Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό denplirono » 30 Μαρ 2022, 09:19

pluton έγραψε:
denplirono έγραψε:Α καταλαβα, πρεπει μερικες ιδιωτικες Ρωσσικες εταιρειες να πληρωσουν ή να επιστρεψει πισω τα αεροπλανα αυτα που δεν της ανηκουν απλα τα ειχαν μισθωσει. Ε καλα, ενταξει, ας πανε στα δικαστηρια και ας καταδικαστουν αυτες οι εταιρειες και ας δηλωσουν πτωχευση αυτες οι εταιρειες. Κανενα προβλημα, απλα εγω μεχρι τωρα, δεν βλεπω τροπο να παρουν οι εταιρειες ουτε τα αεροπλανα πισω ουτε τα μισθια τους, με λιγα λογια μεινανε μπουκαλα θα δικαιωθουν και θα παρουν αυτο που ειναι να παρουν οταν ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ....

Τα 400 αεροπλάνα είναι μισθωμένα από τις εταιρείες που γράφω, αυτά κάνουν εσωτερικές πτήσεις.

Η σύμβαση λήγει 28/3/2022 αλλά και η πτητική τους ικανότητα είναι πια προβληματική, θέλουν συντήρηση και αλλαγές στα ευαίσθητα όργανα πτήσης.

Αυτά τα 400 και πλέον αεροπλάνα πρέπει να επιστραφούν, εαν χρησιμοποιηθούν παρανομα είναι επικίνδυνα και αυτό λέγεται πειρατεία.

Να είσαι βέβαιος ότι το ρωσικο κράτος, όσος καιρός και αν περάσει θα αποζημιώσει στο ακέραιο τους ιδιοκτήτες. Φυσικά θα συρθεί η ρωσια στην δικαιοσύνη και θα καταδικαστεί σαν πειρατικό κράτος.

αρχιζεις και μου αρεσεις. Κραταω την λεξη πειρατεια. Δε μου λες, πως λεγεται η δεσμευση των λογαριασμων του ρωσσικου κρατους ή και ρωσσων πολιτων απο τραπεζικα ιδρυμα της ΕΕ και των ΗΠΑ; Χμ.....πειρατεια λεγεται, βρηκες την καταλληλη λεξη. Τωρα αν οταν και εφοσον η ΕΕ και ΗΠΑ ληξουν την πειρατεια στους τραπεζικους λογαριασμους τοτε θα ληξει και η πειρατεια που ορθα ανεφερες των αεροπλανων.
Τωρα αν μου πεις δεν ειναι πειρατεια, ειναι κυρωσεις θα σου πω με λενε ριζο και οπως θελω τα γυριζω
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό pluton » 30 Μαρ 2022, 10:29

pluton έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Εξισωσες τα 350 γρ με το μισο κιλο και κατηγορεις τους αλλους για προπαγανδα? :laugh1: Καλα εισαι απιστευτος. Πρεπει να σου κοψει ο Μητσοτακης πριμ.

Είναι φανερό ότι δεν έχεις πάει ποτέ σε φούρνο, προφανώς τα ψώνια τα κάνει η γυναίκα σου, μάθε λοιπόν:

Λέει ο πωλητής ,,Τι θέλετε,,
Απαντά ο αγοραστής ,,Μισό κιλό χωριάτικο με σουσάμι,,
Και ο πωλητής του δίνει ψωμί 350 γρ

Τι δεν καταλαβαίνεις; Ο σύντροφός σου πήγε να πάρει μπακέτα ολικής και από 0,70 πλήρωσε πόσο έγραψε δεν θυμάμαι, νομίζω 1,10 δηλαδή 0,40 λεπτά παραπάνω, δηλαδή πάνω από 50%

Και εγώ πήγα και αγόρασα ψωμί ολικής 350 γρ με 0,69....

Τι είναι αυτό; Δεν είναι κουτοχορτο με το καντάρι.

