Αγις έγραψε:''Σχεσεις'' παράλληλες μικρου χρονου κ δεν με απασχολουσε τπτ.
Δεν ειναι πρακτικο για τον μεσο αντρα αυτο. Μαγκια σου που το καταφερες ομως.

Αγις έγραψε:''Σχεσεις'' παράλληλες μικρου χρονου κ δεν με απασχολουσε τπτ.

Λαχουρένιος έγραψε:Αγις έγραψε:''Σχεσεις'' παράλληλες μικρου χρονου κ δεν με απασχολουσε τπτ.
Δεν ειναι πρακτικο για τον μεσο αντρα αυτο. Μαγκια σου που το καταφερες ομως.

Αρίστος έγραψε:Αγι επειδη σε διαβαζω χρονια, μια απορια εχω.
Φανταζομαι θα εισαι 35-40, δηλαδη εχεις ζησει τη μιση ζωη σου.
Απο οσες εχεις παει δεν βρεθηκε καμια να σου ξυπνησει καποια αισθηματα;
.

Αγις έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:
Σιγά το δίλημμα. Κρατάς τα πράγματα ως έχουν. Πρωτάρης είσαι;
Με προσοχή όμως να μη σε πάρει χαμπάρι η παράνομη, γιατί οι παράνομες μπορεί τον άντρα τους να τον έχουν κάνει τάρανδο άνευ τύψεων, και να βρίσκει ο έρμος στα μπαλκόνια του τρίτου με τα κέρατα, αν φάνε όμως κέρατο από το γκόμενο το παίρνουν προσωπικά το ζήτημα με αποτέλεσμα ακραίες αντιδράσεις χοντροκωλισμού.![]()
Αυτή είναι μια συμπεριφορική αντίφαση που αναλύω στη θεωρία μου περί χοντροκωλισμού αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα να απαντήσω ως προς τα γενεσιουργά της αίτια.![]()
Στο φινάλε αν σε πάρουν πρέφα κάνε την πάπια και παίξε το Πανταζής. Δλδ από 'δω η γυναίκα μου και από 'δω το αίσθημα μου.
Ωραίος.
Το ΄΄γιατι'' και τα ΄΄αίτια'' δεν εχουν ποτέ σημασια - αρκει η καταγραφη των γεγονότων για αντιμετρα.
Σημασια δεν εχει με ποσες πας αλλά το να πιστευει η καθε μια απο αυτες οτι ειναι η ΝΟ 1

Αγις έγραψε:Δεν γινεται να ανακαλυψουν, οτι γνωριζουν .

Пэпи έγραψε:Αγις έγραψε:Δεν γινεται να ανακαλυψουν, οτι γνωριζουν .
Έτσι να δίνουμε όλες τις πληροφορίες, μην είστε παραπληροφόρηση.
Τσάμπα μάγκες!
Τώρα κατάλαβες Αρίστο;;;;;
.gif)

Пэпи έγραψε:
Όπως κατάλαβες λοιπόν Αρίστο, μάγκες και άσοι στο κέρατο δεν υπάρχουν, υπάρχει πάντα το ρίσκο να σε καταλάβει η άλλη, οπότε η απλά ρισκάρεις να τις κρατήσεις και τις 2, με ενδεχόμενο να σε καταλάβει κάποια, μέχρι να καταλήξεις με τη νέα γκόμενα ή λες την αλήθεια στην παράνομη και είσαι καλυμμένος από τη μια πλευρά αλλά και πάλι υπάρχει πιθανότητα να σε καταλάβει η άλλη ή επιλέγεις 1 από τις 2 και είσαι ήσυχος, σε καμία περίπτωση πάντως μη πιστέψεις ότι θα τις έχεις και τις 2 έτσι και όλα είναι στο χέρι σου.