ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΑΚΟΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΒΟΥΛΑ

Μεταφυσική, ανεξήγητα φαινόμενα, θεωρίες συνωμοσίας κλπ.
Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Re: ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΑΚΟΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΒΟΥΛΑ

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 26 Αύγ 2019, 09:28

Spark έγραψε:
ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:λιγο γελοιοποιηθηκε το θεμα μας με τα ευρωνευτικα σχολια του Νεμο, και τις παραληρηματικες υπερβολες του Σπαρκ
..λεγαμε οτι υπαρχουν ΔΥΟ ΤΥΠΟΙ ΝΑΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΥΟ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΘΕΙΚΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ...

αυτό είναι σοβαρό σχόλιο και δεν πρέπει να υπάρχει υποψία γελοιοποίησης ή παραληρηματικής υπερβολής.

είσαι σίγουρη πως υπάρχουν μόνο ΔΥΟ ΤΥΠΟΙ ΝΑΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΥΟ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΘΕΙΚΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ;;
αυτός ο ορισμός που κάνεις θεωρώ πως ειναι περιοριστικός. γιατί δηλαδή να είναι μόνοι δύο οι ναοί και να μην είναι περισσότεροι; δεν θελω να παιξουμε την κολοκυθιά αλλά εγω πιστεύω πως είναι παλιομοδίτικο σχήμα οι δύο ναοί, όπως το γιν-γιαν οπως το θετικό-αρνητικό, το καλό-κακό, το άσπρο-μαύρο.
κάποτε μου άρεσε και εμένα η θεωρία των 2 ΝΑΩΝ-ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
μέχρι που εξελίχθηκα και τωρα αναγνωρίζω πως η ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ είναι ανώτερη απο την δυαδική.

οχι μόνο το πιστεύω αλλά το διαπιστώνω, στην πράξη το τριφασικό σύστημα είναι ανώτερο σε όλα.
Εικόνα

για κοίτα που θρησκείες λατρεύουν την ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ δεν ειναι τυχαίο...

Εικόνα

Εικόνα

σχολιο 8

... αναπτυσσω μια ολοκληρη θεωρια ως κοσμοψυχολογικη βαση αυτων των ναιτικων καταστασεων που διακρινω ...ΝΑΟΙ ΤΟΥ ΤΟΞΟΥ ,,ΝΑΙΟΙ ΤΟΥ ΒΕΛΟΥΣ
...

...επιλεγω δυο δρομους συλλογικης θεωσης και αρα ναιτικης εξελιξης για να κατανοησω την εκπτωση θεοτητων την αποστασια ενος θεου-αγγελου και των ομορων ταξεων θεοτητων .... ...αλλα οι δρομοι εξελιξης της ψυχων ειναι οντως τρεις ...δυο ανελικτικοι με ναους κι ενας καθοδικος με μπουλουκια αναρχων και αδεσποτων δαιμονως που κατασχιζονται στα περα του γαλαξια αφου δνε καταφερνουν ποτε να εισελθουν στα εσωτερικα πεδια του γαλαξια ...καταντουν απορριματα του γαλαξια ψυχικα κουρελια που τα διαλυουν σωματιδιακες θυελλες ...που μαινονται εκει εξω ...
......ο τριτος δρομος δεν ειναι καν ανελιξη ,,ειναι κατελιξη -καθοδος ειναι ο δρομος των ξιπασμενων πνευματων που εκφυλιζονται μεχρις ολοκληρωτικης και δραματικης κατασχισης και απωλειας ...

συγκεκριμενα ....

-η εξελικτικη καμπυλη του Τοξου της Δεξιας Ατραπου της Θεωσης ( ο γρηγορος δρομος )
-η εξελικτικη καμπυλη του Βελους της Ανοδου Αριστερη Ατραπος της Θεωσης

-η εξελικτικη καμπυλη του Βελους της Καθοδου Αριστερη Ατραπος της Απωλειας

...οσο για την θεικη τριαδα των μεγαλων θεικων προσωπικοτητων την λαμβανω υποψιν στην νεο-κοσμοθεολογια μου ...ειναι οι ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΘΕΟΙ ΜΗΤΕΡΑ-ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΝΑΩΝ ΤΟΥ ΤΟΞΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ...ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΟΝΗΡΗΣ ΘΕΟΣ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ) ΤΩΝ ΝΑΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ..

ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΥΟ ΑΝΤΡΕΣ ΚΟΜΠΟΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΧΑΝΤΡΕΣ !!!

*σε τρισβαθα γνωστικα θεματα εχουμε μπλεξει σε αυτο το νημα ...το ησυχο .. ευτυχως ....οπως ολα τα βυθια μυστηριακα θεματα χρειαζονται ησυχια για να αναπτυχθουν και θαμωνες διαλλα
κτικους και ανοικτους στο πνευμα ....
:ciao5:
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 26 Αύγ 2019, 15:04

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:...επιλεγω δυο δρομους συλλογικης θεωσης και αρα ναιτικης εξελιξης για να κατανοησω την εκπτωση θεοτητων την αποστασια ενος θεου-αγγελου και των ομορων ταξεων θεοτητων ... αλλα οι δρομοι εξελιξης της ψυχων ειναι οντως τρεις...

πάντα χαίρομαι να διαβάζω δημοσιεύσεις σου βρίσκω πως έχει φαντασία κ ποίηση ο γραπτός λόγος σου.
ελπίζω να χαίρεσαι και εσύ που συμβάλω λίγο στα θέματα που αναπτύσσεις παρότι δεν είμαι γνωστης θεμάτων θεολογίας.
κάνω επισκέψεις σε μοναστήρια τακτικά με γκρουπ, θαυμάζω την αρχιτεκτονική και τους κήπους, τρώω τα αντίδωρα και τα λουκούμια, κάνω λίγο πλάκα με τις μοναχές, τελευταία είπα στην ηγουμένη να μου βρει μια ομορφη καλόγρια που να μαγειρευει καλά και να μην μιλάει καθόλου να την παντρευτω, εκείνη μου είπε να πηγαίνω κάθε κυριακή στη λειτουργία και θα με βοηθήσει ο θεος να βρω. της απάντησα πως τις κυριακές δεν μπορώ γιατί ανεβαίνω στις κορφές των βουνών για να ακούσω καλύτερα τι έχει να μου πει ο θεός, αυτή γέλασε νόμιζε πως την κορόιδευα αλλά της εξήγησα πως κάνω ορειβασία.

λοιπόν κάτι έχεις εσύ σαν αποστροφή γι αυτον τον έκπτωτο θεο-άγγελο που γραφεις πως αποστάτησε.
με την λογική μου δεν αισθάνομαι το ίδιο.. δηλαδή για χάρη της κοσμικής ισορροπίας κάθε στοιχείο της Αγίας Τριάδας είναι ισότιμο χρήσιμο και έχει την σπουδαιότητα του, δεν θα εξαιρούσα κανένα στοιχείο, όλα είναι απαραίτητα.
ακόμα και αυτός που ονομάζουν διάβολο (δεν τον ξέρω προσωπικά) έχει κάποιο δίκαιο - ίσως αντίστροφο.

παραθέτω κείμενο απο τον περίφημο μονόλογο του διαβόλου-Αλ Πατσίνο από την ταινία "Ο Δικηγόρος Του Διαβόλου"

«Για ποιον τα κάνεις όλα αυτά; Για τον Θεό; Αυτό είναι, για τον Θεό; Θα σου πω…Επίτρεψέ μου να σου δώσω κάποιες εμπιστευτικές πληροφορίες για τον Θεό. Ο Θεός λατρεύει να κοιτάζει. Είναι ένας φαρσέρ, σκέψου το: Δίνει στον άνθρωπο το ένστικτο, σας δίνει αυτό το εξαιρετικό δώρο και μετά τι κάνει; Σου ορκίζομαι, για την δική του ευχαρίστηση, για την κοσμική φάρσα του, καθορίζει τους κανόνες του αντίθετα από αυτό. Είναι η φάρσα όλων των εποχών. Κοίτα, αλλά μην αγγίζεις. Άγγιξε, αλλά μην γεύεσαι. Γεύσου, αλλά μην καταπιείς. Κι ενώ εσύ υποφέρεις, τι κάνει; Γελάει με την ψυχή του. Είναι εξυπνάκιας, είναι σαδιστής, είναι ένας Θεός σε άδεια. Να προσκυνήσω αυτό; Ποτέ! Είμαι εδώ από τότε που ξεκίνησε όλο αυτό. Έχω φροντίσει κάθε απόλαυση που ο άνθρωπος εμπνεύστηκε. Νοιάζομαι γι’αυτό που θέλει και ποτέ δεν τον έκρινα. Γιατί; Γιατί ποτέ δεν τον απέρριψα. Παρ’όλες τις ατέλειές του, είμαι οπαδός του ανθρώπου. Είμαι ανθρωπιστής!»
https://youtu.be/RGR4SFOimlk

