Πρέπει να πέφτουν τα ρατσιστικά σάιτ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Πρέπει να πέφτουν τα ρατσιστικά σάιτ;

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 29 Μάιος 2020, 21:44

Πολύ θα ήθελα να σας πάρω συνέντευξη, με ερωτήσεις όπως οι κάτωθι:

- Ποιό είναι το ρεκόρ σας στον αριθμό ταυτόχρονων ενεργών περσόνων;
- Τι πολιτική χροιά είχε η πιο επιτυχημένη σας περσόνα;
- Τι σας ώθησε τον τελευταίο καιρό να ασχοληθείτε εντατικά με τoν σουρεαλιστικό ανθελληνισμό;
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 29 Μάιος 2020, 21:48

Σαουδαραβας Σκινας έγραψε:Μια εξ αυτών ήταν ο ελληνων πυρ στο παλιό φόρουμ, τώρα και πριν Από αυτή είχα κάποιες αλλά δεν θέλω να πω ίσως επανέλθω με μια από αυτές και όλοι να μου λένε ο μεγάλε καλώς ήρθε έλα να τρομπόνιασουμε αριστερούς κλπ.

Γιώργη έπρεπε να μην το κάνεις τόσο προφανές ότι τρολαρεις. Εκεί το χάλασες.
Κάνε ένα φιλοΧΑ λογαριασμό, να δεις μετά πόσα προφίλ "απογοητευμένων" νδκρατών θα σου κολλάνε στο βόθρο να ψηφίσεις ΝΔ. :laugh1:
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 29 Μάιος 2020, 21:50

Προέλλην έγραψε:Πολύ θα ήθελα να σας πάρω συνέντευξη, με ερωτήσεις όπως οι κάτωθι:

- Ποιό είναι το ρεκόρ σας στον αριθμό ταυτόχρονων ενεργών περσόνων;
- Τι πολιτική χροιά είχε η πιο επιτυχημένη σας περσόνα;
- Τι σας ώθησε τον τελευταίο καιρό να ασχοληθείτε εντατικά με τoν σουρεαλιστικό ανθελληνισμό;

Μονο ο Ενας ο εμπειρος δημοσιοκατι δυναται να παρει συνεντευξη - ουδεις αλλος .
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Αρχέλαος
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Αρχέλαος » 29 Μάιος 2020, 21:54

Έχασα πολλά φαίνεται γιατί επί δυο χρόνια δεν έμπαινα.
Ο Γιώργης είναι ένας που υποδυόταν ρόλο αντικομμουνιστή ή ακροδεξιού και συνάμα ένας που πρόσφατα δημοσίευε νήματα για την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα σε σχέση με την Αίγυπτο και διάφορα τέτοια;
0 .

Σαουδαραβας Σκινας
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Σαουδαραβας Σκινας » 29 Μάιος 2020, 21:58

Adminović έγραψε:
Σαουδαραβας Σκινας έγραψε:Μια εξ αυτών ήταν ο ελληνων πυρ στο παλιό φόρουμ, τώρα και πριν Από αυτή είχα κάποιες αλλά δεν θέλω να πω ίσως επανέλθω με μια από αυτές και όλοι να μου λένε ο μεγάλε καλώς ήρθε έλα να τρομπόνιασουμε αριστερούς κλπ.

Γιώργη έπρεπε να μην το κάνεις τόσο προφανές ότι τρολαρεις. Εκεί το χάλασες.
Κάνε ένα φιλοΧΑ λογαριασμό, να δεις μετά πόσα προφίλ "απογοητευμένων" νδκρατών θα σου κολλάνε στο βόθρο να ψηφίσεις ΝΔ. :laugh1:

Αρκετό καιρό τώρα έφτιαχνα περσονες που κάναν μπαμ ότι ήταν ψεύτικοι. Από το παλιό φόρουμ κι ολας. Ειδικά όσες "ανθελληνικές" περσονες έφτιαξα δεν νομίζω κάνεις να πίστεψε ότι μπορεί να είναι αληθινοί άνθρωποι πίσω από pc. Αλλά από αυτό και μόνο, ότι ενοχληθηκαν τόσοι πολλοί, που λάμβανα τόσα hate Mail, σε βαθμό που κλείδωσα τα προσωπικά μηνύματα, Άη θηνκ Άη προυβτ Μάη ποηντ. Εντάξει, Όχι ότι είμαι κανένας βιτζιλαντι, περισσότερο πλάκα είχε. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι υπήρχαν άνθρωποι που τα παίρναν τόσο σοβαρά. Σε κάθε περίπτωση, όσο τα θυμάμαι, επειδή ίντερνετ είναι, τον χρόνο σου περνάς. Έτυχε να γνωρίσω και ανθρώπους από κοντά, που παρόλο που είχαμε τεράστιες ιδεολογικές διαφορές, ηταν άτομα που τα σεβάστηκα. Τέλος πάντων. Αυτά
3 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 29 Μάιος 2020, 22:00

Πρόκειται για συνδυασμό φυσικού ταλέντου + δουλειάς και επιμονής μυρμηγκιού.

