Spark έγραψε:ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:λιγο γελοιοποιηθηκε το θεμα μας με τα ευρωνευτικα σχολια του Νεμο, και τις παραληρηματικες υπερβολες του Σπαρκ
..λεγαμε οτι υπαρχουν ΔΥΟ ΤΥΠΟΙ ΝΑΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΥΟ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΘΕΙΚΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ...
αυτό είναι σοβαρό σχόλιο και δεν πρέπει να υπάρχει υποψία γελοιοποίησης ή παραληρηματικής υπερβολής.
είσαι σίγουρη πως υπάρχουν μόνο ΔΥΟ ΤΥΠΟΙ ΝΑΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΥΟ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΘΕΙΚΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ;;
αυτός ο ορισμός που κάνεις θεωρώ πως ειναι περιοριστικός. γιατί δηλαδή να είναι μόνοι δύο οι ναοί και να μην είναι περισσότεροι; δεν θελω να παιξουμε την κολοκυθιά αλλά εγω πιστεύω πως είναι παλιομοδίτικο σχήμα οι δύο ναοί, όπως το γιν-γιαν οπως το θετικό-αρνητικό, το καλό-κακό, το άσπρο-μαύρο.
κάποτε μου άρεσε και εμένα η θεωρία των 2 ΝΑΩΝ-ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
μέχρι που εξελίχθηκα και τωρα αναγνωρίζω πως η ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ είναι ανώτερη απο την δυαδική.
οχι μόνο το πιστεύω αλλά το διαπιστώνω, στην πράξη το τριφασικό σύστημα είναι ανώτερο σε όλα.
για κοίτα που θρησκείες λατρεύουν την ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ δεν ειναι τυχαίο...
σχολιο 8
... αναπτυσσω μια ολοκληρη θεωρια ως κοσμοψυχολογικη βαση αυτων των ναιτικων καταστασεων που διακρινω ...ΝΑΟΙ ΤΟΥ ΤΟΞΟΥ ,,ΝΑΙΟΙ ΤΟΥ ΒΕΛΟΥΣ
...
...επιλεγω δυο δρομους συλλογικης θεωσης και αρα ναιτικης εξελιξης για να κατανοησω την εκπτωση θεοτητων την αποστασια ενος θεου-αγγελου και των ομορων ταξεων θεοτητων .... ...αλλα οι δρομοι εξελιξης της ψυχων ειναι οντως τρεις ...δυο ανελικτικοι με ναους κι ενας καθοδικος με μπουλουκια αναρχων και αδεσποτων δαιμονως που κατασχιζονται στα περα του γαλαξια αφου δνε καταφερνουν ποτε να εισελθουν στα εσωτερικα πεδια του γαλαξια ...καταντουν απορριματα του γαλαξια ψυχικα κουρελια που τα διαλυουν σωματιδιακες θυελλες ...που μαινονται εκει εξω ...
......ο τριτος δρομος δεν ειναι καν ανελιξη ,,ειναι κατελιξη -καθοδος ειναι ο δρομος των ξιπασμενων πνευματων που εκφυλιζονται μεχρις ολοκληρωτικης και δραματικης κατασχισης και απωλειας ...
συγκεκριμενα ....
-η εξελικτικη καμπυλη του Τοξου της Δεξιας Ατραπου της Θεωσης ( ο γρηγορος δρομος )
-η εξελικτικη καμπυλη του Βελους της Ανοδου Αριστερη Ατραπος της Θεωσης
-η εξελικτικη καμπυλη του Βελους της Καθοδου Αριστερη Ατραπος της Απωλειας
...οσο για την θεικη τριαδα των μεγαλων θεικων προσωπικοτητων την λαμβανω υποψιν στην νεο-κοσμοθεολογια μου ...ειναι οι ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΘΕΟΙ ΜΗΤΕΡΑ-ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΝΑΩΝ ΤΟΥ ΤΟΞΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ...ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΟΝΗΡΗΣ ΘΕΟΣ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ) ΤΩΝ ΝΑΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ..
ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΥΟ ΑΝΤΡΕΣ ΚΟΜΠΟΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΧΑΝΤΡΕΣ !!!
*σε τρισβαθα γνωστικα θεματα εχουμε μπλεξει σε αυτο το νημα ...το ησυχο .. ευτυχως ....οπως ολα τα βυθια μυστηριακα θεματα χρειαζονται ησυχια για να αναπτυχθουν και θαμωνες διαλλα
κτικους και ανοικτους στο πνευμα ....