Kαραντινικοί VS αντικαραντινικοί

Κοινωνικά θέματα.

Δηλώνω:

- καραντινικός
19
73%
- αντικαραντινικός
7
27%

Σύνολο ψήφων: 26

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Kαραντινικοί VS αντικαραντινικοί

Δημοσίευσηαπό Adminović » 25 Μαρ 2020, 11:39

Ραν ταν πλαν έγραψε:Τι την ήθελα τη χτεσινή θερμομέτρηση ο μ.αλάκας.
Μου έβγαλε 36.8, δύο δέκατα πάνω από το κανονικό, και πέρασα ακαριαία σε φάση στρες με αποτέλεσμα ταχυκαρδία και αύξηση της πίεσης στο 15.
Αν όμως όλα αυτά δεν ήταν αποτέλεσμα αγχωτικής κρίσης, λόγω των δύο δεκάτων, κατά 98% έχω κολλήσει κορονοϊό και δε με βλέπω να τη βγάζω καθαρή.
Αν βάλω στο κάδρο και μια ψιλοδιάρροια με ταυτόχρονη εντερική αεριοκίνηση με εκρηκτικά αποτελέσματα αφήνω όπου να ΄ναι γεια στις όμορφες και γεια στις ξανθομάλλες και για δες καιρό που διάλεξε ο χάρος να με πάρει τώρα που ανθίζουν τα μ.ουνιά και βγάζουν σπίθες οι κώλοι. Λόγω Άνοιξης αυτό. :fico:

Και ξέρεις και τί λένε για τις 9 του μακαρίτη... :fico:
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Пэпи
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Пэпи » 25 Μαρ 2020, 11:54

Μου έβγαλε 36.8, δύο δέκατα πάνω από το κανονικό, και πέρασα ακαριαία σε φάση στρες με αποτέλεσμα ταχυκαρδία και αύξηση της πίεσης στο 15.
Αν όμως όλα αυτά δεν ήταν αποτέλεσμα αγχωτικής κρίσης, λόγω των δύο δεκάτων, κατά 98% έχω κολλήσει κορονοϊό και δε με βλέπω να τη βγάζω καθαρή.
Αν βάλω στο κάδρο και μια ψιλοδιάρροια με ταυτόχρονη εντερική αεριοκίνηση με εκρηκτικά αποτελέσματα αφήνω όπου να ΄ναι γεια στις όμορφες και γεια στις ξανθομάλλες και για δες καιρό που διάλεξε ο χάρος να με πάρει τώρα που ανθίζουν τα μ.ουνιά και βγάζουν σπίθες οι κώλοι. Λόγω Άνοιξης αυτό. :fico:

Πώς αντέχω θεέεεε μου! :aittitos:
2 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 25 Μαρ 2020, 12:00

Καραντίνα η μόνη λύση, δείτε στην Ισπανία που κυβερνά...

Εικόνα

ο σοσιαλιστής Πέδρο Σάντσεθ και ο Πάμπλο Ιγκλέσιας, αντιπρόεδρος στην κυβέρνηση -Και η γυναίκα του υπουργός - οι Podemos (δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ της Ισπανίας) και δεν πήραν μέτρα αριθμούν χιλιάδες θύματα.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 25 Μαρ 2020, 12:28

pluton έγραψε:
ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Εικόνα

ο σοσιαλιστής Πέδρο Σάντσεθ και ο Πάμπλο Ιγκλέσιας, αντιπρόεδρος στην κυβέρνηση -Και η γυναίκα του υπουργός - οι Podemos (δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ της Ισπανίας) και δεν πήραν μέτρα αριθμούν χιλιάδες θύματα.

Ξέχασες να μας πεις για τη ντεγκζιά της Γερμανίας, τον Τραμπάκουλα στις ΗΠΑ, τον Μπόρις τον Τζόνσον κλπ κλπ.

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
ΚΚΕ
ΚΚΕ
ΚΚΕ
ΚΚΕ
ΚΚΕ
ΚΚΕ
ΚΚΕ
ΚΚΕ
ΚΚΕ
ΚΚΕ
ΚΚΕ
ΚΚΕ
ΚΚΕ
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 25 Μαρ 2020, 12:37

Adminović έγραψε:
pluton έγραψε:
ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Εικόνα

Ξέχασες να μας πεις για τη ντεγκζιά της Γερμανίας, τον Τραμπάκουλα στις ΗΠΑ, τον Μπόρις τον Τζόνσον κλπ κλπ.

ΚΚΕ
ΚΚΕ
ΚΚΕ
ΚΚΕ
ΚΚΕ
ΚΚΕ
ΚΚΕ
ΚΚΕ
ΚΚΕ
ΚΚΕ
ΚΚΕ
ΚΚΕ
ΚΚΕ

Ε! αφού ξέχασα, πείτε τα εσείς. Είδα τον Πάμπλο Ιγκλέσιας να προσεύχεται γονυπετής και θυμήθηκα τους φίλους του εδώ στην Ελλάδα.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 25 Μαρ 2020, 12:44

pluton έγραψε:
Adminović έγραψε:

ΚΚΕ
ΚΚΕ
ΚΚΕ
ΚΚΕ
ΚΚΕ
ΚΚΕ
ΚΚΕ
ΚΚΕ
ΚΚΕ
ΚΚΕ
ΚΚΕ
ΚΚΕ
ΚΚΕ

Ε! αφού ξέχασα, πείτε τα εσείς. Είδα τον Πάμπλο Ιγκλέσιας να προσεύχεται γονυπετής και θυμήθηκα τους φίλους του εδώ στην Ελλάδα.

Επίσης, διαπιστώνω ότι παρέλειψες να πεις κάτι για τη Σοβιετική Ένωση σε αυτό το νήμα.

Ούτε το Μολότωφ-Ρίμπεντροπ έβαλες... :nono:
1 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 25 Μαρ 2020, 13:13

Adminović έγραψε:
pluton έγραψε:

Επίσης, διαπιστώνω ότι παρέλειψες να πεις κάτι για τη Σοβιετική Ένωση σε αυτό το νήμα.

Ούτε το Μολότωφ-Ρίμπεντροπ έβαλες... :nono:

Θα ικανοποιήσω την επιθυμία πολύ σύντομα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 25 Μαρ 2020, 13:17

Και για το ''Πετρίτσι'' οπωσδήποτε. Και στο ενδιάμεσο και λίγο από ''πράκτορα 51''. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 25 Μαρ 2020, 13:19

Пэпи έγραψε:

Πώς αντέχω θεέεεε μου! :aittitos:

Φόρα κράνος. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

micro
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό micro » 25 Μαρ 2020, 13:19

bizeli έγραψε:Είμαι ένα βήμα πριν την κρίση πανικού. Σοβαρά σας μιλάω τώρα. Πείτε μου κατι καθησυχαστικό έστω και fake να είναι.

Να, δεν ξέρω αν είναι καθησυχαστικό, αλλά μπορεί να σου αρέσει, εσένα που είσαι υπέρ του περιβάλλοντος.

Κάναν οι ιταλοί βίντεο μετά τη νίλα που φάγανε, το αναμετέδωσε ο Κανάκης στην εκπομπή του, δεν ξέρω αν φαίνεται...

https://www.facebook.com/theakistsakiri ... 025714517/

Εικόνα
1 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”