BaKXOS_Lysios έγραψε:Επομένως με αυτό λες " μην ψηφίσετε ΚΚΚ σήμερα, δεν πρέπει να έρθει αύριο ο κομμουνισμός. Περιμένετε τους διεθνείς συσχετισμούς". Λυπηρό για το κόμμα και για σκεπτόμενο άνθρωπο....
Δεν είπα κάτι τέτοιο.

BaKXOS_Lysios έγραψε:Επομένως με αυτό λες " μην ψηφίσετε ΚΚΚ σήμερα, δεν πρέπει να έρθει αύριο ο κομμουνισμός. Περιμένετε τους διεθνείς συσχετισμούς". Λυπηρό για το κόμμα και για σκεπτόμενο άνθρωπο....

Λαχουρένιος έγραψε:Προέλλην έγραψε:Θα "ρυθμίσεις" μονομερώς το δυσβάσταχτο χρέος; Θα κρατικοποιήσεις μέσα και εγκαταστάσεις που ανήκουν σε διεθνή συμφέροντα; Θα βγείς απο Ε.Ε. και ΝΑΤΟ; κλπ κλπ.
Εσύ, τι λες να συμβεί μετά; Χρειάζεσαι μαγική σφαίρα;
Το αποτέλεσμα όλων των παραπάνω ενεργειών (και αυτό είναι κάτι που έχω γράψει έδω και 20 σελίδες) είναι άμεση συνάρτηση του διεθνούς συσχετισμού δυνάμεων. Από την στιγμή που δεν ξέρουμε το timing, δεν ξέρουμε ούτε και τον συσχετισμό. Τα σενάρια που αναφέρεις είναι πιθανά αλλά αφορούν μόνο συγκεκριμένους συσχετισμούς και συνθήκες. Δεν είναι μονόδρομος.Mην πας να πουλήσεις σανό τύπου ροζ χτυπημάτων χεριών στα τραπέζια. Aυτή τη στιγμή με αυτά που λες είσαι συριζαίος στην Πλατεία, που φτυαρίζει σανό.
Και εσύ είσαι κακοήθης που διαστρεβλώνεις τα λόγια μου για άλλη μια φορά σε αυτό το νήμα για να προκαλέσεις καυγά με το στανιό. Ουδέποτε έκανα αναφορά σε χτυπήματα τραπεζιών και νταούλια.

Προέλλην έγραψε:Ρε συ, η τεχνολογική-παραγωγική γνώση σήμερα δεν είναι ζήτημα ενός ατόμου ή σχετικά μικρής ομάδας. Πρόκειται για κάτι πολύ πιο δικτυοκεντρικό και διεθνές.

Προέλλην έγραψε:Αυτό λες επί της ουσίας. Και ο κ. Τσίπρας με τον κ. Βαρουφάκη άλλες, πιο ευνοϊκές συνθήκες είχαν υπολογίσει. Ανερχόμενη αριστερά σε Γερμανία και Γαλλία, μέτωπο ευρωπαϊκού Νότου, πιστωτική στήριξη απο Κίνα και Ρωσία, Άρα, δεν πούλησαν σανό, έκαναν το καλύτερο δυνατό που μπορούσαν, και οφείλουμε να τους πούμε και ευχαριστώ

Λαχουρένιος έγραψε:BaKXOS_Lysios έγραψε:Επομένως με αυτό λες " μην ψηφίσετε ΚΚΚ σήμερα, δεν πρέπει να έρθει αύριο ο κομμουνισμός. Περιμένετε τους διεθνείς συσχετισμούς". Λυπηρό για το κόμμα και για σκεπτόμενο άνθρωπο....
Δεν είπα κάτι τέτοιο.

Λαχουρένιος έγραψε:Προέλλην έγραψε:Αυτό λες επί της ουσίας. Και ο κ. Τσίπρας με τον κ. Βαρουφάκη άλλες, πιο ευνοϊκές συνθήκες είχαν υπολογίσει. Ανερχόμενη αριστερά σε Γερμανία και Γαλλία, μέτωπο ευρωπαϊκού Νότου, πιστωτική στήριξη απο Κίνα και Ρωσία, Άρα, δεν πούλησαν σανό, έκαναν το καλύτερο δυνατό που μπορούσαν, και οφείλουμε να τους πούμε και ευχαριστώ
Αν θες σώνει και καλά να τσακωθείς με συριζαίο, να τσακωθείς με το Βάκχο ή ακόμα καλύτερα να πας στο βόθρο να βρεις εκεί όσους θες και να τρολλάρεις με την ησυχία σου.
Δε θα απολογηθώ για πράγματα που δεν έχω πει και δεν πρεσβεύω και δεν μπορώ να καταλάβω τι μύγα σε έχει τσιμπήσει αυτές τις μέρες και έχεις αποκτήσει εμμονή εναντίον μου

BaKXOS_Lysios έγραψε:Το λες, γιατί ξέρεις καλά ότι αν οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές για σοσιαλιστικους συσχετισμούς (που σήμερα δεν είναι) ισχύει η γυάλινη σφαίρα του πορδ.... Οπότε ισχύει ότι δεν πρέπει να κυβερνήσει σήμερα ΚΚΚ στην Ελλάδα.

Προέλλην έγραψε:Ο Βάκχος είναι συνειδητοποιημένος συριζαίος. Σε λέει εγώ την ζωή μου να βελτιώσω στο παρόν πλαίσιο θέλω, ας πουλήσω και λίγο σανό.
Eδώ απλά προσπαθώ να ξορκίσω τον συριζαίο απο μέσα σου