BaKXOS_Lysios έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:βρίσκεσαι ήδη ένα βήμα πριν από την εκδήλωση της ''ουγκ'' χρυσαυγίτικης πραγματικής σου πολιτικής φύσης και της αντίληψης ότι το καλύτερο σαπούνι βγαίνει από το κουμμούνι.
Υποψιάζομαι ότι χρειάζεσαι είτε αλλαγή γιατρού είτε αλλαγή χαπιών.

(Εντάξει όλοι την έχετε μια μανία καταδίωξης όταν δεν μπορείτε να απαντήσετε, αλλά να μου λες ότι σε θέλω και σαπούνι....... άσε φτιάχνω δικά μου χειροποίητα από Νεμους και Πλούτωνες...

έχεις δοκιμάσει ποτέ;

)
Σε τι να σου απαντήσουμε; Στον ''πρετεντερισμό'' και τον ''μανδραβελισμό'' σου;:D
Δεν είδα κάπου να βάζεις κάποιον θεωρητικό προβληματισμό πέρα από τα τετριμμένα αναμασήματα περί κασέτας του ΚΚΕ, του αναχρονισμού των ιδεών του, της ''ξύλινης'' γλώσσας του, της αδυναμίας του να επεξεργαστεί θεωρητικά τα σύγχρονα δεδομένα και να προσαρμοστεί σε αυτά και γενικά μας λες ότι η ανατροπή του καπιταλισμού είναι πλέον ξεπερασμένος στόχος και καλό είναι όλοι και το ΚΚΕ μαζί να περιοριστούμε στο πώς θα του γίνουμε αρεστοί.
Πες μας πού ακριβώς δε μας τα λέει καλά ο Μαρξ και πού η θεωρία του είναι σε αναντιστοιχία με τη σημερινή πραγματικότητα κι εμείς με τα λίγα που ξέρουμε θα κάνουμε μια προσπάθεια να σου απαντήσουμε.
Μη μας φέρνεις όμως τα ίδια ''επιχειρήματα'' που έχουν χρησιμοποιηθεί π.χ. από τον Καστοριάδη στο παρελθόν και πρόσφατα από τον Κασιδιάρη και τον Καρτερό.
Και το να θεωρείς βήμα προς τον κομμουνισμό τη δωρεάν χρήση λογισμικών δε συνιστά πολιτικό επιχείρημα αλλά γελοιότητα.
Και από το να βάζεις ως ερωτήματα όλες τις παραπάνω μπαρούφες γιατί δε ρωτάς, απαντώντας το κιόλας, ποιος ήταν ο λόγος που το ΚΚΕ το 2017, τότε που η συζήτηση για αποχώρηση από την ΕΕ και πέρασμα σε εθνικό νόμισμα κυριαρχούσε στη ροζαριστερά πήρε τη θέση «Η καπιταλιστική Ελλάδα με «εθνικό νόμισμα» δεν συνιστά ρήξη προς όφελος του λαού.» και χέστηκε από τη χαρά της σύσσωμη η κυβερνώσα αριστερο-δεξιά.