Είσαστε κομμουνιστές; Γιατι;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.

Είσαστε κομμουνιστές; Γιατί;

Είμαι κομμουνιστής γιατί πιστεύω σε ένα δικαιότερο σύστημα διακυβέρνησης και είμαι εναντίον των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ.
2
13%
Είμαι κομμουνιστής επειδή έτσι γίνομαι πιο εύκολα συντονιστής σε φόρουμς και σε παταροσυζητήσεις του Κράχτη στο Χαλάνδρι, όπου μου διαθέτουν και θέση στο τραπέζι για να φυλάω τα μπόσικα.
1
7%
Είμαι κομμουνιστής επειδή είμαι φίλος ενός κομμουνιστή συντονιστή σε φόρουμ και τον βοηθώ στην προσπάθεια στην οποία μας καθευθύνει ο Περισσός για την αποχαύνωση των μαζών, μέσω υπνωτιστικών μεταμεσονύκτιων αποκαλύψεων του Κράχτη
1
7%
Όχι, απλά δεν είμαι κομμουνιστής.
7
47%
Όχι, υποστήριξα την 21η Απριλίου, τον Ιωαννίδη και την τουρκική εισβολή του 1974 στην Κύπρο; Πως θα μπορούσα να είμαι.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Όχιι, δεν είμαι κομμουνιστής, είμαι ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ.
4
27%

Σύνολο ψήφων: 15

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Είσαστε κομμουνιστές; Γιατι;

Δημοσίευσηαπό bizeli » 21 Ιούλ 2022, 11:04

Λαχουρένιος έγραψε:Αν μπορεσεις να εφαρμοσεις ενα ολοκληρο κοινωνικοοικονομικο συστημα ατομικα ως μοναδα πες το μου για να σε προτεινω για βραβειο νομπελ οικονομικων :fico: Eμενα που ειμαι απολιθωμας ΚΚΕς δεν μου κοβει για να το κανω :D

Λαχουρένιε δεν μπορώ να περιμένω να αλλάξει ένα ολόκληρο κοινωνικοοικονομικό σύστημα.
Ό,τι μπορεί και θέλει κάνει ο καθένας.
;)
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Ιούλ 2022, 11:21

bizeli έγραψε:Λαχουρένιε δεν μπορώ να περιμένω να αλλάξει ένα ολόκληρο κοινωνικοοικονομικό σύστημα.
Ό,τι μπορεί και θέλει κάνει ο καθένας.
;)

Ενταξει, εφαρμοσε κομμουνισμο ατομικα (ή οποιο αλλο συστημα θελεις) και πες μου μετα να φωναξω την επιτροπη του Νομπελ :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Ιούλ 2022, 11:29

BaKXOS_Lysios έγραψε:Η τρίτη τακτική των κκ (που την βρίσκω τόσο γελοία που δεν έχω μπει καν στον κόπο να τη σχολιάσω) είναι ότι κι αν τους ρωτάς για το κόμμα τους να σου απαντάνε για το ΣΥΡΙΖΑ (ή τη ΝΔ, το κιναλ, το ΠΑΣΟΚ και πάει λέγοντας.....) Έστω δλδ ότι κάποιος σκέφτεται να ψηφίσει ΚΚΕ ρε παιδι μου και θέλει κάποιες πληροφορίες. Ε πιο πολλά θα μάθει για τα άλλα κόμματα από τους κκεδες παρά για το ΚΚΕ . Τόσο έξυπνοι! :laugh1:

Δεν θυμαμαι να ρωτησες να μαθεις πληροφοριες. Ειχες εκ των προτερων μια διαμορφωμενη αποψη για το ΚΚΕ.

