nemo έγραψε:μυθηρα αφου το ειπαμε το ο,001% τι ρυθμιστικό ρόλο θες να έχει;
επισης αν θες να λες οτι θες πρεπει να εχεις και τα κοτσια να αντεχεις τις κριτικες
καλες και ασχημες με τις ασχημες να προηγουνται πχ και εγω πηγα πριν απο λιγες μερες
να το παιξω "σοφιστης σε αριστερο τοιχο και ...την συνεχεια την ξερεις εφαγα τα μουτρα μου
κι μετα απο δυο τρεις μερες αντιπαραθεσων και με πολλα νευρα στο τελος εβαλα τα γελια
γιατι οι ανθρωποι ειναι ηλιθιοι και δεν σκεπτονται την συνεχεια μιας κινησης ή μιας πραξης
την επιπτωση και την αντιδραση κλπ ακριβως τα ιδια μυαλα εχουμε με το 43
αντε σημερα λογω εμπειριας να χασαμε την ουτοπια του κομμουνισμου
κατα αλλα ιδιοι ειμαστε στο τελος μου λεει ενας τι προτείνεις .
του λεω να ψηφισουμε το κκε να μας ανεβει ο μισθος 1500 να μας δωσει
και ενα σπιτι συγχρονως και στους λαθρο
και να φτιαξει και πολλα εργοστασια για να εχουμε δουλειες
και μου λεει οτι τον ειρωνευομαι και του γραφω γιατι ; και ακομη περιμενω απαντηση
ο καθενας λοιπον γραφει και εκφραζει μια αναγκη που πολλες φορες
δεν την κατανοει και ο ιδιος ραν νεμο μυθηρα σπρακ ολοι στα ιδια σκατα βραζουμε
να εχετε μια αρχη ακομη και η μεγαλυτερη ιδιοφυια του πλανητη καθίσει καινα μας μιλησει
παλι δεν θα καταλαβουμε τιποτα γιατι η οποια συνειδητοτητα που υπαρχει ειναι ελαχιστη
σχολιο 106..εγω παλι ως<< βιοσοφιστρια >>τετοια απολυτη θεση οτι ολοι στα ιδια σκατα βραζουμε ως συνειδητοτητες δεν θα την διατυπωνα νεμο ποτε ...
...οσον αφορα εμενα με τα δεκαδες θεματα μου και τις συλλογιστικες που εχω αναπτύξει ενας εμπειρος μονο συνειδητος βιοσοφικα προσανατολισμενος θα μπορουσε να εκτιμησει την αξια των λεγομενων μου ..χμμ.. εννοειται τα πολυτιμα πραγματα θελουν ειδικους εκτιμητες και κριτες ... ο απλος μεσο ανθρωπος δεν μπορει να τα εκτιμησει εκτος εκτος αν τα δει να κανουν θορυβο, παταγο, οχι σε ηπιες συνθηκες εργασιας και διανομης ιδεων ...αλλιως μεσος ανθρωπος δε θα ηταν ...
.. και ενας λογος που γραφω εδω μεσα ειναι για την ελπιδα να βρω αυτους που ειναι στο 1/1000 ..πχ στην Ελλαδα των 10.000.000 ποσο πιθανον ειναι να συναντηθουν δυο απο τα 10.000 ατομα που ειναι σπαρμενα σε ολες τις κατευθυνσεις τις γεωγραφικες στην χωρα ...δεν εινα και μικρη εεε ???
... μπορει και να εινα πολυ πολυ μικροτερα τα ποσοστα αλλα να φταινε και οι συνθηκες... γιαυτο δεν ειναι ευκολα εφικτο ...
..και καθολου συνετο να βαζεις στο τσουβαλι με τα σκατα ανομοιους ανθρωπους να μη εχεις διακριτικη ικανοτητα ...ειναι ενδειξη αγαρμπου βαρβαρου και σκοτεινου πνευματος ...χμμμ..
.νεμο..χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ.. απο αυτα που για να αποσωβησουν ενα κακο προκαλουν πολλαπλασιο ... χμμμ..
.. προς αναζητηση λοιπον των ομοιων αμετανοητα ....κι επιμονα ...στο θεμα
< ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ> θα εξηγησω περισσότερα ...