Πιθανολογώ ότι αυτή τη στιγμή ο Καλλιτέχνης έχει 3 τουλάχιστον ενεργούς λογαριασμούς εδώ μέσα (όχι συχνών πόστερ). Δεν θα τους εκθέσω φυσικά.

Δέος και μόνο στην σκέψη πόσους ενεργούς λογαριασμούς έχει στο άλλο.
2 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λεγεώνης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Λεγεώνης » 29 Μάιος 2020, 22:02

Αρχέλαος έγραψε:Έχασα πολλά φαίνεται γιατί επί δυο χρόνια δεν έμπαινα.
Ο Γιώργης είναι ένας που υποδυόταν ρόλο αντικομμουνιστή ή ακροδεξιού και συνάμα ένας που πρόσφατα δημοσίευε νήματα για την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα σε σχέση με την Αίγυπτο και διάφορα τέτοια;

Αφομοιωμένος Έλληνας εστιάτορας στην Γερμανία, το αφεντικό που σαν μετανάστης δεν θέλεις να έχεις. Θα έκανεσπουδαία καριέρα ως γκαουλάϊτερ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 29 Μάιος 2020, 22:06

Βρε βρε βρε..καλως τα τα παιδια.Εκλεισε το ....; Περιεργο. :D

Μια χαρα συντονιστες ειχανε... :laugh1: μια χαρα δεν εκαναν τιποτα,μια χαρα μπαναραν επειδη η κομπλεξαρα η γ..ρ δεν χωνευε αλλες γυναικες,έπίσης οποιον αλλον δεν χωνευαν,μια χαρα αφηναν ολο το ρατσισμο και φασιζμο ανενοχλητο ,ολα μια χαρα ηταν ..μα γιατι; :rolleyes:

Εικόνα
Καλωσηρθατε βρε! Αν και η αληθεια ειναι οτι πρωτη φορα γραφω εδω.Παρακολουθουσα αλλα δεν εγραφα.Ε...αφου ειδα την παρεα απο το .... να μην μπω να πω ενα γεια; :xex4:
Ναι, πρεπει να πεφτουν τα ρατσιστικα σαιτ και κυριως οταν εχουν τοσο κακο συντονισμο.Και οταν λενε και ψεμματα.,
3 .
Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός.
Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 29 Μάιος 2020, 22:08

Λεγεώνης έγραψε:
Αρχέλαος έγραψε:Έχασα πολλά φαίνεται γιατί επί δυο χρόνια δεν έμπαινα.

Αφομοιωμένος Έλληνας εστιάτορας στην Γερμανία, το αφεντικό που σαν μετανάστης δεν θέλεις να έχεις. Θα έκανεσπουδαία καριέρα ως γκαουλάϊτερ.

Το πιο πίσω που μπορώ να τον εντοπίσω, είναι αυτό το προφίλ που λες με άβαταρ το καλτσοπέδιλο. Νομίζω στα τελευταία του πρώτου φόρουμ είχε ήδη αρκετά άλλα.

Εδώ έχει κάνει αποκλειστικές εμφανίσεις ως ακροδεξιός, αριστερός αλλά και ανθέλλην.

Στο άλλο, επικές στιγμές όπου δροσερή νέα με πατριωτικές ανησυχίες , του απευθυνόταν και νόμιζε ότι μιλούσε μαζί μου. Και άλλους είχε ψαρώσει, πχ εσένα :D , αλλά ακόμη και απο εδώ με ρωτούσαν αν είμαι εγώ ο Γιώργης.

Τι να λέμε τώρα για τον άνθρωπο, πλέον πρόκειται για Θρύλο, κάτι σαν το Γιέτι στα Ιμαλάϊα ή το Κράκεν στον Ατλαντικό.
0 .
Ich bereue nichts

Αρχέλαος
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Αρχέλαος » 29 Μάιος 2020, 22:11

Εδω μέσα υπάρχει κανένα κείμενο να διαβάσουμε;