Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 28 Μαρ 2022, 20:35

ВладимирВладимирович έγραψε:Το ψωμί απο τα σουπερμάρκετ και δη απο το λιντλ ειναι μια σκέτη κοροϊδία. Σαν δεν ντρέπεστε να γραφετε ο,τι γραφετε και να έχετε θράσος να λέγεστε Έλληνες.
Για φαπες ειστε εδω, αποσυνδεομαι απογοητευμενος :nono:

Screenshot_22.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό nemo » 28 Μαρ 2022, 20:39

το εχετε παει δεκα βηματα απο την απολυτη χαζομαρα με τον πλουτων
να σας σιγονταρει και να γελαει απο μεσα του ,μπορει και να γελαει
οταν γραφει τις παπαριες του

αυτος ειναι ικανος να του κοπει η κεντρικη αρτηρια και να λεει
οτι ζει
1 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Μαρ 2022, 20:56

pluton έγραψε:Είναι φανερό ότι δεν έχεις πάει ποτέ σε φούρνο, προφανώς τα ψώνια τα κάνει η γυναίκα σου, μάθε λοιπόν:

Λέει ο πωλητής ,,Τι θέλετε,,
Απαντά ο αγοραστής ,,Μισό κιλό χωριάτικο με σουσάμι,,
Και ο πωλητής του δίνει ψωμί 350 γρ

Τι δεν καταλαβαίνεις; Ο σύντροφός σου πήγε να πάρει μπακέτα ολικής και από 0,70 πλήρωσε πόσο έγραψε δεν θυμάμαι, νομίζω 1,10 δηλαδή 0,40 λεπτά παραπάνω, δηλαδή πάνω από 50%

Και εγώ πήγα και αγόρασα ψωμί ολικής 350 γρ με 0,69....

Τι είναι αυτό; Δεν είναι κουτοχορτο με το καντάρι.

Ειπες οτι ο Σκλαβενιτης πουλαει το μισοκιλο με 0,60

viewtopic.php?f=18&t=13567&start=3220#p349181

ενω ο Σκλαβενιτης δεν εχει τοσο φθηνο ψωμι. Το 350αρι το εχει 90 λεπτα και τα μισοκιλα τα εχει 1,50 με 1,60 δηλαδη 2,5 φορες παραπανω απ'οσο ελεγες οτι το πουλαει. Αν λες ψεματα σε τοσο απλα πραγματα, φαντασου τι λες αλλα, πιο αφηρημενα ζητηματα.

Για να εξηγουμαστε εγώ δεν αμφισβητώ τις αυξήσεις και βέβαια εγώ ζω σε μια λαϊκή περιοχή, ο ράν ταν πλαν πιθανά να ζει στην Εκάλη, στην πολιτεία, στην Βούλα... Είναι γνωστό ότι όσοι είναι οικονομημενοι το παίζουν κομμουνιστές... Αυτό ισχύει και για σένα.

Κοψε κατι ρε Βασιλακη Καιλα της Μανης :D Για πες μου, στην Πατρα, την Αμφιλοχια και τον Πυργο και αλλες περιοχες που το ενα κιλο εχει παει 2-2,5 ειναι λεφταδες και μπρουκληδες?

https://www.protothema.gr/economy/artic ... ta-2-euro/

Αν νομιζεις με τετοια χαζα αστειακια θα ξεχασει ο κοσμος την ακριβεια υπο τον Μητσοτακη εισαι γελασμενος. Του χρονου ερχονται εκλογες και θα σας κοπει το γελιο.

nemo έγραψε:το εχετε παει δεκα βηματα απο την απολυτη χαζομαρα με τον πλουτων
να σας σιγονταρει και να γελαει απο μεσα του ,μπορει και να γελαει
οταν γραφει τις παπαριες του

αυτος ειναι ικανος να του κοπει η κεντρικη αρτηρια και να λεει
οτι ζει

:laugh1: :laugh1:

Αμα του κοψει την αρτηρια ο Μητσοτακης θα του πει και ευχαριστω :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Μαρ 2022, 20:59

pluton έγραψε:Όχι βέβαια δεν γράφω αυτό.

Όσο μεγαλώνει η επιχειρηματικότητα, μεγαλώνει και η πίτα του ΑΕΠ των πολιτών.

Αυτό είπα και σου έφερα παραδείγματα, όταν έχουμε Πίτσος, οι πολίτες έχουν εργασία, αυξάνονται οι φόροι, μειώνονται οι εισαγωγές κλπ

Όταν οι ΚΚΕδες βουλευτές ξεσηκώνουν τους ανόητους εργάτες να κάνουν απεργίες ΕΞΗ μήνες με σύνθημα ,,Ο Πίτσος θα πεινάει και όχι οι εργάτες,,.

Τότε ο Πίτσος πουλάει την επιχείρηση του στους Γερμανούς, και αυτοί στην συνέχεια πάνε την επιχείρηση στην Τουρκία και οι μεν ΚΚΕδες σφυρίζουν ανηξεροι τα δε χαιβανια οι εργάτες που τους άκουσαν μένουν άνεργοι.

Απλά πράγματα.

Ποιος Πιτσος και ποιος Μητσος? Παλι μεθυσμενος γραφεις?

Εστω οτι οι εφοπλιστες θα κανουν καποιες επενδυσεις λογω του αμερικανικου ΦΑ και θα βρουν δουλεια καποιες δεκαδες ή εστω εκατονταδες με μισθο 7-8 κατοσταρικα στην καλυτερη. Αυτο πως θα βοηθησει την πλειονοτητα των 10 εκ. ελληνων πολιτων να ανταπεξελθει στην τιμη του ρευματος και των βασικων αγαθων διαβιωσης? Θα μας αγοραζει τα ψωνια και το ρευμα ο χ,ψ εφοπλιστης?

Περα απο αυτο, η ακριβεια αυτη πιεζει ολες τις επιχειρησεις γιατι θα εχουν παραπανω κοστη και μικροτερη ζητηση για τα εμπορευματα τους λογω αυξημενων τιμων που σημαινει οτι οι περισσοτερες επιχειρησεις θα περασουν δυσκολα, αρκετες θα κλεισουν και η ανεργια θα αυξηθει. Αυτους τους επιχειρηματιες (μικρομεσαιοι οι περισσοτεροι) πως θα ευνοηθουν απο την κονομα του καθε Λατση? Θα τους πληρωνει ο Λατσης την ΔΕΗ?

Συνελθε και δες λιγο τι γινεται γυρω σου. Μην μιλας μονο με αλλους βαμμενους νεοδημοκρατες.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 28 Μαρ 2022, 21:55

εχω μια απορια, τους πλουσιους της ρωσσια γιατι τους λενε οι αμερικανοι ολιγαρχες, ενω τους δικους του πχ τον βασιλακη τον γκαιτιδη δεν τον λενε ολιγαρχη αλλα επιχειρηματια ; με ποια κριτηρια ο ρωσσος ειναι ολιγαρχης και ο αμερικανος ειναι επιχειρηματιας ;
1 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Μαρ 2022, 21:59

denplirono έγραψε:εχω μια απορια, τους πλουσιους της ρωσσια γιατι τους λενε οι αμερικανοι ολιγαρχες, ενω τους δικους του πχ τον βασιλακη τον γκαιτιδη δεν τον λενε ολιγαρχη αλλα επιχειρηματια ; με ποια κριτηρια ο ρωσσος ειναι ολιγαρχης και ο αμερικανος ειναι επιχειρηματιας ;

O Mαρινακης ειναι επιχειρηματιας αλλα ο Αμπραμοβιτς ολιγαρχης

Μπεεε μπεεεε μπεεε. Ζητω το ΝΑΤΟ και η ΕΕ.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 28 Μαρ 2022, 22:10

Λαχουρένιος έγραψε:
denplirono έγραψε:εχω μια απορια, τους πλουσιους της ρωσσια γιατι τους λενε οι αμερικανοι ολιγαρχες, ενω τους δικους του πχ τον βασιλακη τον γκαιτιδη δεν τον λενε ολιγαρχη αλλα επιχειρηματια ; με ποια κριτηρια ο ρωσσος ειναι ολιγαρχης και ο αμερικανος ειναι επιχειρηματιας ;

O Mαρινακης ειναι επιχειρηματιας αλλα ο Αμπραμοβιτς ολιγαρχης

Μπεεε μπεεεε μπεεε. Ζητω το ΝΑΤΟ και η ΕΕ.

οχι σοβαρα τωρα, ισως καποιος και να ειναι ολιγαρχης, δεν λεω οτι δεν ειναι. Ψαχνω την ουσια του πραγματος που λεει, αυτο ειναι λογιαρχης, αυτο δεν ειναι, αυτο ειναι αυτο δεν ειναι. Μεχρι στιγμη το μοτιβο που βρηκα λεει:
-Ειναι Ρωσσος ειναι ολιγαρχης
-Ειναι Αμερικανος ειναι επιχειρηματιας

Φυσικα επειδη μπορει και να κανω λαθος, ας μου πει καποιος που υποστηριζει οτι ειναι ολιγαρχες, τον τροπο που μας δειχνει ποτε ειναι ή οχι καποιος ολιγαρχης
---------
Αγορι μ, τσικάριμ, πούλιν
να λέβσε η μάνα σ

Εικόνα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Μαρ 2022, 22:12

denplirono έγραψε:οχι σοβαρα τωρα, ισως καποιος και να ειναι ολιγαρχης, δεν λεω οτι δεν ειναι. Ψαχνω την ουσια του πραγματος που λεει, αυτο ειναι λογιαρχης, αυτο δεν ειναι, αυτο ειναι αυτο δεν ειναι. Μεχρι στιγμη το μοτιβο που βρηκα λεει:
-Ειναι Ρωσσος ειναι ολιγαρχης
-Ειναι Αμερικανος ειναι επιχειρηματιας

Φυσικα επειδη μπορει και να κανω λαθος, ας μου πει καποιος που υποστηριζει οτι ειναι ολιγαρχες, τον τροπο που μας δειχνει ποτε ειναι ή οχι καποιος ολιγαρχης
---------
Αγορι μ, τσικάριμ, πούλιν
να λέβσε η μάνα σ

Οι δικοι τους ολιγαρχες λεγονται ολιγαρχες. Οι δικοι μας ολιγαρχες λεγονται επιχειρηματιες. Αντικειμενικα και δημοκρατικα παντα :D :D
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 28 Μαρ 2022, 22:15

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 28 Μαρ 2022, 23:08

Τελικά τί έγινε με τους ναρκομανείς ναζί; Ακόμη το παλεύει η πουτλερία η μεγάλη στρατηλάτησα;
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Επιστροφή σε “Διεθνή”