Διάδοχος έγραψε:H φουστανέλα είναι συγκεκριμένο ένδυμα και δεν δύναται να αποδωθεί σε αρχαίους χιτώνες, ακριβώς όπως δεν μπορεί και το κίλτ.
Παρθενογεννεση δλδ.

Διάδοχος έγραψε:H φουστανέλα είναι συγκεκριμένο ένδυμα και δεν δύναται να αποδωθεί σε αρχαίους χιτώνες, ακριβώς όπως δεν μπορεί και το κίλτ.

Οργισμένος έγραψε:Διάδοχος έγραψε:H φουστανέλα είναι συγκεκριμένο ένδυμα και δεν δύναται να αποδωθεί σε αρχαίους χιτώνες, ακριβώς όπως δεν μπορεί και το κίλτ.
Παρθενογεννεση δλδ.

Adminović έγραψε:Όταν όλοι, αριστεροί, δεξιοί και αριστεροδεξιοι, μασούσαν το σανό περί απογόνων του Περικλή και του Λεωνίδα, κάποιοι λίγοι αγνοί μπαντριώτες ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝ...![]()

Newbie20 έγραψε:Ο "μόνος¨πόνος" που έχω εδώ πέρα είναι γιατί στην Ελλάδα και Αλβανία ήμουν τόσο κολλημένος με τα ιστορικά βιβλία (είχα βγαλει 19.5 στο μάθημα της Ιστορίας στις πανελλαδικές) και δεν είχα καταλάβει πως είχα άλλες κλίσεις στην ζωή μου. Μπορεί να έχω διαβάσει πάνω απο 200 ιστορικά βιβλία τα χρόνια που ζούσα στην Ελλάδα (κυρίως για Βαλκανικά και Μεσαιωνικά θέματα) και τώρα μου φαίνεται πως απλώς είχα χαραμίσει τα μαθητικά μου χρόνια, όταν θα μπορούσα να διαβάζω Καντ, Σοπενχάουερ, Χιούμ, Σπινόζα, Πλάτων, Σοφοκλή, και άλλους.
Οι Αλβανία και Βοσνία, π.χ., αδειάζουν ενώ η Ελλάδα αλλάζει δημογραφικά (στην περίπτωση μόνο που αυτοί που φεύγουν στην πλειοψηφία είναι Έλληνες και αυτοί που έρχονται είναι ξένοι και Μουσουλμάνοι).