ο διάβολος δηλώνει ανθρωπιστής, μαλλον ψεύδεται ως συνήθως αλλά εμένα μου φαίνεται ένα ακόμα φανταστικό σενάριο. και εάν ο διάβολος δεν είναι ανθρωπιστής τι θα γίνει; θα καταστρέψει την ανθρωπότητα; θα πάνε περισσότεροι στην κόλαση να κάνουν πάρτι; να το δούμε και αυτό το έργο.

ναι ξέρω όλα τα κακως κείμενα των ανθρώπων τα φορτωνουν στο διαβολο και το σινάφι του.
και πολλοί δεν καταλαβαίνουν την αρρωστη κατάσταση τους πως πρέπει να πάνε στο γιατρό και να παίρνουν τα χάπια τους, ο διαβολος φταίει που τρελαίνονται οι άνθρωποι, τους τρελαίνει με υψηλές συχνότητες και το μέγα σατανικό κόλπο του καπιταλισμού...

όλα είναι παραμύθια, μου αρέσουν τα παραμύθια, μου αρέσει ο σεφερλής, μου αρέσει ο καραγκιόζης, μου αρέσει και ο διαβολος :fool:

παρακαλω συνέχισε την ιστορία σου.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 25 Νοέμ 2019, 18:17

Spark έγραψε:πάντα χαίρομαι να διαβάζω δημοσιεύσεις σου βρίσκω πως έχει φαντασία κ ποίηση ο γραπτός λόγος σου.
ελπίζω να χαίρεσαι και εσύ που συμβάλω λίγο στα θέματα που αναπτύσσεις παρότι δεν είμαι γνωστης θεμάτων θεολογίας.
κάνω επισκέψεις σε μοναστήρια τακτικά με γκρουπ, θαυμάζω την αρχιτεκτονική και τους κήπους, τρώω τα αντίδωρα και τα λουκούμια, κάνω λίγο πλάκα με τις μοναχές, τελευταία είπα στην ηγουμένη να μου βρει μια ομορφη καλόγρια που να μαγειρευει καλά και να μην μιλάει καθόλου να την παντρευτω, εκείνη μου είπε να πηγαίνω κάθε κυριακή στη λειτουργία και θα με βοηθήσει ο θεος να βρω. της απάντησα πως τις κυριακές δεν μπορώ γιατί ανεβαίνω στις κορφές των βουνών για να ακούσω καλύτερα τι έχει να μου πει ο θεός, αυτή γέλασε νόμιζε πως την κορόιδευα αλλά της εξήγησα πως κάνω ορειβασία.

λοιπόν κάτι έχεις εσύ σαν αποστροφή γι αυτον τον έκπτωτο θεο-άγγελο που γραφεις πως αποστάτησε.
με την λογική μου δεν αισθάνομαι το ίδιο.. δηλαδή για χάρη της κοσμικής ισορροπίας κάθε στοιχείο της Αγίας Τριάδας είναι ισότιμο χρήσιμο και έχει την σπουδαιότητα του, δεν θα εξαιρούσα κανένα στοιχείο, όλα είναι απαραίτητα.
ακόμα και αυτός που ονομάζουν διάβολο (δεν τον ξέρω προσωπικά) έχει κάποιο δίκαιο - ίσως αντίστροφο.

