Συμβουλες-Πληροφοριες

Γενικά θέματα που αφορούν την σχολή και την φοίτηση.
Goji Berry
Rookie poster
Rookie poster

Re: Συμβουλες-Πληροφοριες

Δημοσίευσηαπό Goji Berry » 28 Σεπ 2016, 18:46

Μία απορια ακόμη! Σχετικά με το διαβασμα. Πως πρέπει να διαβάζει ένας φοιτητής γενικά και μαλιστα ένας φοιτητής νομικής. Θέλω να πω έχουμε συνηθίσει να ακολουθούμε έναν συγκεκριμένο τρόπο μελέτης στη σχολική μας ζωή, τώρα στη σχολή ποιος είναι ο σωστός τρόπος; Ή ύλη προφανώς είναι μεγαλύτερη και συνθετοτερη, οπότε θα προλαβαίνουμε να την μαθαίνουμε και να την αφομοιωνουμε;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
0 .

Ελένη
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ελένη » 28 Σεπ 2016, 18:47

xristos έγραψε:Αναμονη 2ωρες παρα κατι για 5 λεπτα υποθεση :s_mad Καποια παιδια απο τη σχολη μου ειπα οτι το Ενοχικο ειναι το πιο δυσκολο του αστικου αλλα αν το θελουμε να το παρακολουθησουμε να δουμε αν το παλευουμε. Επισης μου ειπαν οτι η Ανακριτικη αν και ευκολη , αν εισαι πρωτοετης δυσκολα θα σου βαλουν καλο βαθμο ακομη και αν την εχεις διαβασει

Παρεμπιπτόντως, τι γίνεται με τα κόμματα; Έχουν εμφανιστεί, γιατί έμαθα ότι στην Πάντειο έκαναν "επίθεση"...
0 .

Ελένη
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ελένη » 28 Σεπ 2016, 19:02

Goji Berry έγραψε:Καλημέρα!
Έφτιαξα σήμερα τους κωδικούς και μπήκα στο my studies. Εκεί μπήκα στα μαθήματα επιλογής του α εξαμήνου και εκτός από τα τρία έχει και εισαγωγή στο ολλανδικό,ισλαμικο δίκαιο και άλλα πολλά...Υπάρχει κάποια εξήγηση;

Να σε ρωτήσω κάτι που μου ήρθε τώρα... Δηλαδή εσύ δήλωσες ήδη τα μαθήματα που θέλεις να παρακολουθήσεις ή απλώς στην συγκεκριμένη σελίδα σε ενημέρωνε για το ποια μπορείς να δηλώσεις αργότερα;
0 .

Άβαταρ μέλους
xristos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό xristos » 28 Σεπ 2016, 19:04

Ελένη έγραψε:
xristos έγραψε:Αναμονη 2ωρες παρα κατι για 5 λεπτα υποθεση :s_mad Καποια παιδια απο τη σχολη μου ειπα οτι το Ενοχικο ειναι το πιο δυσκολο του αστικου αλλα αν το θελουμε να το παρακολουθησουμε να δουμε αν το παλευουμε. Επισης μου ειπαν οτι η Ανακριτικη αν και ευκολη , αν εισαι πρωτοετης δυσκολα θα σου βαλουν καλο βαθμο ακομη και αν την εχεις διαβασει

Παρεμπιπτόντως, τι γίνεται με τα κόμματα; Έχουν εμφανιστεί, γιατί έμαθα ότι στην Πάντειο έκαναν "επίθεση"...

Ναι ναι κανονικοτατα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 28 Σεπ 2016, 19:50

Goji Berry έγραψε:Μία απορια ακόμη! Σχετικά με το διαβασμα. Πως πρέπει να διαβάζει ένας φοιτητής γενικά και μαλιστα ένας φοιτητής νομικής. Θέλω να πω έχουμε συνηθίσει να ακολουθούμε έναν συγκεκριμένο τρόπο μελέτης στη σχολική μας ζωή, τώρα στη σχολή ποιος είναι ο σωστός τρόπος; Ή ύλη προφανώς είναι μεγαλύτερη και συνθετοτερη, οπότε θα προλαβαίνουμε να την μαθαίνουμε και να την αφομοιωνουμε;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Θα εστιάζεις κυρίως σε όσα λέει ο καθηγητής. Γι' αυτό λέω ότι είναι σημαντικό τουλάχιστον να παίρνετε σημειώσεις. Οπότε, ανοίγεις και το βιβλίο στο σχετικό κεφάλαιο και διαβάζεις πιο αναλυτικά αυτά που είπε ο καθηγητής στο μάθημα.

