Goji Berry έγραψε:Καλημέρα!
Έφτιαξα σήμερα τους κωδικούς και μπήκα στο my studies. Εκεί μπήκα στα μαθήματα επιλογής του α εξαμήνου και εκτός από τα τρία έχει και εισαγωγή στο ολλανδικό,ισλαμικο δίκαιο και άλλα πολλά...Υπάρχει κάποια εξήγηση;
Για αυτά τα δίκαια που λες, δεν ξέρω, αλλά πληροφορήθηκα από το forum ότι μπορείς να δηλώσεις όποιο μάθημα θες από όσα ανήκουν σε χειμερινά εξάμηνα. Αυτό σημαίνει ότι δεν είσαι υποχρεωμένη να παρακολουθήσεις τα μαθήματα του Α' Εξαμήνου, τηρώντας κατά γράμμα το ωρολόγιο πρόγραμμα. Για παράδειγμα μπορείς να παρακολουθήσεις όλα τα υποχρεωτικά του Α' (αν θες, που φαντάζομαι, όμως οτι καλό θα ήταν να τηρήσεις κάπως το υπόδειγμα του προγράμματος) και να πάρεις, ας πούμε, και Εγκληματολογία που ανήκει σε άλλο εξάμηνο ή Δίκαιο Περιβάλλοντος... ( Τα παραδείγματα που σου λέω είναι φυσικά τυχαία)
Πάντως, ο μέγιστος αριθμός δηλουμένων εξεταστέων μαθημάτων ανά εξάμηνο είναι το 8. Δεν ξέρω, αν έγινα απόλυτα κατανοητή, αλλά σίγουρα θα σε βοηθήσει πολύ περισσότερο ο Αdmin

Καποια παιδια απο τη σχολη μου ειπα οτι το Ενοχικο ειναι το πιο δυσκολο του αστικου αλλα αν το θελουμε να το παρακολουθησουμε να δουμε αν το παλευουμε. Επισης μου ειπαν οτι η Ανακριτικη αν και ευκολη , αν εισαι πρωτοετης δυσκολα θα σου βαλουν καλο βαθμο ακομη και αν την εχεις διαβασει