παραθέτω κείμενο απο τον περίφημο μονόλογο του διαβόλου-Αλ Πατσίνο από την ταινία "Ο Δικηγόρος Του Διαβόλου"

«Για ποιον τα κάνεις όλα αυτά; Για τον Θεό; Αυτό είναι, για τον Θεό; Θα σου πω…Επίτρεψέ μου να σου δώσω κάποιες εμπιστευτικές πληροφορίες για τον Θεό. Ο Θεός λατρεύει να κοιτάζει. Είναι ένας φαρσέρ, σκέψου το: Δίνει στον άνθρωπο το ένστικτο, σας δίνει αυτό το εξαιρετικό δώρο και μετά τι κάνει; Σου ορκίζομαι, για την δική του ευχαρίστηση, για την κοσμική φάρσα του, καθορίζει τους κανόνες του αντίθετα από αυτό. Είναι η φάρσα όλων των εποχών. Κοίτα, αλλά μην αγγίζεις. Άγγιξε, αλλά μην γεύεσαι. Γεύσου, αλλά μην καταπιείς. Κι ενώ εσύ υποφέρεις, τι κάνει; Γελάει με την ψυχή του. Είναι εξυπνάκιας, είναι σαδιστής, είναι ένας Θεός σε άδεια. Να προσκυνήσω αυτό; Ποτέ! Είμαι εδώ από τότε που ξεκίνησε όλο αυτό. Έχω φροντίσει κάθε απόλαυση που ο άνθρωπος εμπνεύστηκε. Νοιάζομαι γι’αυτό που θέλει και ποτέ δεν τον έκρινα. Γιατί; Γιατί ποτέ δεν τον απέρριψα. Παρ’όλες τις ατέλειές του, είμαι οπαδός του ανθρώπου. Είμαι ανθρωπιστής!»
https://youtu.be/RGR4SFOimlk

ο διάβολος δηλώνει ανθρωπιστής, μαλλον ψεύδεται ως συνήθως αλλά εμένα μου φαίνεται ένα ακόμα φανταστικό σενάριο. και εάν ο διάβολος δεν είναι ανθρωπιστής τι θα γίνει; θα καταστρέψει την ανθρωπότητα; θα πάνε περισσότεροι στην κόλαση να κάνουν πάρτι; να το δούμε και αυτό το έργο.

ναι ξέρω όλα τα κακως κείμενα των ανθρώπων τα φορτωνουν στο διαβολο και το σινάφι του.
και πολλοί δεν καταλαβαίνουν την αρρωστη κατάσταση τους πως πρέπει να πάνε στο γιατρό και να παίρνουν τα χάπια τους, ο διαβολος φταίει που τρελαίνονται οι άνθρωποι, τους τρελαίνει με υψηλές συχνότητες και το μέγα σατανικό κόλπο του καπιταλισμού...

όλα είναι παραμύθια, μου αρέσουν τα παραμύθια, μου αρέσει ο σεφερλής, μου αρέσει ο καραγκιόζης, μου αρέσει και ο διαβολος :fool:

παρακαλω συνέχισε την ιστορία σου.

σχολιο 9

..εκ της εισαγγελιας και δικηγοριας του θεικου διαβολου αυτου που διαβαλει του διαβολεις-πεπλανευτες της αληθειας κοσμολογικης θεολογικης ανθρωπολγικης ..

...ο Θεος καλε μας φτωχοδικηγορε του φτωχοδιαβολου .. δεν κοιταζει απλα ..η επεμβαση του ειναι 4πλη...καταρχην και πρωτιστως ειναι ο μεγαλος ιατρος , θεραπευει τον κοσμικο πονο και μας απλασει απο την σκοτοδινη του ...επισης εινα ο μεγαλος δικαιονομος -δικαστης και ισοροπιστης του πονου,,επισης ο θεος διδασκει διαχεοντας ιδεες και νοηματα ,, εποπτευει βεβαια και περιφρουρει την κοσμικη ταξη ...

αυτες τις 4 Υψηλες Αρμοδιοτητες Ευθυνες και Δρασεις του ΘΕΟΥ - Θεικων Πληρωματων πανω στις Σκαλες τους Βελους και του Τοξου τις λεμε συντομογραφικα "ΙΔΔΕ"

Ι ΑΣΙΣ
Δ ΙΚΑΙΟΝΟΜΙΑ
Δ ΙΔΑΧΗ
Ε ΠΟΠΤΕΙΑ
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

Επιστροφή σε “Εναλλακτικές Επιστήμες”