Πολιτικός σεισμός Part 2

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
nrg
Crazy poster
Crazy poster

Re: Πολιτικός σεισμός Part 2

Δημοσίευσηαπό nrg » 10 Νοέμ 2018, 01:40

Λαχουρένιος έγραψε:Εγω ημουν, ειμαι και θα ειμαι αντιμνημονιακος.

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Νοέμ 2018, 01:40

nrg έγραψε:Τώρα μας λες ότι οι δανειστές, έπαιξαν το "πολιτικαντιστικο" παιχνίδι του Τσίπρα.
Και ακόμα δεν ξημέρωσε...

Οι δανειστες εκαναν την δουλεια τους αφου τελικα ο Τσιπρας υπεγραψε το 3ο μνημονιο και διατηρησε τους εφαρμοστικους νομους των προηγουμενων. Κανενα παιχνιδι δεν επαιξαν, αντιθετα απ'οτι λεγατε προεκλογικα δεν ειστε σε θεση να βαρατε νταουλια στους τοκογλυφους.

Παιχνιδι επαιξε ο Τσιπρας στην πλατη του ελληνικου λαου και πολυ χοντρο μαλιστα.
0 .

Άβαταρ μέλους
nrg
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό nrg » 10 Νοέμ 2018, 01:50

Λαχουρένιος έγραψε:
nrg έγραψε:Τώρα μας λες ότι οι δανειστές, έπαιξαν το "πολιτικαντιστικο" παιχνίδι του Τσίπρα.
Και ακόμα δεν ξημέρωσε...

Οι δανειστες εκαναν την δουλεια τους αφου τελικα ο Τσιπρας υπεγραψε το 3ο μνημονιο και διατηρησε τους εφαρμοστικους νομους των προηγουμενων. Κανενα παιχνιδι δεν επαιξαν, αντιθετα απ'οτι λεγατε προεκλογικα δεν ειστε σε θεση να βαρατε νταουλια στους τοκογλυφους.

Παιχνιδι επαιξε ο Τσιπρας στην πλατη του ελληνικου λαου και πολυ χοντρο μαλιστα.

Οι δανειστές δεν κράτησαν Σαμαρά που έφερε την ανάπτυξη και τους έκανε τα χατίρια, αλλά ήθελαν τον Τσίπρα...
Φοβερη ανάλυση φίλε μου..
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Νοέμ 2018, 08:19

Ο ελληνικος λαος ηταν που δεν κρατησε τον Σαμαρα. Δεν ψηφιζουν οι δανειστες στις εκλογες.

Απο κει και περα αν νομιζεις οτι βοηθαει τον ΣΥΡΙΖΑ να παρει ψηφους το γεγονος οτι ειναι το αγαπημενο παιδι των τοκογλυφων εγω δε θα στο χαλασω :D
0 .

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 10 Νοέμ 2018, 09:23

Ο ορισμός του "αριστερός με δεξιές τσέπες".Έτσι εξηγείται γιατί περιγελούσε πριν κάποιες εβδομάδες έναν τρίτεκνο με άνεργη σύζυγο κρατικό υπάλληλο που δεν είχε στην άκρη 5.000€.Σε είχα καταλάβει από καιρό και τώρα κατάλαβα γιατί κατά καιρούς στοχοποιείς όποιους κτυπάνε τη φιλο-νδ γραμμή ως χρυσαυγίτες,πασοκτζήδες,χιτλερικούς και ότι άλλο αποπνέει ο βόθρος που κρύβεις μέσα σου.Είμαι σίγουρος ότι ο απλός ψηφοφόρος του κκε δεν εκφράζεται από τύπους με κόκκινη προβιά όπως ο παραπάνω επαίσχυντος τύπος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Νοέμ 2018, 09:26

Εσυ παιδι του λαου ειχες πει οτι ειναι απολυτως λογικο να μην βγαινει καποιος με εισοδημα 5.000 το μηνα. Ως γνωστον ο μεσος μισθος στην Κυψελη και την Κοκκινια ειναι 5 χιλιαρικα ξερω γω :D

Σε καταλαβαινω φιλε. Πως να αλλαξεις τα λαστιχα της πορσε του μπαμπα με 5 χηνες το μηνα μονο
0 .

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 10 Νοέμ 2018, 09:39

Δεν έχω γράψει κάτι τέτοιο,κάτι έχεις παρανοήσει.Ειδικά σε ότι έχει να κάνει με οικονομικά και βιοπορισμό ποτέ δεν θα έλεγα το παραμικρό για να μειώσω τον οποιοδήποτε.Και ναι είμαι πραγματικό παιδί του λαού με παππούδες εργάτες που ζούσαν από τα χεράκια τους,ζω φτωχικά και ότι πρόβλημα προκύπτει το λύνω μόνος μου με τα χεράκια μου και τις κοινωνικές μου δεξιότητες.ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.Όχι με τα φράγκα των γονιών που ΕΣΥ έχεις και πουλάς τρέλα.Εμένα οι γονείς μου είναι σαν να μην υπάρχουν χρόνια ολόκληρα.Άθλιο υποκείμενο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Νοέμ 2018, 09:42

'71 έγραψε:Δεν έχω γράψει κάτι τέτοιο,κάτι έχεις παρανοήσει.Ειδικά σε ότι έχει να κάνει με οικονομικά και βιοπορισμό ποτέ δεν θα έλεγα το παραμικρό για να μειώσω τον οποιοδήποτε.Και ναι είμαι πραγματικό παιδί του λαού με παππούδες εργάτες που ζούσαν από τα χεράκια τους,ζω φτωχικά και ότι πρόβλημα προκύπτει το λύνω μόνος μου με τα χεράκια μου και τις κοινωνικές μου δεξιότητες.ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.Όχι με τα φράγκα των γονιών που ΕΣΥ έχεις και πουλάς τρέλα.Εμένα οι γονείς μου είναι σαν να μην υπάρχουν χρόνια ολόκληρα.Άθλιο υποκείμενο.

Ε βεβαια ζεις φτωχικα. Πως να την βγαλεις φουκαρα μου με χαρτζιλικι μονο 5 χιλιαρικα.

Κατι το σερβις της Πορσε που εχει ακριβυνει, κατι η Μπλεβεντερε στην Κηφησια που εχει ανεβει, κατι η νεα γκομενιτσα που εχει ακριβα γουστα....Καπνος το 5χιλιαρο. Δυσκολες εποχες για πλουσιοπαιδα.
0 .

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 10 Νοέμ 2018, 09:47

Ζω στα προσφυγικά της Β' ΑΘηνών,σε δήμο που παραδοσιακα βγάζει ΚΚΕ δήμαρχο.Δεν έχω αυτοκίνητο.Δεν έχω πληρώσει για σεξ ούτε στο πορνείο,ούτε στην καθημερινότητα.Βόθρος κανονικός και παραπληροφόρηση λέμε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Νοέμ 2018, 09:49

Και ως γνωστον στα προσφυγικα της Β' Αθηνων ο μεσος μισθος ειναι 5.000.

Εχει πολλους προσφυγες στην Εκαλη και το Ψυχικο ειναι η αληθεια. Προσφυγες εκ Κηφησιας που εχει γεμισει πολυ λαουτζικο τελευταια :D
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”