αν είναι έτσι να στείλουν τον μπουμπούκο να τα πει το παιδί...
.gif)

.gif)

Αρίστος έγραψε:Πρόβα πολιτικής εκτροπής είναι για μένα η απόφαση των Σαμαρομπουμπούκων να μην καταθέσουν στην Εξεταστική. Το ίδιο και η συμπεριφορά του Λαγού χτες στη Βουλή που ωρυόταν για προδότες. Είμαι 100% σίγουρος πως ο Λαγός πήρε εντολές γι' αυτή του τη στάση από κέντρα που προωθούν τη Νουδούλα και θέλουν πασει θυσία την πτώση του Τσίπρα. Τις επόμενες μέρες πιστεύω θα δούμε κι άλλα. Εδώ χρειάζεται μιά κίνηση ματ του Τσίπρα και σίγουρα να απευθυνθεί και με διάγγελμα του στον ελληνικό λαο!.

Nandros έγραψε:Αρίστος έγραψε:Πρόβα πολιτικής εκτροπής είναι για μένα η απόφαση των Σαμαρομπουμπούκων να μην καταθέσουν στην Εξεταστική. Το ίδιο και η συμπεριφορά του Λαγού χτες στη Βουλή που ωρυόταν για προδότες. Είμαι 100% σίγουρος πως ο Λαγός πήρε εντολές γι' αυτή του τη στάση από κέντρα που προωθούν τη Νουδούλα και θέλουν πασει θυσία την πτώση του Τσίπρα. Τις επόμενες μέρες πιστεύω θα δούμε κι άλλα. Εδώ χρειάζεται μιά κίνηση ματ του Τσίπρα και σίγουρα να απευθυνθεί και με διάγγελμα του στον ελληνικό λαο!.
Προπαγάνδα, στο έχω γράψει πολλάκις! Θα γραφτείς στην Ιστορία μαζί με τους προδότες.
Με τις κόνξες σας δωσατε δικαίωμα και στους πιο αλιτήριους να το παίζουν πατριώτες!
.

Αρίστος έγραψε:Aπο φιλο μου στο fb...
48 ώρες στον ανακριτή, ελληνάκο πέρασε ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Σαρκοζύ και στην συνέχεια είναι υπό κράτηση.
.

vallon έγραψε:Λέτε να φοβούνται να εξεταστούν;
αν είναι έτσι να στείλουν τον μπουμπούκο να τα πει το παιδί...

Αρίστος έγραψε:Σύμφωνα με το Reuters
Υπό κράτηση ο Νικολά Σαρκοζί
http://news.in.gr/world/article/?aid=1500207759
.