Βγήκε ο Κασσέλαρος;
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: Βγήκε ο Κασσέλαρος;
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
pluton
- Supreme poster

«Ξέρετε τι μου θυμίζει; Δε μιλάω καθόλου αρνητικά για τον κύριο Κασσελάκη, μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής, αν και δε μου βγάζει μια πολιτική οντότητα ακόμη. Μου θυμίζει την ιστορία με την Αννίτα Πάνια και τα παρατράγουδα, που βγάλανε όλοι από ένα τραγούδι, και μετά πηγαίναν όλοι σε ένα μαγαζί, και ο κόσμος πήγαινε και άκουγε τα παρατράγουδα
Πηγαίνανε μέσα σε ένα μαγαζί μέχρι και 2000 άτομα για να ακούσουν αυτά τα παιδιά να τραγουδάνε. Με ποιον να τα βάλω; Με αυτά τα παιδιά και να τους πω γιατί τραγουδάτε; Μα τα παιδιά αυτά, για τους λόγους που θέλησαν τραγούδησαν, και από κάτω βλέπανε 2000 άτομα να πηγαίνουν να τους ακούνε.
Δε συγκρίνω τα παρατράγουδα με τον κύριο Κασσελάκη, καμία σχέση. Δε ξέρω. Δώστε μου χρόνο να μάθω είπε, και οι άλλοι του δώσανε. Τώρα αν μάθει ή όχι, αυτό θα το δείξει η ιστορία. Θα μου κλώτσαγε για πρόεδρος παντού, ο οποιοσδήποτε εμφανίζεται σαν ένας αστεροειδής… Είναι σαν να μου λες να αναλάβω ένα εστιατόριο τώρα, το ανέλαβα, απέτυχε γιατί δεν είμαι καλός επιχειρηματίας» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.
Πηγαίνανε μέσα σε ένα μαγαζί μέχρι και 2000 άτομα για να ακούσουν αυτά τα παιδιά να τραγουδάνε. Με ποιον να τα βάλω; Με αυτά τα παιδιά και να τους πω γιατί τραγουδάτε; Μα τα παιδιά αυτά, για τους λόγους που θέλησαν τραγούδησαν, και από κάτω βλέπανε 2000 άτομα να πηγαίνουν να τους ακούνε.
Δε συγκρίνω τα παρατράγουδα με τον κύριο Κασσελάκη, καμία σχέση. Δε ξέρω. Δώστε μου χρόνο να μάθω είπε, και οι άλλοι του δώσανε. Τώρα αν μάθει ή όχι, αυτό θα το δείξει η ιστορία. Θα μου κλώτσαγε για πρόεδρος παντού, ο οποιοσδήποτε εμφανίζεται σαν ένας αστεροειδής… Είναι σαν να μου λες να αναλάβω ένα εστιατόριο τώρα, το ανέλαβα, απέτυχε γιατί δεν είμαι καλός επιχειρηματίας» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
pluton
- Supreme poster

«Είναι πολύ υγιές να έχει ο καθένας μια άποψη και να την εκφράζει και αν υποστεί και τις συνέπειες. Με αυτό που έκανε, ο Αχιλλέας δεν έχει υποστεί καμία συνέπεια και έχει ξαναβγεί δήμαρχος με μεγάλο ποσοστό.
Οπότε συμφωνεί η τοπική κοινωνία, εγώ όμως όχι, γιατί δεν μου άρεσε ο τρόπος. Αν και διαφωνώ ριζικά με τον κ. Κασσελάκη.
Μάλλον δε διαφωνώ με τον Κασσελάκη, διαφωνώ με τον κόσμο και την κυρία που πάει να ψηφίσει. Τη ρωτάνε τι θα ψηφίσει και λέει: “δεν θυμάμαι το όνομα του, αυτό το ομορφόπαιδο”. Διαφωνώ με αυτήν την κοινωνία.
Πού πας, καλή μου κυρία, να ψηφίσεις αυτό το ομορφόπαιδο, που δεν ξέρεις τι σου γίνεται; Δηλαδή το ομορφόπαιδο θα ψηφίσεις;» αναρωτήθηκε ο Στέλιος Ρόκκος.
«Ποια είναι η πολιτική βούληση; Δηλαδή πας να ψηφίσεις το ομορφόπαιδο! Και χαίρομαι καμιά φορά, γιατί με τον Τσίπρα ανακαλύψαμε ότι δε γίνεται διαπραγμάτευση στο χρέος μας και με τον Κασσελάκη ανακαλύψαμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια φούσκα. Διαλύθηκε σε χρόνο dt!
Όταν βλέπω τον Κασσελάκη να μιλάει για αριστερά, θέλω μετά να βάλω Σεφερλή και μετά δεν ξέρω και ‘γω τι» υπογράμμισε στη συνέχεια ο Στέλιος Ρόκκος.

Οπότε συμφωνεί η τοπική κοινωνία, εγώ όμως όχι, γιατί δεν μου άρεσε ο τρόπος. Αν και διαφωνώ ριζικά με τον κ. Κασσελάκη.
Μάλλον δε διαφωνώ με τον Κασσελάκη, διαφωνώ με τον κόσμο και την κυρία που πάει να ψηφίσει. Τη ρωτάνε τι θα ψηφίσει και λέει: “δεν θυμάμαι το όνομα του, αυτό το ομορφόπαιδο”. Διαφωνώ με αυτήν την κοινωνία.
Πού πας, καλή μου κυρία, να ψηφίσεις αυτό το ομορφόπαιδο, που δεν ξέρεις τι σου γίνεται; Δηλαδή το ομορφόπαιδο θα ψηφίσεις;» αναρωτήθηκε ο Στέλιος Ρόκκος.
«Ποια είναι η πολιτική βούληση; Δηλαδή πας να ψηφίσεις το ομορφόπαιδο! Και χαίρομαι καμιά φορά, γιατί με τον Τσίπρα ανακαλύψαμε ότι δε γίνεται διαπραγμάτευση στο χρέος μας και με τον Κασσελάκη ανακαλύψαμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια φούσκα. Διαλύθηκε σε χρόνο dt!
Όταν βλέπω τον Κασσελάκη να μιλάει για αριστερά, θέλω μετά να βάλω Σεφερλή και μετά δεν ξέρω και ‘γω τι» υπογράμμισε στη συνέχεια ο Στέλιος Ρόκκος.

