Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
-
denplirono
- Extreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
ναι εσυ λες ετσι αλλα οι απελευθερωθεντες ειναι πολυ χαρουμενοι που αποναζιστικοποιηθηκαν
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
denplirono
- Extreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
...
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
-
denplirono
- Extreme poster

pluton έγραψε:pluton έγραψε:
Ξέρουμε τα έλεγαν και στην Ελλάδα.
starenios.jpg
Θα πρέπει να ξέρεις ότι ο κατακτητής έχει υποχρέωση να τρέφει τον υπόδουλο.
δεν ειναι υποδουλοι ειναι απελευθερωμενοι υποδουλος εισαι εσυ που τρως αμασητο ο,τι σου πλασαρουν, εδω μιλαμε για εδαφξ που ηταν παντα ρωσσικα δεν υπηρχε ουκρανια πριν στον πατερουλη οπως δεν υπηρχαν και βουκεφαλες πριν τον τιτο
0 .
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Το ψωμί απο τα σουπερμάρκετ και δη απο το λιντλ ειναι μια σκέτη κοροϊδία. Σαν δεν ντρέπεστε να γραφετε ο,τι γραφετε και να έχετε θράσος να λέγεστε Έλληνες.
Για φαπες ειστε εδω, αποσυνδεομαι απογοητευμενος

0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
pluton
- Supreme poster

denplirono έγραψε:pluton έγραψε:
Θα πρέπει να ξέρεις ότι ο κατακτητής έχει υποχρέωση να τρέφει τον υπόδουλο.
δεν ειναι υποδουλοι ειναι απελευθερωμενοι υποδουλος εισαι εσυ που τρως αμασητο ο,τι σου πλασαρουν, εδω μιλαμε για εδαφξ που ηταν παντα ρωσσικα δεν υπηρχε ουκρανια πριν στον πατερουλη οπως δεν υπηρχαν και βουκεφαλες πριν τον τιτο
Και οι Γερμανοί ήρθαν να μας ελευθερώσουν από τους Άγγλους. Και οι Ιταλοί αυτό ήθελαν να μας ελευθερώσουν.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
pluton
- Supreme poster

denplirono έγραψε:ναι εσυ λες ετσι αλλα οι απελευθερωθεντες ειναι πολυ χαρουμενοι που αποναζιστικοποιηθηκαν
Τους βλέπω, τους βλέπω πόσο χαρούμενοι είναι.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

