Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό pluton » 24 Μαρ 2022, 12:33

Ραν ταν πλαν έγραψε:Μόνο πληρωμές σε ρούβλια για πετρέλαιο και αέριο από εδώ και πέρα λέει η Μόσχα.
Πλάνταξε στο κλάμα πρώτη η Γερμανία και έπονται οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι κουραδόμαγκες. :D

Τους βλέπω να μένουν με το φυσικό αέριο στο χέρι.

Εσύ τι λες αυτά τα κολπακια δεν τα έχει προβλέψει η Δύση;

Όλες οι συμφωνίες καθορίζουν και το νόμισμα πληρωμής. Και το νόμισμα πληρωμής είναι το δολλάριο.

Αν επιμείνει ο Πούτιν πάλι οι Έλληνες θα θησαυρισουν, θα γεμίσουν οι θάλασσες με πλοία ελληνικής ιδιοκτησίας που θα μεταφέρουν αέριο και οι γεωτρήσεις, σε Ιόνιο και Κρήτη θα γίνουν σε χρόνο μηδέν.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό nemo » 24 Μαρ 2022, 12:45

Αν υπάρχει σύμβαση ορισμένου χρόνου σε δολλάρια και ευρώ ναι. Αλλά με τις καινούργιες συμβάσεις είναι υποχρεωμένοι σε ρούβλια
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 24 Μαρ 2022, 13:00

Χθες εφυγε κρυφα, μεταμφιεσμένος με γυναικαια ρουχα, ο εκπρόσωπος των παγκοσμιοποιητων στην Ρωσια, αρχιτέκτονας της αποκρατικοποιησεων (ουσιαστικα της αρπαγής του λαϊκού πλούτου) των 1990ς. Anatoly Chubais τον λενε, γκουγκλαρετε το ονομα.
Τον σποταρανε στην Τουρκία να σηκώνει τα χρηματα απο το ατμ

IMG_20220324_135915_322.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Μαρ 2022, 13:02

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:χίλες φορές ο γιώργης από τις πουτινοκίνητες παπαρήγες

Ρε φιλε, ΟΚ ησουν πασοκος, το συγχωρουμε. Ουδεις τελειος. Το γυρισες σε ΝΔ, λεμε παλι νταξει, θα τον πειραξε η καραντινα. Τωρα εγινες σταγονιδιο? Βαλε ενα φρενο στην κατρακυλα γιατι σε βλεπω να χαιρετας δωρικα και να προσθετεις το 88 διπλα απο το ''ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ''/
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 24 Μαρ 2022, 13:03

Η Ρωσια πλεον επίσημα απαγκιστρωνεται απο το NWO :enamorado:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Μαρ 2022, 13:03

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:για να πάει φουλ ρίταρντ και ο λαβρόφ καταλαβαίνετε τι νίλα έχουνε πάθει

λάχου πες μας για τη ντπ ρε :laugh1:

Ποια ΝΤΠ ρε? Δεν λεω τετοιες μαλακιες εγω. Σε Αριστους, Περδεους κλπ πες τα. Εγω ειμαι ισοαποστακιας και οχι πουτινιτσα.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 24 Μαρ 2022, 13:06

Λαχουρένιος έγραψε:
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:για να πάει φουλ ρίταρντ και ο λαβρόφ καταλαβαίνετε τι νίλα έχουνε πάθει

λάχου πες μας για τη ντπ ρε :laugh1:

Ποια ΝΤΠ ρε? Δεν λεω τετοιες μαλακιες εγω. Σε Αριστους, Περδεους κλπ πες τα. Εγω ειμαι ισοαποστακιας και οχι πουτινιτσα.

ισαποτστακισμός = στήριξη του θύτη. μη με βάζεις τώρα να σπαμάρω κουότς από εβραίους
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 24 Μαρ 2022, 13:12

Ο Ρωσικός στρατός υποχώρησε 30 και πλέον χιλιόμετρα ανατολικά του Κιέβου τις τελευταίες 24 ώρες και άρχισε να στήνει αμυντικές θέσεις σε διάφορα μέτωπα στην Ουκρανία, δήλωσε χθες Τετάρτη ανώτερος αξιωματούχος του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας.

«Οι Ουκρανοί κατάφεραν να απωθήσουν τους Ρώσους στα 55 χιλιόμετρα ανατολικά και βορειοανατολικά του Κιέβου», δήλωσε στον Τύπο ο αξιωματούχος, υπό τον όρο να μην κατονομαστεί. Την Τρίτη, το Πεντάγωνο εκτιμούσε ακόμη ότι οι ρωσικές δυνάμεις βρίσκονταν 15 ως 20 χιλιόμετρα από το κέντρο της ουκρανικής πρωτεύουσας.

«Αρχίζουμε να διαπιστώνουμε ότι υποχωρούν και στήνουν αμυντικές θέσεις. Δεν είναι ότι δεν προελαύνουν, είναι πως δεν προσπαθούν να προελάσουν. Παίρνουν αμυντικές θέσεις».

Enikos.gr
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Μαρ 2022, 13:15

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

ισαποτστακισμός = στήριξη του θύτη. μη με βάζεις τώρα να σπαμάρω κουότς από εβραίους

Θυτες ειναι οι ρωσοι και το ΝΑΤΟ. Εσυ υποστηριζεις τον ενα θυτη, οι πουτινιτσες τον αλλο.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 24 Μαρ 2022, 13:20

:D σαν την κοκακόλα το νάτο, πάει με όλα
1 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Επιστροφή σε “Διεθνή”