pluton έγραψε:denplirono έγραψε:Α καταλαβα, πρεπει μερικες ιδιωτικες Ρωσσικες εταιρειες να πληρωσουν ή να επιστρεψει πισω τα αεροπλανα αυτα που δεν της ανηκουν απλα τα ειχαν μισθωσει. Ε καλα, ενταξει, ας πανε στα δικαστηρια και ας καταδικαστουν αυτες οι εταιρειες και ας δηλωσουν πτωχευση αυτες οι εταιρειες. Κανενα προβλημα, απλα εγω μεχρι τωρα, δεν βλεπω τροπο να παρουν οι εταιρειες ουτε τα αεροπλανα πισω ουτε τα μισθια τους, με λιγα λογια μεινανε μπουκαλα θα δικαιωθουν και θα παρουν αυτο που ειναι να παρουν οταν ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ....
Τα 400 αεροπλάνα είναι μισθωμένα από τις εταιρείες που γράφω, αυτά κάνουν εσωτερικές πτήσεις.
Η σύμβαση λήγει 28/3/2022 αλλά και η πτητική τους ικανότητα είναι πια προβληματική, θέλουν συντήρηση και αλλαγές στα ευαίσθητα όργανα πτήσης.
Αυτά τα 400 και πλέον αεροπλάνα πρέπει να επιστραφούν, εαν χρησιμοποιηθούν παρανομα είναι επικίνδυνα και αυτό λέγεται πειρατεία.
Να είσαι βέβαιος ότι το ρωσικο κράτος, όσος καιρός και αν περάσει θα αποζημιώσει στο ακέραιο τους ιδιοκτήτες. Φυσικά θα συρθεί η ρωσια στην δικαιοσύνη και θα καταδικαστεί σαν πειρατικό κράτος.
αρχιζεις και μου αρεσεις. Κραταω την λεξη πειρατεια. Δε μου λες, πως λεγεται η δεσμευση των λογαριασμων του ρωσσικου κρατους ή και ρωσσων πολιτων απο τραπεζικα ιδρυμα της ΕΕ και των ΗΠΑ; Χμ.....πειρατεια λεγεται, βρηκες την καταλληλη λεξη. Τωρα αν οταν και εφοσον η ΕΕ και ΗΠΑ ληξουν την πειρατεια στους τραπεζικους λογαριασμους τοτε θα ληξει και η πειρατεια που ορθα ανεφερες των αεροπλανων.
Τωρα αν μου πεις δεν ειναι πειρατεια, ειναι κυρωσεις θα σου πω με λενε ριζο και οπως θελω τα γυριζω

Καλα εισαι απιστευτος. Πρεπει να σου κοψει ο Μητσοτακης πριμ.