Βρε επιθεωρητή Κλουζό τι νομίζεις ότι έκανες με το να βρεις τα παλιά ποστ που αναδημοσιεύεις; Με ξεσκεπασες και καλά τώρα; Δεν έχω ήδη πει στο παρόν νήμα ότι έχω ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ; Νομίζεις ότι επειδή ψαρωνετε μερικά φασιστογκαγκα εδώ μέσα και σας θεωρούν υψηλούς διανοητές επειδή δεν καταλαβαίνουν τι γράφετε ότι αυτό σας κάνει πράγματι διάνοιες;.... :laugh1: Α ρε φίλε για γέλια και για κλάματα.... :hat44:

To εβαλα για να αποδειξω οτι εχεις δυο μετρα και δυο σταθμα. Ο Τσιπρας που ως π/θ ιδιωτικοποιησε ακομα και τον αερα που αναπνεουμε ειναι εντιμος και φερεγγυος. Το ΚΚΕ με ενα 5% ειναι απολιθωμενο και συμβιβασμενο επειδη σε συνθηκες καπιταλισμου δεν κοινωνικοποιει την Microsoft. Εισαι πολυ αντικειμενικος ρε, μπραβο.

Εν τω μεταξυ το καλυτερο ξεβρακωμα δεν στο εκανα εγω αλλα ο Νιμο που στην προηγουμενη σελιδα αλιευσε αυτο το διαμαντι :laugh1:

Φυσικά και ΔΕΝ το δέχομαι! Το "όχι σε ναι" και το "σκισιμο μνημονίων" συγχωρούνται αν σκεφτεί και συνυπολογίσει κανείς την κατάσταση που παρέλαβε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τους κινδύνους που διέτρεχε η χώρα, το αρνητικό κλίμα εναντίον της Ελλάδας από όλη την Ευρώπη, την απειρία της κυβέρνησης και τα τρομερά προβλήματα που αντιμετώπιζε μια τεράστια μερίδα πολιτών και πολλά πολλά άλλα. Ακόμα κι αν επί 4 χρόνια κάθε μέρα ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε από ένα ψέμα και πάλι σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να ανταγωνιστεί την ανηθικότητα, την ψευτιά, την κοροϊδία που έχει υποστεί συνολικά ο ελληνικός λαός από τους πασοκονεοδημοκράτες! Συνεπώς φυσικά και δεν παραδέχομαι ότι "ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πει τα πιο χοντρά ψέματα"!!! Είναι μακράν η εντιμότερη κυβέρνηση που έχει περάσει από την χώρα τα τελευταία 100 χρόνια! :yesyes:

:flip2: :flip2: :flip2:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Ιούλ 2022, 11:50

Λαχουρένιος έγραψε:[

Δεν θυμαμαι να ρωτησες να μαθεις πληροφοριες. Ειχες εκ των προτερων μια διαμορφωμενη αποψη gia to kke :

επεμβαινω για λιγο για να τονισω - πως οτι πληροφοριες να ζητησει καποιος- εσεις λετε
οτι θα πρεπει να εχουμε την απολυτη εξουσια για να εφαρμοσουμε αυτα που λεμε
και αυτο θα γινει μονο με την βια δηλαδη με την δικτατορια του προλεταριατου

και δεν παιρνω θεση στην παρουσα φαση αν ειναι σωστο ή οχι ο ισχυρισμος

αλλα για εναν ακροατη που θελει να μαθει για το κκε και τις προθεσεις του ειναι ακρος
απογοητευτικο και σταματαει καθε συζητηση

υσ...συμπληρωνω οτι με αυτα και με αυτα εχετε χαζεψει το συνολο των απογοητευμενων
αριστερων αλλοι το εχουν ριξει στον γκεισμο αλλοι στην τερμα βλακεια και αλλοι
σε περισυλλογή αν ειναι καλυτερα να αλλαξουν φυλο

δεν παει αλλο αυτη η κατασταση πρεπει να αναλαβετε επιτελους τις ευθυνες εσεις του κκε
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 21 Ιούλ 2022, 12:02

Λαχουρένιος έγραψε:To εβαλα για να αποδειξω οτι εχεις δυο μετρα και δυο σταθμα. Ο Τσιπρας που ως π/θ ιδιωτικοποιησε ακομα και τον αερα που αναπνεουμε ειναι εντιμος και φερεγγυος. Το ΚΚΕ με ενα 5% ειναι απολιθωμενο και συμβιβασμενο επειδη σε συνθηκες καπιταλισμου δεν κοινωνικοποιει την Microsoft. Εισαι πολυ αντικειμενικος ρε, μπραβο.

Ο τίτλος του νήματος έχει να κάνει με το ΣΥριζα και τον Τσίπρα; Δεν έχει τίτλο ένα συγκεκριμένο ερώτημα; Φυσικά τα bold είναι απ το μυαλό σου και χονδροειδείς απλουστεύσεις.

