nrg έγραψε:Μιλάμε λοιπόν για near-lethal stress.
Οι 10 σαύρες ΠΡΙΝ αλλάξουν περιβάλλον, ήταν σε κατάσταση εξαφάνισης. Ήταν σε αυτό που λέει το άρθρο near-lethal stress.
Και όμως ΔΕΝ εξελίχθηκαν σε αυτό το περιβάλλον.
Σε έντονο στρες, ήταν βέβαιο ότι θα εξαφανίζονταν.
Φάσεις και αντιφάσεις.
Αν λοιπόν το έντονο στρες είναι near-lethal stress, βιώνουν τέτοια κατάσταση οι γάτες;
Τα μυρμήγκια;
Τα πουλιά σε ένα δάσος;
Πώς μετράς το near-lethal stress, σε έναν οργανισμό;
Τι έλλειπε από τις σαύρες και θα εξαφανίζονταν αργά και βασανιστικά στο φυσικό τους περιβάλλον;
Ακτινωτή εξάπλωση και hitchhiking;
Ο mutator δεν δούλεψε σωστά;
Και φυσικά ... ούτε ένας αριθμός!
Δεν θα κάτσω να βρω εκείνο το σημείο που υποστηρίζει αυτά που λες. Εσύ θα το κάνεις, θα το παραθέσεις όμορφα και καλά, για να το διαβάσουμε όλοι.
Καλέ μου, είσαι γελασμένος αν νομίζεις ότι θα με εκνευρίσεις με τις αντχομινιές. Ο αδικαιολόγητος εκνευρισμός σου, είναι βούτυρο στο ψωμάκι μου.
Η τάξη μεγέθους είναι πολλή μικρή και ουδεμία σχέση έχεις με αυτά που υποστηρίζεις. Εκτός και αν δεν γνωρίζεις ότι το 104 με το 109 έχουν τεράστια διαφορά.
Δείξε μας λοιπόν σε "πληθυσμό" πώς μετράμε τον ρυθμό των μεταλλάξεων, να το δούμε και εμείς οι ανόητοι.
Δείξε μας πώς προκύπτουν οι δις καθημερινές μεταλλάξεις σε 10 σαύρες.
Ποιες πράξεις έκανες και κατέληξες σε αυτό τον συμπέρασμα;
Τι περιμένεις;
Φυσικά και δεν θα διαβάσω.
Εσύ θα βρεις εκείνο το σημείο που γράφει αυτά που υποστηρίζεις και θα το παραθέσεις να το διαβάσουμε.
Και μετά θα μας δείξεις πώς προκύπτουν δις καθημερινές μεταλλάξεις σε 10 σαύρες.
Και πιο είναι το "εύρημα" του πειράματος; Θα μας το παραθέσεις;
Τι θα πει, δεν σβήνουν;
Κάθε τυχαία μετάλλαξη περνά στους απογόνους;
Αν οι αριθμοί βγαίνουν, τότε δείξε μας!
Εκτός και αν νομίζεις ότι υβρίζοντας, αποδεικνύεται αυτό που υποστηρίζεις. Οπότε με την συμπεριφορά σου, είναι Ηλίου φαεινότερο, ότι έχεις φτάσει σε αδιέξοδο.
Για να μπει και στο νόημα ο Bill Hicks.
Bill κοίτα τι βρήκα:
In general, the mutation rate in unicellular eukaryotes and bacteria is roughly 0.003 mutations per genome per cell generation.
Δηλαδή η μέτρηση έγινε σε ένα και μόνο κύτταρο και ξέχασαν να υπολογίσουν τον "πληθυσμό";
Περιμένω λοιπόν να μου υποδείξετε δις καθημερινές μεταλλάξεις σε 10 σαύρες ή σε οποιονδήποτε άλλο "πληθυσμό" θέλετε.
Με πράξεις και αριθμούς όμως...
Ποιες πράξεις έκανες και κατέληξες σε αυτό τον συμπέρασμα;