Space Travellers

Επιτραπέζια, ηλεκτρονικά, παιχνίδια ρόλων.
Spark
Extreme poster
Extreme poster

Re: Space Travellers

Δημοσίευσηαπό Spark » 06 Μάιος 2018, 20:01

Διάδοχος έγραψε:Καλή ιδέα...

η Σίβυ απαντά:
ειμαι πρόθυμη να εξοφλήσω όποιο χρέος εχω στον ίδιο τον άνθρωπο που χρωστάω και όχι σε εκπρόσωπο του.
είναι αλήθεια ακριβή η τιμή της υπηρεσίας που θέλετε όμως τι νομίζετε πως θησαυρίζουμε;

είμαστε λίγες γυναίκες εδω και ζουμε μόνες δίχως εισοδήματα, διχως άντρες, δύσκολη η ζωή σε αυτόν τον έρημο πλανήτη. εδω περιμένουμε να περάσει κανας όμορφος νέος σαν εσένα να πουμε, να τον ξεζουμίσουμε :D

κοίτα ξερω πως δεν έχεις τα εφόδια που ζητάω αλλά υπάρχουν δουλειές που μπορεις να κανεις και να εξοφλήσεις.
τι λες; είσαι να κάνεις παρέα στην μικρή αδερφή μου που έχει και αυτή μαντικές ικανότητες;
η Λίζα κάνει καλές τιμές αλλά θέλει παρέα για 3 γυρους...
1 .

Άβαταρ μέλους
relativer777
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό relativer777 » 06 Μάιος 2018, 20:04

Φίλε διάδοχε μήν χαίρεσαι και πολύ διότι όσο θα βρίσκουμε διεξόδους διευκόλυνσης, τόσο θα δυσκολεύει ο game master το επίπεδο δυσκολίας του παιχνιδιού. Μήν ανησυχείς και δέν είμαστε εξυπνότεροι εμείς. Σύντομα θα το καταλάβεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
relativer777
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό relativer777 » 06 Μάιος 2018, 20:17

Άντε τυχερέ διάδοχε... σου έφεξε πάλι !
Χέ χέ χέ... και πρόσεχε να μήν αποκτήσεις διάδοχο Χά χά χά..

:bigsmile35:
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 06 Μάιος 2018, 20:21

relativer777 έγραψε:Θα αρέσκεται στο να καλυτερεύει το game διότι κατ'αυτόν τον τρόπο δικαιωνεται η όλη εργασία που θυσίασε
για να το δημιουργήσει. Ανάλογα παιχνίδια διατίθονται έναντι ποσού.

έτσι είναι εφέτος πρόσθεσα άλλες 10 περιπέτειες στο σενάριο που τωρα ειναι 80 σελίδες.
και μάλιστα οι θέσεις που είναι μετά το 50 ειναι πολλές σελίδες λογοτεχνίας, νομίζω όμως πως δεν θα αντέξει κανεις να φτάσει εκει στο τέρμα να μάθει τι είναι στην άκρη του σύμπαντος.
αυτά ειναι μυστικιστικά κείμενα μεγάλης αξίας :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
relativer777
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό relativer777 » 06 Μάιος 2018, 20:25

Φίλε Spark
Με ρώτησες τί κερδίζω δύνοντας 2 εφόδια για να λάβω 1.
Αυτό που κέρδισα είναι χρόνος για να εξετάσω της καλήτερες δυνατότητες κάνοντας μια ανασκόπηση από την αρχή έως το σημείο που βρισκόμαστε.
Όπως ξέρεις δέν γνωρίζουμε το σενάριο.
0 .

Άβαταρ μέλους
relativer777
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό relativer777 » 06 Μάιος 2018, 20:35

Είμαι χαρακτήρας ο οποίος του αρέσει να ερευνά τα μεγάλα μυστήρια του μυστικισμού.
Επιδίωξη μου είναι να εξερευνήσω το τί βρίσκετε στην άκρη του σύμπαντος.
Προφανώς αυτό δέν έχει όρια, αλλά ούτε το μυαλό μου έχει όρια.
Τα μυστικιστικά κείμενα ακόμη και της πολύ μεγάλης αξίας έχουν γραφτεί για
Να τα διαβάσει κάποιος.
Αλλιός δέν έχει νόημα και αξία η ύπαρξή τους.
0 .

Άβαταρ μέλους
relativer777
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό relativer777 » 06 Μάιος 2018, 21:06

Φίλε Διαδοχε το τραγουδάκι να το λές στην Λίζα !
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 06 Μάιος 2018, 22:13

Spark έγραψε:
Διάδοχος έγραψε:Καλή ιδέα...

η Σίβυ απαντά:
ειμαι πρόθυμη να εξοφλήσω όποιο χρέος εχω στον ίδιο τον άνθρωπο που χρωστάω και όχι σε εκπρόσωπο του.
είναι αλήθεια ακριβή η τιμή της υπηρεσίας που θέλετε όμως τι νομίζετε πως θησαυρίζουμε;

είμαστε λίγες γυναίκες εδω και ζουμε μόνες δίχως εισοδήματα, διχως άντρες, δύσκολη η ζωή σε αυτόν τον έρημο πλανήτη. εδω περιμένουμε να περάσει κανας όμορφος νέος σαν εσένα να πουμε, να τον ξεζουμίσουμε :D

κοίτα ξερω πως δεν έχεις τα εφόδια που ζητάω αλλά υπάρχουν δουλειές που μπορεις να κανεις και να εξοφλήσεις.
τι λες; είσαι να κάνεις παρέα στην μικρή αδερφή μου που έχει και αυτή μαντικές ικανότητες;
η Λίζα κάνει καλές τιμές αλλά θέλει παρέα για 3 γυρους...

H Λίζα απο μαντικές ικανότητες λέει τίποτε ή είναι τσαρλατάνισσα; Απο ομορφιά; Βλέπεται; :-/
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
relativer777
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό relativer777 » 06 Μάιος 2018, 22:18

Φίλε μου Spark.
Ή γνώμη μου είναι ότι ο βαθμός δυσκολίας πρέπει να αυξάνει σταδιακά ώστε να σου αφήνει περιθώρια επέκτασης του σεναρίου.
Δηλαδή: Εάν ο βαθμός δυσκολίας είναι τέτοιου μεγέθους να είναι αδύνατον να φτάσει ο παίχτης και στο τελευταίο σημείο, Τέλος του παιχνιδιού, αυτό σημαίνει αυτομάτως ότι το σενάριο έφτασε στο τελικό του στάδιο και δέν επιδέχεται καμία επιμέρους επιμήκυνση.
Θα σου πρότεινα να ανακατασκευάσεις
Τα επήπεδα 50 έως 80 ώστε αφενός να είναι έστω και δύσκολα βατά για τους παίκτες και αφετέρου να σου δίνει περιθώρια περεταίρω επεξεργασίας.
Απλά εξέφρασα άποψη. Δέν έπεται ότι εσύ πρέπει να δεχθείς την γνώμη μου.
0 .

Άβαταρ μέλους
relativer777
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό relativer777 » 06 Μάιος 2018, 22:36

Διάδοχε η ξαδέρφη είναι θεά !
Πρόσεχε μήν ερωτευτείς παράφορα
και μείνεις εκεί για πάντα.
Βλέπεις την ομορφάδα την έχει το σόι.
Στην μαντεία τα πάει καλά. Άμα είναι να σε τυλίξει τότε γίνεται κορυφαία μάντισσα.
Πρόσεχε μόνο γιατί μαντεύει και τις σκέψεις.
0 .

Επιστροφή σε “Παιχνίδια”