Λαχουρένιος έγραψε:Εν τω μεταξυ το καλυτερο ξεβρακωμα δεν στο εκανα εγω αλλα ο Νιμο που στην προηγουμενη σελιδα αλιευσε αυτο το διαμαντι :laugh1:

Μπράβο λαχου, γελάστε για το ξεβράκωμα με το εκλεκτό ακροατήριο σας (το οποίο δεν είδα να σε ενόχλησε καθόλου λίγες σελίδες πριν που σας αποκάλεσε λίγο πολύ "συντρόφια"..) κι εγω θα συνεχίσω τη ζωή μου ξεβράκωτος πλην τίμιος πια. :yesyes:
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 21 Ιούλ 2022, 12:08

Λαχουρένιος έγραψε:Ενταξει, εφαρμοσε κομμουνισμο ατομικα (ή οποιο αλλο συστημα θελεις) και πες μου μετα να φωναξω την επιτροπη του Νομπελ :D

Δε θέλω κάποιο βραβείο Νόμπελ πρώτον.
Δεύτερον δεν είμαι κομμουνίστρια. Οπότε δε με ενδιαφέρει να εφαρμόσω κάτι κομμουνιστικό είτε ατομικά είτε συλλογικά.
Και τρίτον το άλλο σύστημα που εφαρμόζω είναι να μην κάθομαι με σταυρωμένα χέρια.

Μάλλον το να είσαι ακτιβιστής το έχεις εξιδανικεύσει πολύ στο κεφάλι σου και νομίζεις ότι είναι για βραβείο Νόμπελ.

Μπορεί ο καθένας να το κάνει. Δεν ειναι κάτι τρομερά δύσκολο.

Αλλά μάλλον έχεις μαύρα μεσάνυχτα ή κάθεσαι απλά και περιμένεις να γίνει κάτι από μόνο του ή κάποιος άλλος να βγάλει το φίδι απο την τρύπα.

Δε σε αδικώ όμως. Αυτή είναι η νοοτροπία των περισσότερων.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Ιούλ 2022, 12:08

μην με ανακατευετε στην συζητηση σας παρα μονο σε οτι ακριβως λεω
δεν με αρεσει να ξεβρακωνω κανενα -συζητηση κανω με διαλογο και με επιχειρηματα
με οποιονδηποτε οπου και αν πιστευει
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 21 Ιούλ 2022, 12:16

nemo έγραψε:υσ...συμπληρωνω οτι με αυτα και με αυτα εχετε χαζεψει το συνολο των απογοητευμενων

δεν παει αλλο αυτη η κατασταση πρεπει να αναλαβετε επιτελους τις ευθυνες εσεις του κκε

Τουλάχιστον το αικλαικτό κοινό σας σας αναγνωρίζει ότι έχετε τη δύναμη και την ικανότητα να χαζέυετε αριστερούς και να τους κάνετε gay... Αυτό το λες και θαυμασμό!... :worship_sq1: :giggle02:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Ιούλ 2022, 12:18

BaKXOS_Lysios έγραψε:
nemo έγραψε:υσ...συμπληρωνω οτι με αυτα και με αυτα εχετε χαζεψει το συνολο των απογοητευμενων

Τουλάχιστον το αικλαικτό κοινό σας σας αναγνωρίζει ότι έχετε τη δύναμη και την ικανότητα να χαζέυετε αριστερούς και να τους κάνετε gay... Αυτό το λες και θαυμασμό!... :worship_sq1: :giggle02:

δεν καταλαβα τιποτα εκτος την ειρωνεια λυσιε
για το παραπανω που ειπα το σκεφτηκα διαβαζοντας μια δηλωση της ακριτας
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 21 Ιούλ 2022, 12:23

nemo έγραψε:δεν καταλαβα τιποτα εκτος την ειρωνεια λυσιε

τα κλισέ ότι οι αριστεροί δεν έχουν πια άλλο στο μυαλό τους παρα τον γκεϊσμό κλπ τα πιάνεις και τα αναμασας μια χαρά όμως... κασετούλα να'ναι κι ό,τι να'ναι....
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”