ВладимирВладимирович έγραψε:Το ψωμί απο τα σουπερμάρκετ και δη απο το λιντλ ειναι μια σκέτη κοροϊδία. Σαν δεν ντρέπεστε να γραφετε ο,τι γραφετε και να έχετε θράσος να λέγεστε Έλληνες.
Το βιομηχανοποιημένο τυποποιημένο ψωμί είναι για τα γουρούνια.
Γι' αυτό κρατάνε σχετικά χαμηλές τιμές με βάση την ακρίβεια που επικρατεί τον τελευταίο μήνα.
Στους συνοικιακούς φούρνους που δουλεύουν με μόνιμους πελάτες το φτηνότερο (αυτό που λέμε χωριάτικο) χτύπησε σήμερα τα 0,90 το λιγότερο. Τέλος Φλεβάρη έπαιζε στο 0,60.
Εγώ πλήρωσα σήμερα τη μπαγκέτα ολικής 1,10 από 0,70 που είχε χτες δλδ 24 ευρώ παραπάνω το μήνα από σήμερα για το καθημερινό ψωμί.
Και όπως είπε ο φούρναρης θα αυξάνονται οι τιμές κάθε εβδομάδα γιατί το αλεύρι θα γίνει δυσεύρετο.
Τα αυτοκίνητα έχουν σχεδόν εξαφανιστεί από τους δρόμους.
Η φέτα (το τυρί) πήγε στα 13+ ευρώ το κιλό.
Τα μακαρόνια (τα ποιότητας και όχι αυτά που γίνονται λάσπη) έφτασαν το 1,30 από 0,80 που είχαν αρχές του μήνα και γενικά αν μπεις σε ελληνικό σούπερ μάρκετ θα τρομάξεις από τις τιμές.
Κατά τα άλλα έχουμε γονατίσει τους Ρώσους με τις κυρώσεις μας άσχετο αν εμείς δε θα 'χουμε σε λίγο ψωμί να φάμε.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
pluton
- Supreme poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:ВладимирВладимирович έγραψε:Το ψωμί απο τα σουπερμάρκετ και δη απο το λιντλ ειναι μια σκέτη κοροϊδία. Σαν δεν ντρέπεστε να γραφετε ο,τι γραφετε και να έχετε θράσος να λέγεστε Έλληνες.
Το βιομηχανοποιημένο τυποποιημένο ψωμί είναι για τα γουρούνια.
Γι' αυτό κρατάνε σχετικά χαμηλές τιμές με βάση την ακρίβεια που επικρατεί τον τελευταίο μήνα.
Στους συνοικιακούς φούρνους που δουλεύουν με μόνιμους πελάτες το φτηνότερο (αυτό που λέμε χωριάτικο) χτύπησε σήμερα τα 0,90 το λιγότερο. Τέλος Φλεβάρη έπαιζε στο 0,60.
Εγώ πλήρωσα σήμερα τη μπαγκέτα ολικής 1,10 από 0,70 που είχε χτες δλδ 24 ευρώ παραπάνω το μήνα από σήμερα για το καθημερινό ψωμί.
Και όπως είπε ο φούρναρης θα αυξάνονται οι τιμές κάθε εβδομάδα γιατί το αλεύρι θα γίνει δυσεύρετο.
Τα αυτοκίνητα έχουν σχεδόν εξαφανιστεί από τους δρόμους.
Η φέτα (το τυρί) πήγε στα 13+ ευρώ το κιλό.
Τα μακαρόνια (τα ποιότητας και όχι αυτά που γίνονται λάσπη) έφτασαν το 1,30 από 0,80 που είχαν αρχές του μήνα και γενικά αν μπεις σε ελληνικό σούπερ μάρκετ θα τρομάξεις από τις τιμές.
Κατά τα άλλα έχουμε γονατίσει τους Ρώσους με τις κυρώσεις μας άσχετο αν εμείς δε θα 'χουμε σε λίγο ψωμί να φάμε.
Δηλαδή θα πεινάσουν οι εργάτες και όχι ο Πίτσος.
Είδες τι σου έκανε ο ιμπεριαλιστης ο Πούτιν;
Το τυρί, τα μακαρόνια ακριβηναν λόγω εισβολής στην Ουκρανία;
Τυρί δεν περνούμε από την Ρωσία. Τα δε μακαρόνια γίνονται από σκληρό αλεύρι στο οποίο έχουμε επάρκεια και κάνουμε και εξαγωγή.
Η μήπως η αύξηση των καυσίμων είναι τέτοια που να δικαιολογεί την αύξηση, έχε υπόψη σου ότι το 60% της τιμής των καυσίμων είναι φορολογία, γι αυτο πχ στην Κύπρο η βενζινα είναι πολύ φτηνότερη.
Επίσης μάθε ότι η αύξηση της τιμής των καυσίμων έχει και στόχο την μείωση των εισαγωγών από την Ρωσία.
Αναρωτιέμαι από πού ψωνίζεις;
Πάντως εγώ πιστεύω ότι θα τα βγάλουμε πέρα.
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:Εδώ είναι η διαφορές μας εσύ πιστευεις ότι το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα, εγώ πιστεύω ότι ο Βαρδινογιάννης έφτιαξε την Ρεβυθουσα και τώρα απ' ότι διαβάζω ετοιμάζεται να φτιάξει και δεύτερη Ρεβυθουσα στην Κρήτη και αυτό απλά μεγαλώνει την πίτα της οικονομικής ευρωστίας της πατρίδας, δουλεύουν περισσότεροι, άνθρωποι, εισπρατονται περισσότεροι φόροι.
Οι πλούσιοι Έλληνες έφτιαξαν το Ευγενίδειο, το νοσοκομείο Συγγρού, αγόρασαν το Αβέρωφ, έφτιαξαν το στάδιο, το Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό, δώρισαν εχτές ακόμα 20 πλοία για τις ανάγκες του στόλου, έφτιαξαν το ίδρυμα Νιάρχου και χιλιάδες ακόμα πράγματα.
Κάτσε στην μιζέρια σου ότι τον πλούτο πρέπει να τον έχει το κράτος, είδαμε τι συνεβει στον υπαρκτό που το έκαναν.
Η προπαγάνδα σου είναι κούφια δεν πιάνει πια, στη δεκαετία του 20 του 30 οι αφελείς, μέσα σε αυτούς και η οικογένειά μου, τσιμπαγαν. Τώρα σύντροφε μασάει η κατσίκα ταραμά; Με τις εξυπνάδες σας κατά του κεφαλαίου η μεταπολίτευση έκλεισε όλη την βιομηχανία μας και πτωχεύσαμε. Τα συνθήματα ,,Ο Πίτσος θα πεινάει και όχι οι εργάτες,, είδαμε που οδήγησαν
Θα μας πεις πως ακριβως αυξανεται η οικονομικη ευρωστια της πατριδας οταν ακριβαινει η ενεργεια και ολα τα ειδη? Δεν με ενδιαφερει τι θα κανουν οι εφοπλιστες. Ουτε συνεταιρος ειμαι στα κερδη τους ουτε θα μου πληρωσουν τους λογαριασμους.
Θα αρχίσουν να κάνουν ευεργεσίες από τα αφορολόγητα δις που τζιράρουν και θα ωφεληθούμε όλοι.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
pluton
- Supreme poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Θα μας πεις πως ακριβως αυξανεται η οικονομικη ευρωστια της πατριδας οταν ακριβαινει η ενεργεια και ολα τα ειδη? Δεν με ενδιαφερει τι θα κανουν οι εφοπλιστες. Ουτε συνεταιρος ειμαι στα κερδη τους ουτε θα μου πληρωσουν τους λογαριασμους.
Θα αρχίσουν να κάνουν ευεργεσίες από τα αφορολόγητα δις που τζιράρουν και θα ωφεληθούμε όλοι.
Καλύτερα οι ευεργεσίες παρά να τα κλέβουν οι κομισάριοι.
Για εξήγησε μου, όλοι αυτοί οι εργοστασιάρχες την επομένη της πτώσης του κομμουνισμό, που κατά τύχη ήταν και μέλη του κόμματος, πως ξεφύτρωσαν;
0 .