nemo έγραψε:εχω αιτημα φιλίας απο αλγερινο !!!!!!! που ζει και στην αλγερια
τι του λες τωρα!!!!!!!!!!
Μηπως ηταν χρυσαυγιτης?

nemo έγραψε:εχω αιτημα φιλίας απο αλγερινο !!!!!!! που ζει και στην αλγερια

bizeli έγραψε:μπαν πρέπει να έφαγε, δεν ξέρω γιατί

Λαχουρένιος έγραψε:nemo έγραψε:εχω αιτημα φιλίας απο αλγερινο !!!!!!! που ζει και στην αλγερια
Μηπως ηταν χρυσαυγιτης?

Adminović έγραψε:Έβριζε χυδαιότατα διάφορα μέλη συνεχόμενα (μέχρι και την Μύθηρα που ούτε του έχει μιλήσει ποτέ).
Του έγιναν παρατηρήσεις, αλλά συνεχιζε. Μέχρι και ξανανέβαζε τα υβριστικά ποστ που σβήναμε.
Έφαγε ένα περιορισμένης διάρκειας μπαν, το οποίο έχει λήξει πλέον.
Κι όλα αυτά από κάποιον που δηλώνει διευθυντής σχολείου. Καλύτερα να είχα να κάνω με 5χρονα δηλαδή, παρά "Στύγιους".

Λαχουρένιος έγραψε:nemo έγραψε:εχω αιτημα φιλίας απο αλγερινο !!!!!!! που ζει και στην αλγερια
Μηπως ηταν χρυσαυγιτης?

Adminović έγραψε:bizeli έγραψε:μπαν πρέπει να έφαγε, δεν ξέρω γιατί
Έβριζε χυδαιότατα διάφορα μέλη συνεχόμενα (μέχρι και την Μύθηρα που ούτε του έχει μιλήσει ποτέ).
Του έγιναν παρατηρήσεις, αλλά συνεχιζε. Μέχρι και ξανανέβαζε τα υβριστικά ποστ που σβήναμε.
Έφαγε ένα περιορισμένης διάρκειας μπαν, το οποίο έχει λήξει πλέον.
Κι όλα αυτά από κάποιον που δηλώνει διευθυντής σχολείου. Καλύτερα να είχα να κάνω με 5χρονα δηλαδή, παρά "Στύγιους".

Μηπως ηταν χρυσαυγιτης?

vallon έγραψε:( συγνώμη εσύ θεωρείς ότι είμαστε μεγαλύτεροι απο ..πεντάχρονα;)

Adminović έγραψε:vallon έγραψε:( συγνώμη εσύ θεωρείς ότι είμαστε μεγαλύτεροι απο ..πεντάχρονα;)
Δεν ξέρω, αλλά έχω κι ένα τρίχρονο ανιψιό και αναπόφευκτα γίνονται κάποιες συγκρίσεις όπως αντιλαμβάνεσαι.![]()
Πχ στον ανιψιό μου θα του πω δυο κουβέντες και θα κάτσει φρόνιμα. Σε κάτι ««ενήλικες»» θέλει να τα πεις 100 φορές, για να μην κάτσουν φρόνιμα τελικά.![]()
Παρατηρώ πάντως ότι στα γυμνάσια έχει πέσει κάποια επιδημία βαρυμαγκίτιδας και θερίζει τον πληθυσμό των εκεί καθηγητών. Έχω ακούσει και για έναν άλλο καθηγητή γυμνασίου που είναι ένας φλωράκος irl, με τα γαλλικά, το τέννις και το πιάνο του το παιδί, αλλά στα φόρα μετατρέπεται σε άγριο νταή, βαρύμαγκα και αλητάμπουρα, που βρίζει και καταριέται τους πάντες και τα πάντα, εύχεται «ψόφους» σε καρκινοπαθείς κλπ κλπ.
Και όλοι αυτοί οι cyber-βαρύμαγκες καθηγητές γυμνασίων τρέφουν απεριόριστη εκτίμηση ο ένας για τον άλλο. Να πρόκειται περί συμπτώσεως;; Θα δείξει.![]()
Εσύ ευτυχώς είσαι καθηγητής σε ΕΠΑΛ και γλίτωσες από αυτή την επιδημία βαρυμαγκίτιδας που έχει χτυπήσει στα γυμνάσια της χώρας.![]()
Σε κάθε περίπτωση, εδώ ο καθένας οφείλει να σέβεται τον χώρο και τους χρήστες του.
Για τους πάσχοντες από βαρυμαγκίτιδα και τους cyber-νταήδες υπάρχουν οι κατάλληλοι διαδικτυακοί υπόνομοι, όπου τέτοιες συμπεριφορές γίνονται αποδεκτές (αν όχι προμοτάρονται κιόλας) και εκεί θα τύχουν της δέουσας προσοχής, φροντίδας, στοργής και προδέρμ από τα εκεί παρεπιδημούντα απόβλητα.