Ποιος σας ειδοποίησε για τον καταυλισμο;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
sys3x
Rookie poster
Rookie poster

Re: Ποιος σας ειδοποίησε για τον καταυλισμο;

Δημοσίευσηαπό sys3x » 17 Μαρ 2018, 18:16

δεν μπορείς να μας απαγορέψεις φίλε να λέμε τις λέξεις ζαίος και πασοκ όσο βαριές βρισιές και να είναι μόνο Αυτός μπορεί.
0 .
Άν δεν είμασταν σπίρτα θα καίαμε για πάντα.

.

Άβαταρ μέλους
Ερμής
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ερμής » 17 Μαρ 2018, 18:16

Θέλω να ρωτήσω δυο τρία πράγματα τη διαχείριση.

Αν ένας χρήστης πάρει θέση υπερ Χρυσής Αυγής κινδυνεύει με μπανιο και ψαλίδι;
Αν ένας χρήστης πάρει θέση υπερ θανατικής ποινής για ειδεχθή εγκλήματα(παιδεραστία, δολοφονίες βρεφών κλπ) κινδυνεύει με μπάνιο και ψαλίδι.

Όσο για το πως έκλεισε το άλλο ...., λέτε οτι είναι για νομικό θέμα. Επειδή δε ξέρω νομικά γιαυτό ρωτάω. Τι απο αυτά που γράφονταν εκεί θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα με δικαιοσύνη;
0 .

Άβαταρ μέλους
Άχθος Αρούρης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Άχθος Αρούρης » 17 Μαρ 2018, 18:17

bizeli έγραψε:πσ: Αποκλείεται να είπα ότι το χθεσινό ψωμί βρωμάει. Ότι μπαγιατεύει είπα και δε μου αρέσει.

Άμα είναι λίγο ξερό και το βάλεις στη φρυγανιέρα, μια χαρά τρώγεται.
Και εντάξει, πόσο να μπαγιατέψει σε μία μέρα αν το έχεις κλειστό στην σακούλα; Ή βάλ'το στην κατάψυξη...
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 17 Μαρ 2018, 18:17

Εικόνα
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
sys3x
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό sys3x » 17 Μαρ 2018, 18:18

don't speak έγραψε:
Γύπας έγραψε:Εσύ πολύ χυδαία δεν μιλάς; Για μαζέψου λίγο τι ν αυτά;

Λες να φταίει που έβαλα Linux;

αδελφή υπάρχει και τούτο.
0 .
Άν δεν είμασταν σπίρτα θα καίαμε για πάντα.

.

Πάνας
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Πάνας » 17 Μαρ 2018, 18:19

Cecily Anne έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:Αυτό έγινε διότι μια μέρα πριν μπείτε και μερικές πριν, υπήρχε ένα ''καλόπαιδο'' που απειλούσε θεούς και δαίμονες. Εμένα έβγαλε φωτό δική μου στη φόρα. Κοινώς παραβίασε προσωπικά δεδομένα. Απειλούσε τον Λαχουρένιο με κρεμάλες, έβριζε τον Νάνδρο με ναζιστικά παρατσούκλια. Και ξέρετε ποιός ήταν; Ο Wild Rebel. Έφαγε εβδομαδιαίο μπαν. Προσωπικά θα κινηθώ νομικά και το ξεκαθάρισα. Έχω μιλήσει ήδη με δικηγόρο.
Δεν είναι όλα ίσωμα το λοιπόν. Πρέπει να υπάρχει και ο στοιχειώδης σεβασμός και η στοιχειώδης προστασία στους χρήστες. Τόσο απλά και κατανοητά. Γι'αυτό είπα πως ασυδοσία εδώ μέσα, ΔΕΝ πρόκειται να υπάρξει. Προφανώς και είμαστε όλοι σύμφωνοι σε αυτό. Λήξαν._

Πλακα κανεις τωρα!!!! Εχουμε ξεφύγει εντελώς!
Αν το ηξερα, θα ειχα μπει με το δίκανο και (τις μπεκάτσες ανα χείρας) !

Ντάξει από την μεριά τους έχουν δίκιο αλλά εμείς που να το ξέραμε; Καλύτερα πάντως που έγινε αυτό που έγινε και κάναμε την συζήτηση για να ξεκαθαρίσουν μερικά πράγματα, γιατί είμαι σίγουρος ότι πολλοί πήραν λάθος μηνύματα, όπως εγώ.
0 .

stamos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό stamos » 17 Μαρ 2018, 18:19

λαμπουν όλα από καθαριοτητα

όλα αποστειρωμένα

πολύ αποστειρωμενα

γαμτα
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 17 Μαρ 2018, 18:19

Πάνας έγραψε:Από την στιγμή που μπήκαμε εδώ όλο μπάτσους βλέπουμε... νισάφι πιά!

Εικόνα

Μπατζήδες; :s_cool
0 .

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Cecily Anne » 17 Μαρ 2018, 18:21

sys3x έγραψε:δεν μπορείς να μας απαγορέψεις φίλε να λέμε τις λέξεις ζαίος και πασοκ όσο βαριές βρισιές και να είναι μόνο Αυτός μπορεί.

Εγω θα λεω ζάιος. Στο χωριο μου τα ζώα τα λεμε ζα!
0 .

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ίφιδα » 17 Μαρ 2018, 18:23

sys3x έγραψε:Χέηρ για τον Πάνα μπορώ να εγγυηθώ εγώ προσωπικά ότι συμπεριφορικά είναι κλάσεις ανώτερος χρήστης από μένα και γενικότερα υπόδειγμα και στολίδι για οποιοδήποτε διαδικτυακό καφενείο. Για να στα κάνω .60αράκια χίλιες φορές να τσαπίσεις εμένα παρά αυτόν.

Αυτό ήταν λίγο συγκινητικό. Σοβαρά μιλάω. 'σ' ωραίος.

Ερμής έγραψε:Θέλω να ρωτήσω δυο τρία πράγματα τη διαχείριση.

Αν ένας χρήστης πάρει θέση υπερ Χρυσής Αυγής κινδυνεύει με μπανιο και ψαλίδι;
Αν ένας χρήστης πάρει θέση υπερ θανατικής ποινής για ειδεχθή εγκλήματα(παιδεραστία, δολοφονίες βρεφών κλπ) κινδυνεύει με μπάνιο και ψαλίδι.

Όσο για το πως έκλεισε το άλλο ...., λέτε οτι είναι για νομικό θέμα. Επειδή δε ξέρω νομικά γιαυτό ρωτάω. Τι απο αυτά που γράφονταν εκεί θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα με δικαιοσύνη;

Αυτό...μ έχουν βάλει σε σκέψεις τώρα για κεινο το νήμα "Ισλάμ η θρησκεία της Ειρήνης" ...λέτε να μπουκάρουν "Go Go Go" τιποτις παλικάρια να με μπαγκλαρώσουν για ρατσισμό και παρακίνηση σε βία, κοιμάται και το παιδί, αν μου το τρομάξουν θα τους :angry: σκίσω... :pillowfight2: :P
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”