Ελένη έγραψε:
Goji Berry έγραψε:Καλημέρα!
Έφτιαξα σήμερα τους κωδικούς και μπήκα στο my studies. Εκεί μπήκα στα μαθήματα επιλογής του α εξαμήνου και εκτός από τα τρία έχει και εισαγωγή στο ολλανδικό,ισλαμικο δίκαιο και άλλα πολλά...Υπάρχει κάποια εξήγηση;

Να σε ρωτήσω κάτι που μου ήρθε τώρα... Δηλαδή εσύ δήλωσες ήδη τα μαθήματα που θέλεις να παρακολουθήσεις ή απλώς στην συγκεκριμένη σελίδα σε ενημέρωνε για το ποια μπορείς να δηλώσεις αργότερα;

Τώρα μπορείς να δεις απλώς τη λίστα με τα μαθήματα.
Όταν θα είναι η περίοδος των δηλώσεων, στην ίδια λίστα, δίπλα σε κάθε μάθημα, θα εμφανίζεται ένα κενό κουτάκι, το οποίο τικάρεις για να το δηλώσεις. Αφού τικαρεις όσα μαθήματα θες, πατάς υποβολή και οριστικοποιεις τη δήλωση.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Goji Berry
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Goji Berry » 28 Σεπ 2016, 20:29

Από το βιβλίο θα πρέπει να αποστηθίζουμε την ύλη ή θα την μελετάμε και μετά θα τα γράφουμε με δικά μας λόγια;
0 .

Ελένη
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ελένη » 28 Σεπ 2016, 20:31

xristos έγραψε:
Ελένη έγραψε:

Ναι ναι κανονικοτατα.

Είχαν έρθει με διαθεση να "βοηθήσουν" ή μπήκαν κατευθείαν στο παρασύνθημα;
Πώς τους αντιμετώπιζαν γενικότερα;
0 .

Άβαταρ μέλους
xristos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό xristos » 28 Σεπ 2016, 21:26

Δεν σου μιλανε πολιτικα αρχικα, σου πιανουν φιλικη κουβεντα.θα σου ζητησουν κιν αλλα εννοειται δεν δινεις αν δεν θες να σε πριζουν. Χαλαρα τους αντιμετωπιζεις, δεν ειναι και κατι το ιδιαιτερο. Κουβεντιαζεις αν θες για τη σχολη, ρωτας τιποτα αν εχεις καμια απορια για τα μαθηματα κτλ και εξω απο την πορτα :D
0 .

Άβαταρ μέλους
xristos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό xristos » 28 Σεπ 2016, 21:28

Δεν σου μιλανε πολιτικα αρχικα, σου πιανουν φιλικη κουβεντα.θα σου ζητησουν κιν αλλα εννοειται δεν δινεις αν δεν θες να σε πριζουν. Χαλαρα τους αντιμετωπιζεις, δεν ειναι και κατι το ιδιαιτερο. Κουβεντιαζεις αν θες για τη σχολη, ρωτας τιποτα αν εχεις καμια απορια για τα μαθηματα κτλ και εξω απο την πορτα :D
0 .

Ελένη
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ελένη » 28 Σεπ 2016, 21:59

xristos έγραψε:Δεν σου μιλανε πολιτικα αρχικα, σου πιανουν φιλικη κουβεντα.θα σου ζητησουν κιν αλλα εννοειται δεν δινεις αν δεν θες να σε πριζουν. Χαλαρα τους αντιμετωπιζεις, δεν ειναι και κατι το ιδιαιτερο. Κουβεντιαζεις αν θες για τη σχολη, ρωτας τιποτα αν εχεις καμια απορια για τα μαθηματα κτλ και εξω απο την πορτα :D

Α, παλεύεται δηλαδή η κατάσταση... Αλλά ρε συ αυτό μου φαίνεται δύσκολο! Εκεί που θα μιλάτε φιλικά και θα σου ζητήσει το κινητό, πώς λες "δεν στο δίνω" ;
0 .

Επιστροφή σε “Γενικά”