0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
pluton
- Supreme poster

Ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε και για το νέο νομοσχέδιο σχετικά με τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών.
“Η οικογένεια στηρίζεται στη μητέρα, η οποία συλλαμβάνει τη νέα ζωή από το σπέρμα του ανδρός. Έχει τη μεγάλη βιολογική υποχρέωση να το μεγαλώσει μέσα την κοιλιά της και να πονέσει για να το φέρει στον κόσμο“, είπε ο ηθοποιός και συμπλήρωσε:
“Από ‘κει και πέρα και ο πατέρας αναλαμβάνει και τις δικές του υποχρεώσεις. Χωρίς αυτή τη διαδικασία δεν έχει κανείς παιδιά. Είτε έχει το όνομα γονιός 1 ή 2. Θεωρώ ότι όταν κάτι είναι παρά φύσιν δεν μπορεί να καρποφορήσει ως τεχνικό ζήτημα που νομοθέτησαν κάποιοι. Δεν νομοθετείται η φύση. Δεν με αφορά ο γάμος των ομόφυλων, μην το συνεχίσουμε καθόλου”.
https://www.in.gr/2023/11/27/go-fun/tv/ ... tastaseis/
“Η οικογένεια στηρίζεται στη μητέρα, η οποία συλλαμβάνει τη νέα ζωή από το σπέρμα του ανδρός. Έχει τη μεγάλη βιολογική υποχρέωση να το μεγαλώσει μέσα την κοιλιά της και να πονέσει για να το φέρει στον κόσμο“, είπε ο ηθοποιός και συμπλήρωσε:
“Από ‘κει και πέρα και ο πατέρας αναλαμβάνει και τις δικές του υποχρεώσεις. Χωρίς αυτή τη διαδικασία δεν έχει κανείς παιδιά. Είτε έχει το όνομα γονιός 1 ή 2. Θεωρώ ότι όταν κάτι είναι παρά φύσιν δεν μπορεί να καρποφορήσει ως τεχνικό ζήτημα που νομοθέτησαν κάποιοι. Δεν νομοθετείται η φύση. Δεν με αφορά ο γάμος των ομόφυλων, μην το συνεχίσουμε καθόλου”.
https://www.in.gr/2023/11/27/go-fun/tv/ ... tastaseis/
0 .
-
pluton
- Supreme poster

Κασσελακης: ,,Τα πάντα ρει,, όπως είπε και ο Ηρόδοτος.
https://fb.watch/p00tlzbCWe/
«Πού το βρήκανε αυτό το φυντάνι;» όπως είπε και ο Κουτσιούμπας.
https://fb.watch/p00tlzbCWe/
«Πού το βρήκανε αυτό το φυντάνι;» όπως είπε και ο Κουτσιούμπας.
0 .
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Βελτιώνεται γρήγορα πάντως, πλέον αν και φαλτσάρει αρκετά, δεν ακούγεται σαν τελείως ούγκανο όπως τις πρώτες εβδομάδες. Προφανώς διαθέτει κάποια βασική ευφύϊα, δεν είναι π.χ. τσίπρας.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Προέλλην

Λαχουρένιος έγραψε:ΣΥΡΙΖΑ τέλος. Ούτε στα πιο τρελά όνειρα του Μητσοτάκη.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος ύπαρξης της aristeras πλέον . Πέρα απο το να τρέχει να βγάζει απο τη φυλακή αναρχικούς ημιπιτσιρικάδες, ότι φαντασιώνονται ότι θα κάνουν οι διάφοροι aristeroi τα κάνει ο Μητσοτάκης καλύτερα.
0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Προέλλην έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:ΣΥΡΙΖΑ τέλος. Ούτε στα πιο τρελά όνειρα του Μητσοτάκη.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος ύπαρξης της aristeras πλέον . Πέρα απο το να τρέχει να βγάζει απο τη φυλακή αναρχικούς ημιπιτσιρικάδες, ότι φαντασιώνονται ότι θα κάνουν οι διάφοροι aristeroi τα κάνει ο Μητσοτάκης καλύτερα.
Ισχύει. Και λάθρο έφερε, και γάμο γκέι έφερε. Στην επόμενη τετραετία θα κάνει διαχωρισμό κράτους και εκκλησίας

0 .
-
Προέλλην

Λαχουρένιος έγραψε:Προέλλην έγραψε:Δεν υπάρχει κανένας λόγος ύπαρξης της aristeras πλέον . Πέρα απο το να τρέχει να βγάζει απο τη φυλακή αναρχικούς ημιπιτσιρικάδες, ότι φαντασιώνονται ότι θα κάνουν οι διάφοροι aristeroi τα κάνει ο Μητσοτάκης καλύτερα.
Ισχύει. Και λάθρο έφερε, και γάμο γκέι έφερε. Στην επόμενη τετραετία θα κάνει διαχωρισμό κράτους και εκκλησίας
Ο ορισμός του ριζοσπάστη προοδευτικού. Ετοιμάζει να παραδώσει την κοινωνία στο νέο επαναστατικό υποκείμενο, τους έφαγε στη στροφή τους aristerous.
0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts