παιρνεις σαν δεδομενο τον κομμουνισμο που δεν υφισταται στην ρωσια
ακριβως οπως εδωσε μια δυναμικη ο κομμουνισμος στην ρωσια
ετσι και τωρα θα δωσει μια δυναμικοτητα στην νεα ρωσια
το συστημα που εθεσε τα θεμελια ο πουτιν
και σημερα ειναι πολυ πιο ευκολο να αναπτυξει κανεις νεα οπλα και νεες τεχνολογιες παρα πριν απο 50 χρονια πιστευω οτι με τις καταλληλες
πολιτικες η ρωσια θα βγει ανωτερη απο την γερμανια σε ολα τα θεματα
Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
-
nemo
- Supreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
pluton
- Supreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
nemo έγραψε:παιρνεις σαν δεδομενο τον κομμουνισμο που δεν υφισταται στην ρωσια
ακριβως οπως εδωσε μια δυναμικη ο κομμουνισμος στην ρωσια
ετσι και τωρα θα δωσει μια δυναμικοτητα στην νεα ρωσια
το συστημα που εθεσε τα θεμελια ο πουτιν
και σημερα ειναι πολυ πιο ευκολο να αναπτυξει κανεις νεα οπλα και νεες τεχνολογιες παρα πριν απο 50 χρονια πιστευω οτι με τις καταλληλες
πολιτικες η ρωσια θα βγει ανωτερη απο την γερμανια σε ολα τα θεματα
Επί κομμουνισμού είχαν περισσότερες δυνατότητες:
Μεγαλύτερη έκταση.
Περισσότερους πόρους πχ εξουσίαζαν μόνον αυτό σου λέω το πετρέλαιο του Μπακού.
Είχαν πράκτορες σε όλα τα κράτη έτοιμους να εφαρμόσουν την οποία προδοσία τους υπαγόρευαν, δες στην Ελλάδα τον ΔΣΕ ΚΚΕ.
Δορυφόρους κράτη, απόλυτα υποταγμένους.
Έλλειψη της οποιασδήποτε δημοκρατίας, άρα και αντιπολίτευσης, όχι δηλαδή ότι τώρα έχουν δημοκρατία και ελευθερία, αλλά μια υποτυπώδη αντιπολίτευση θα υπάρχει.
Ανοικτά σύνορα και δυνατότητα εξαγωγών και εισαγωγών.
Τουριστική κίνηση.
Διπλωματικές σχέσεις, στον ΟΗΕ είχαν μια σειρά κράτη υποστηριχτές.
Νομισματικές σχέσεις, σήμερα μόλις τέθηκε θέμα πληρωμών σε ρούβλι, έγινε χαμός στην ΕΕ.
Όλα αυτά πλέον δεν υπάρχουν και κάθε μέρα θα γίνονται χειρότερα τα πράγματα.
Για ποια δυναμική μιλάς; Και αν έτσι είναι τα πράγματα γιατί είναι χεσμενη η ηγεσία τους;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
nemo
- Supreme poster

το βλεπεις πολυ πολυ βραχυπροθεσμα και οχι οπως οφειλεις
μακροπρόθεσμα οι σχηματισμοι αλλαζουν αναλογως τα συμφεροντα
και οπωσδηποτε μετραει πολυ η ισχυς και οι ποροι
μπορει η ρωσια να μην κερδισει αυτο που θελει ακριβως αλλα αυτο
δεν εχει σχεση με τις δυνατοτητες της αμα ειχαμε την μεγαλη κριση
ή τελικη κριση η ευρωπη θα εξαφανιζοταν λογω μικρου ζωτικου χωρου
0 .
-
pluton
- Supreme poster

Εν τω μεταξύ, η μικρότερη κόρη του Σόιγκου, η Ξένια, 31 ετών, εθεάθη να ποζάρει με τα ουκρανικά χρώματα σε φωτογραφία που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.
.....
Αντί, λοιπόν, να δημοσιεύει το γράμμα «Ζ», που έχει γίνει το σύμβολο της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία και της προπαγάνδας του Κρεμλίνου, που υποστηρίζει την «ειδική στρατιωτική επιχείρηση», η Ξένια δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο με την κόρη της, Μιλάνα, και απέφυγε να ασχοληθεί άμεσα με τη σύγκρουση.
....
«Η ζωή χωρίστηκε σε ''πριν'' και ''μετά''», παραδέχτηκε. «Οποιεσδήποτε στρατιωτικές ενέργειες είναι η έσχατη λύση και σημαίνει ότι δεν είχαμε άλλη διέξοδο» ισχυρίστηκε, χωρίς να εξηγήσει γιατί η εισβολή ήταν αναπόφευκτη.
«Δεν ντρέπομαι που είμαι Ρωσίδα. Αγαπώ την πατρίδα μου και τους ανθρώπους της, όπου κι αν ζουν. Σήμερα, ολόκληρος ο ''πολιτισμένος'' κόσμος έδειξε ότι έχει ένα σύνολο προτύπων για τον εαυτό του και έναν εντελώς διαφορετικό για εμάς» είπε, σε σχέση με τις εξοντωτικές κυρώσεις που επιβλήθηκαν κατά της Ρωσίας και την έκρηξη μίσους στα social media. «Θα συνεχίσω να εργάζομαι και θα συνεχίσω να κάνω ό,τι μπορώ -να βοηθάω, να υποστηρίζω όσους έχουν ανάγκη, να αγαπώ και να φροντίζω την οικογένεια και τους συγγενείς μου».
....
Η Ξένια δημοσίευσε μια φωτογραφία της με την κόρη της, Μιλάνα, με τις δυο τους να φορούν τα χρώματα της ουκρανικής σημαίας, γράφοντας περήφανα στη λεζάντα: «Είμαστε 6 μηνών σήμερα!». Αλλά η ανάρτηση προκάλεσε πλημμύρα αντιπολεμικών σχολίων, παρά τον ακούσιο ή εκούσιο παραλληλισμό με τα χρώματα της Ουκρανίας.
«Θάνατος στον πατέρα σου»: Οργή χρηστών ενάντια στην ίδια και τον Σεργκέι Σοϊγκού
Μία Ουκρανή, έγραψε: «Οι μητέρες της Ουκρανίας σε παρακαλούν να σταματήσεις τον πόλεμο. Είσαι μάνα! Δεν μπορείς να φανταστείς τι νιώθουν οι μητέρες μας όταν οι βόμβες και οι σφαίρες σκοτώνουν τα παιδιά τους. Πώς μπορέσατε να μας το κάνετε αυτό, γιατί;». Ένα άλλο μήνυμα έγραφε: «Θάνατος στον πατέρα σου!». Άλλος έγραψε: «Μερικά μωρά στην Ουκρανία δεν θα γίνουν ποτέ 6 μηνών, γιατί ο πατέρας σου τα πήρε στους τάφους τους. Να είσαι καταραμένη. Τα παιδιά και τα εγγόνια σου θα πληρώσουν για τα λάθη των πατεράδων τους».
Ένας ακόμη είπε: «Εύχομαι στην οικογένειά σου και στις επόμενες γενιές της τον ίδιο πόνο που νιώθει κάθε μητέρα και παιδί στην Ουκρανία τώρα».
.....
.<p>Πηγή: <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr">iefimerida.gr</a> - <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr/zoi/kori-rosoy-ypoyrgoy-amynas-sergkei-soigkoy">Η κόρη του Ρώσου υπουργού Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού με τα χρώματα της ουκρανικής σημαίας -Κράξιμο στα social media - iefimerida.gr</a></p>
.....
Αντί, λοιπόν, να δημοσιεύει το γράμμα «Ζ», που έχει γίνει το σύμβολο της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία και της προπαγάνδας του Κρεμλίνου, που υποστηρίζει την «ειδική στρατιωτική επιχείρηση», η Ξένια δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο με την κόρη της, Μιλάνα, και απέφυγε να ασχοληθεί άμεσα με τη σύγκρουση.
....
«Η ζωή χωρίστηκε σε ''πριν'' και ''μετά''», παραδέχτηκε. «Οποιεσδήποτε στρατιωτικές ενέργειες είναι η έσχατη λύση και σημαίνει ότι δεν είχαμε άλλη διέξοδο» ισχυρίστηκε, χωρίς να εξηγήσει γιατί η εισβολή ήταν αναπόφευκτη.
«Δεν ντρέπομαι που είμαι Ρωσίδα. Αγαπώ την πατρίδα μου και τους ανθρώπους της, όπου κι αν ζουν. Σήμερα, ολόκληρος ο ''πολιτισμένος'' κόσμος έδειξε ότι έχει ένα σύνολο προτύπων για τον εαυτό του και έναν εντελώς διαφορετικό για εμάς» είπε, σε σχέση με τις εξοντωτικές κυρώσεις που επιβλήθηκαν κατά της Ρωσίας και την έκρηξη μίσους στα social media. «Θα συνεχίσω να εργάζομαι και θα συνεχίσω να κάνω ό,τι μπορώ -να βοηθάω, να υποστηρίζω όσους έχουν ανάγκη, να αγαπώ και να φροντίζω την οικογένεια και τους συγγενείς μου».
....
Η Ξένια δημοσίευσε μια φωτογραφία της με την κόρη της, Μιλάνα, με τις δυο τους να φορούν τα χρώματα της ουκρανικής σημαίας, γράφοντας περήφανα στη λεζάντα: «Είμαστε 6 μηνών σήμερα!». Αλλά η ανάρτηση προκάλεσε πλημμύρα αντιπολεμικών σχολίων, παρά τον ακούσιο ή εκούσιο παραλληλισμό με τα χρώματα της Ουκρανίας.
«Θάνατος στον πατέρα σου»: Οργή χρηστών ενάντια στην ίδια και τον Σεργκέι Σοϊγκού
Μία Ουκρανή, έγραψε: «Οι μητέρες της Ουκρανίας σε παρακαλούν να σταματήσεις τον πόλεμο. Είσαι μάνα! Δεν μπορείς να φανταστείς τι νιώθουν οι μητέρες μας όταν οι βόμβες και οι σφαίρες σκοτώνουν τα παιδιά τους. Πώς μπορέσατε να μας το κάνετε αυτό, γιατί;». Ένα άλλο μήνυμα έγραφε: «Θάνατος στον πατέρα σου!». Άλλος έγραψε: «Μερικά μωρά στην Ουκρανία δεν θα γίνουν ποτέ 6 μηνών, γιατί ο πατέρας σου τα πήρε στους τάφους τους. Να είσαι καταραμένη. Τα παιδιά και τα εγγόνια σου θα πληρώσουν για τα λάθη των πατεράδων τους».
Ένας ακόμη είπε: «Εύχομαι στην οικογένειά σου και στις επόμενες γενιές της τον ίδιο πόνο που νιώθει κάθε μητέρα και παιδί στην Ουκρανία τώρα».
.....
.<p>Πηγή: <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr">iefimerida.gr</a> - <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr/zoi/kori-rosoy-ypoyrgoy-amynas-sergkei-soigkoy">Η κόρη του Ρώσου υπουργού Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού με τα χρώματα της ουκρανικής σημαίας -Κράξιμο στα social media - iefimerida.gr</a></p>
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
pluton
- Supreme poster

nemo έγραψε:το βλεπεις πολυ πολυ βραχυπροθεσμα και οχι οπως οφειλεις
Μηνιαία η Ρωσία μόνο από αέριο στην ΕΕ εισπρατει 1.500.000.000 ευρώ, αυτό θα μειωθεί μέσα στο 2022 κατά 100.000.000.000 κυβικά πολύ δηλαδή περισσότερο από 10% σε οκτώ χρόνια από σήμερα, δεν θα εισπρατει ούτε σεντς για αέριο από την ΕΕ ...
Μπορείς να μου πεις τι εννοείς μακροπρόθεσμα;
Όταν όλες οι ευρωπαϊκές κοινωνίες κάνουν ράλλυ για απεξάρτηση.
Η Ελλάδα έχει κάνει αυτή την στιγμή 4 κινήσεις
Α Αγωγό για σύνδεση με Σκόπια
Β Στην Αλεξανδρούπολη σταθμό για παραλαβή και προοθηση υγροποιημένου αερίου.
Γ Καλωδιακή σύνδεση με Αίγυπτο για μεταφορά πράσινης ενέργειας.
Δ Καλωδιακή σύνδεση με Ισραήλ για μεταφορά πράσινης ενέργειας.
Είμαι βέβαιος ότι σύντομα θα δούμε Γεωτρήσεις σε Ιόνιο και Κρήτη. Και μη σου φανει παράδοξο η ενεργοποίηση του αγωγού ΜΕD.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

pluton έγραψε:nemo έγραψε:το βλεπεις πολυ πολυ βραχυπροθεσμα και οχι οπως οφειλεις
Μηνιαία η Ρωσία μόνο από αέριο στην ΕΕ εισπρατει 1.500.000.000 ευρώ, αυτό θα μειωθεί μέσα στο 2022 κατά 100.000.000.000 κυβικά πολύ δηλαδή περισσότερο από 10% σε οκτώ χρόνια από σήμερα, δεν θα εισπρατει ούτε σεντς για αέριο από την ΕΕ ...
Μπορείς να μου πεις τι εννοείς μακροπρόθεσμα;
Όταν όλες οι ευρωπαϊκές κοινωνίες κάνουν ράλλυ για απεξάρτηση.
Η Ελλάδα έχει κάνει αυτή την στιγμή 4 κινήσεις
Α Αγωγό για σύνδεση με Σκόπια
Β Στην Αλεξανδρούπολη σταθμό για παραλαβή και προοθηση υγροποιημένου αερίου.
Γ Καλωδιακή σύνδεση με Αίγυπτο για μεταφορά πράσινης ενέργειας.
Δ Καλωδιακή σύνδεση με Ισραήλ για μεταφορά πράσινης ενέργειας.
Είμαι βέβαιος ότι σύντομα θα δούμε Γεωτρήσεις σε Ιόνιο και Κρήτη. Και μη σου φανει παράδοξο η ενεργοποίηση του αγωγού ΜΕD.
λογικο σεναριο ..αλλα χωρις να λαμβανει κανενα ασταθμητο παραγοντα
0 .
-
denplirono
- Extreme poster

Αυτοι παραδόθηκαν, οι μανες τους δεν θα τους κλαψουν, ας παραδωθουν και οι αλλοι κριμα να κλαινε οι μανες οι ουκρανιδες
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη