Οι μουσουλμάνοι σύμβουλοι Αν.Μακεδονιας και Θρακης μπλοκαραν ψήφισμα για τους έλληνες στρατιωτικούς

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
oldjedi
Crazy poster
Crazy poster

Re: Οι μουσουλμάνοι σύμβουλοι Αν.Μακεδονιας και Θρακης μπλοκαραν ψήφισμα για τους έλληνες στρατιωτικούς

Δημοσίευσηαπό oldjedi » 11 Μάιος 2018, 14:30

Λαχουρένιος έγραψε:
oldjedi έγραψε:Ειπαμε ... για τα ατομα αυτα ΔΕΝ εχει σημασια σε ποια παραταξη ανηκουν ... Δυσκολο να γινει αντιληπτο ;;

Και γιατι δεν απειχαν μουσουλμανοι απο αλλες παραταξεις αλλα μονο τις συγκεκριμενες?

Ο Κουλης που ταχα θα κανει ντα τους μουσουλμανους γιατι τους εβαλε στα ψηφοδελτια?

Ασε Ολντ, δεν βγαινει με τιποτα αυτο που ειπε ο Αδης

:)

Ποιοι ειναι οι "αλλοι μουσουλμανοι" ;; Τουρκογενεις και αυτοι ;;

Φυσικα , δεν βγαινει νοημα , απο αυτα που λεει ο Αδης ... αυτο του γραφω και εγω ...

Ολντ
0 .
Επιβαλλεται η αποκουμμουνιστοποιηση της Ελλαδας
Τιμη και δοξα στα Ταγματα Ασφαλειας
Πραγματικη Δημοκρατια θα αποκτησουμε , μονο οταν ο τελευταιος κουμμουνιστης εξαφανιστει μαζι με τον τελευταιο γραφειοκρατη.

nostromos
Rookie poster
Rookie poster

Re: Οι μουσουλμάνοι σύμβουλοι Αν.Μακεδονιας και Θρακης μπλοκαραν ψήφισμα για τους έλληνες στρατιωτικούς

Δημοσίευσηαπό nostromos » 11 Μάιος 2018, 14:43

σε λιγο καιρο με τις Ελληνοποιησεις που προβλεπονται αυτα θα τα βλεπουμε και αλλου...
0 .
truth is game was rigged from the start ..........................vaya con dios

Άβαταρ μέλους
hades
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό hades » 11 Μάιος 2018, 14:52

εγώ περιμένω αυτούς που στην αρχή του νήματος έλεγαν ότι είναι μούφα και ειρωνεύονταν τον στάμο να πουν ότι έκαναν λάθος

Το φίδι έχει βγει από το αβγό και πάει να μας τσιμπήσει.
0 .
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Μάιος 2018, 16:29

hades έγραψε:λαχουρένιε ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε όλες τις ψήφους απο την μειονότητα και θα τις ξαναπάρει στις εθνικές εκλογές. Το παράδειγμα με την πομάκα στις ευρωεκλογές του 2014 είναι νωπό όπως και το μαγείρεμα του εκλογικού όπου δνε βγήκε χριστιανός βουλευτής.

Απο που προκυπτει αυτο?

Λοιπόν συμφωνώ ότι κρατάνε και τον Κούλη από τα @@ συμφωνείς και εσύ ότι θα πρέπει το Ελληνικό κράτος να αρχίσει λίγο να τους τον ακουμπάει; Γιατί το σχόλιο μου για εκεί πήγαινε περισσότερο.

Δεν εχω παρακολουθησει το θεμα της Θρακης οποτε δεν εχω αποψη. Εξεφρασα μονο την αντιρρηση μου σε αυτο που ειπες περι ΣΥΡΙΖΑ, γιατι οι συμβουλοι ηταν της μελλοντικης κυβερνησης οχι της τωρινης.

εδιτ νομίζω ότι αυτοί είναι οι συνολικοί μουσουλμάνοι σύμβουλοι

Τα αλλα κομματα δηλαδη δεν εχουν μουσουλμανους συμβουλους? Πχ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΚΚΕ κλπ. Μου φαινεται απιθανο.
0 .

Άβαταρ μέλους
hades
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό hades » 15 Μάιος 2018, 13:15

Λαχουρένιος έγραψε:
hades έγραψε:λαχουρένιε ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε όλες τις ψήφους απο την μειονότητα και θα τις ξαναπάρει στις εθνικές εκλογές. Το παράδειγμα με την πομάκα στις ευρωεκλογές του 2014 είναι νωπό όπως και το μαγείρεμα του εκλογικού όπου δνε βγήκε χριστιανός βουλευτής.

Απο που προκυπτει αυτο?

Λοιπόν συμφωνώ ότι κρατάνε και τον Κούλη από τα @@ συμφωνείς και εσύ ότι θα πρέπει το Ελληνικό κράτος να αρχίσει λίγο να τους τον ακουμπάει; Γιατί το σχόλιο μου για εκεί πήγαινε περισσότερο.

Δεν εχω παρακολουθησει το θεμα της Θρακης οποτε δεν εχω αποψη. Εξεφρασα μονο την αντιρρηση μου σε αυτο που ειπες περι ΣΥΡΙΖΑ, γιατι οι συμβουλοι ηταν της μελλοντικης κυβερνησης οχι της τωρινης.

εδιτ νομίζω ότι αυτοί είναι οι συνολικοί μουσουλμάνοι σύμβουλοι

Τα αλλα κομματα δηλαδη δεν εχουν μουσουλμανους συμβουλους? Πχ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΚΚΕ κλπ. Μου φαινεται απιθανο.

τελικά το σύνολο των μουσουλμάνων συμβουλών ήταν
0 .
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”