπομονή είναι μεγάλη αρετή,ιδιαίτερα για τους οπαδούς του και όσους έχουν ταυτίσει τα συμφέροντά τους μ'αυτόν.
Καλως ηλθατε, συντροφε!
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα Νίτο.Διάβαζα και ανά περιόδους δημοσίευα και ο ίδιος στο πηοροθ.γρ, το οποίο παρατήρησα ότι έπαψε να είναι διαθέσιμο.Μου είχαν διαγράψει 3 με 4 λογαριασμούς στο παραπάνω και πιο συγκεκριμένα ο χρήστης ταλαίπωρος.Ελπίζω εδώ να γίνονται ανεχτοί όσοι δεν είναι ενταγμένοι στην κομματική βάση της νδ.
1 .
-
Διάδοχος
- Danchō

Οργισμένος© έγραψε:Γεια σας συντροφοι!!!

0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Οργισμένος
- Extreme poster

enaon έγραψε:γειά σου όργιε, χαίρομαι που σώθηκες αλλά το σημαντικό είναι, το βιβλίο είναι ασφαλές;
απο τον πατησιώτη κανένα νέο;
ΤΟ βιβλιο μου ειναι ασφαλες στο smashwords , θα το βαλω στην υπογραφη μου συντομα.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Οργισμένος© έγραψε:Γεια σας συντροφοι!!!
Συ εισαι ο Εγω ή ο Διαδοχος; Μαλλον ο Διαδοχος ε;
Που ναι ο Εγω και αλλα τοσα και τοσα συριζακια...Κριμα.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Ελιωσα με την διπλωματικη μου κι εχασα επεισοδια ,
κριμα παντως.
κριμα παντως.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
SuperRogue
- Rookie poster

Ο αιώνας του Κούλη δεν είναι τόσο σημαντικός καθαυτός. Σημαντικό είναι πως ο σύριζα έβαλε το δικό του λιθαράκι στον θάνατο της αριστεράς στην Ελλάδα.
0 .
-
Διάδοχος
- Danchō

Οργισμένος© έγραψε:Ελιωσα με την διπλωματικη μου κι εχασα επεισοδια ,
κριμα παντως.
Δεν πήρες ακόμη πτυχίο ρε;
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»