Χρίστος Έλ έγραψε:Admin έγραψε:Χρίστος Έλ έγραψε:Καμία εξουσία δεν έχει κανένας ιερέας, ιδίως σε βιαιοπραγίες.
Εφόσον μου επιτεθεί ιερέας, έχω δικαίωμα να τον σπάσω στο ξύλο, διότι βρίσκομαι σε νόμιμη άμυνα.
Στο Ελληνικό Κράτος όμως έχει.
Κοίτα, συμφωνώ ότι ζούμε στο εβραικό κράτος και αυτό είναι μια τεράστια και απερίγραπτη ντροπή για όλους τους Έλληνες. Γιατί εγκαθιδρύθηκε χωρίς μάχη και κατάκτηση διά των όπλων αλλά με την...συγκατάθεση του ελληνικού λαού!!!
Όμως μάθε ότι σήμερα ο Πάτερ Κλεομένης στην Θεσσαλονίκη ανάβει το μπαρούτι της εξέγερσης και εγκαινιάζει την νέα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 2017.
ΥΓ
Στείλε το βίντεο με τον παπά που βαράει με μαγκούρα. Καλά τους έκανε, οι μτΙ είναι εβραιόδουλοι και ανθέλληνες απατεώνες. Πληρωμένοι των εβραίων.
Ώπα, μισό. Πρωτίστως να ξεκαθαρίσουμε πως έχεις την Εβραϊλα στο αίμα σου. Διότι ακολουθείς μια θρησκεία που είναι ξενόφερτη. Οπότε μη μας τα πρήζεις. Στο σημείο αυτό ξεκαθαρίζω και ξεμπερδεύω με τις μαλακίες που τυχόν γραφούν. Ανεξιθρησκεία έχουμε, απλά μη μας τα κάνετε διαρκώς τσουρέκια με τα ''μεγαλεπίβολα' σχέδιά σας. Δεν παίζει να βρείτε υποστηρικτές.
Συνεχίζεις να κατηγορείς κατ'εξακολούθηση εμένα και άλλους, ως σατανιασμένους και ακάθαρτους, διότι δεν έχουμε σχέση με τα ειωθότα του δικού σου μυαλού.Όμορφα. Τί σε κάνει να πιστεύεις πως θα ασχοληθούμε με κάποιον καραγκιόζη που βαράει με τη μαγκούρα το τίποτα; Πόσοι τον ακολουθείτε; Δέκα; Είκοσι; Για τα μπάζα είστε.
Δευτερευόντως, η Πατρώα Θρησκεία των Ελλήνων ,είναι άλλη. Αλλά, ας το προσπεράσουμε κι αυτό.
Ποιός σου έδωσε το δικαίωμα να κατηγορείς εμένα, που εν τω μεταξύ, έχω την ικανότητα να συζητήσω με όλο τον κόσμο;
Ταλιμπάν δε γουστάρω. Κι εσύ είσαι ένας από δαύτους. Δεν έχεις καμία, μα καμία διαφορά από τους τζιχαντιστές.'Οσο για το Ισλάμ, το γράφω στ'@@ μου όπως κι εσάς. Πες. Τί θέλεις να ποστάρω κατακαημένε; Σιγά που θα φοβηθώ.
Αν ο παπάς σου γουστάρει να βαράει, πες του χαιρετίσματα και πως εγώ προσωπικά, θα τον έστελνα στα επείγοντα έτσι και τολμούσε να με ακουμπήσει. Νομότυπα. Διότι εγώ, θα ήμουν όντως νομότυπη. Αυτός θα πάγαινε πίσω απ'της φυλάκας τα σίδερα, επειδή καποιοι θεώρησαν πρέπον να μην τον χώσουν στο ΨΝΑ.
Ευλόγησον.
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.