Για να εξηγουμαστε εγώ δεν αμφισβητώ τις αυξήσεις και βέβαια εγώ ζω σε μια λαϊκή περιοχή, ο ράν ταν πλαν πιθανά να ζει στην Εκάλη, στην πολιτεία, στην Βούλα... Είναι γνωστό ότι όσοι είναι οικονομημενοι το παίζουν κομμουνιστές... Αυτό ισχύει και για σένα.

Σε κεντρικό φούρνο της περιοχής μας 0,70€ και μου είπαν ότι σήμερα πήρε η τιμή 0,10€ ... Θα πάω και σε άλλους φούρνους να δω τις τιμές και θα στις κοπιαρω.

1648624948330.jpg

Θα με κάνετε να αγοράζω ψωμί, για να αποδείξω τα ψέματα σας.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 30 Μαρ 2022, 10:39

denplirono έγραψε:
pluton έγραψε:

Τα 400 αεροπλάνα είναι μισθωμένα από τις εταιρείες που γράφω, αυτά κάνουν εσωτερικές πτήσεις.

Η σύμβαση λήγει 28/3/2022 αλλά και η πτητική τους ικανότητα είναι πια προβληματική, θέλουν συντήρηση και αλλαγές στα ευαίσθητα όργανα πτήσης.

Αυτά τα 400 και πλέον αεροπλάνα πρέπει να επιστραφούν, εαν χρησιμοποιηθούν παρανομα είναι επικίνδυνα και αυτό λέγεται πειρατεία.

Να είσαι βέβαιος ότι το ρωσικο κράτος, όσος καιρός και αν περάσει θα αποζημιώσει στο ακέραιο τους ιδιοκτήτες. Φυσικά θα συρθεί η ρωσια στην δικαιοσύνη και θα καταδικαστεί σαν πειρατικό κράτος.

αρχιζεις και μου αρεσεις. Κραταω την λεξη πειρατεια. Δε μου λες, πως λεγεται η δεσμευση των λογαριασμων του ρωσσικου κρατους ή και ρωσσων πολιτων απο τραπεζικα ιδρυμα της ΕΕ και των ΗΠΑ; Χμ.....πειρατεια λεγεται, βρηκες την καταλληλη λεξη. Τωρα αν οταν και εφοσον η ΕΕ και ΗΠΑ ληξουν την πειρατεια στους τραπεζικους λογαριασμους τοτε θα ληξει και η πειρατεια που ορθα ανεφερες των αεροπλανων.
Τωρα αν μου πεις δεν ειναι πειρατεια, ειναι κυρωσεις θα σου πω με λενε ριζο και οπως θελω τα γυριζω

Βεβαίως κυρώσεις λέγεται Ρίζο.

Πειρατεία, πχ το να μπαίνει ένας στρατός σε ένα ανεξάρτητο κράτος και να του δουλωνει υποδομές, πολίτες κλπ για να τα εκμεταλλευτεί το ίδιο πως θα το ονομάζεις πειρατική εισβολή;

Έμπαινε ένας Νταβέλης σε ένα χωριό άρπαζε κοπάδια και κοπέλες, προίκες και καρπούς, έπιπλα και περιουσίες και έλεγε για να σας τα γυρίσω, όσα σας γυρίσω, θα πρέπει να κάνετε από εδώ και πέρα αυτό και αυτό ... Αυτό λέγεται ληστεία και πειρατεία; Πόσο μοιάζει με την ληστρική εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.
1 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 30 Μαρ 2022, 10:47

Φασολαδα έγραψε:Εικόνα

Κοίτα να δεις κάτι συμπτώσεις. Με το που έμεινε ο αρκούδος εκτός swift, "στέγνωσε" ο ημεροδρομος :hmmm :hmmm :hmmm

πολύ ευχάριστα νέα. μακάρι να βρουν καμιά τίμια δουλειά να κάνουν τα κοπρόσκυλα
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 30 Μαρ 2022, 11:28

ρωσια κινα συμμαχια σε ολους τους τομεις αχ και βαχ για ολους μας

αγοραστε βαζελινη να εχετε στοκ θα σας χρειαστει
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 30 Μαρ 2022, 12:29

Ηχηρωτατο χαστούκι της Ρωσίας προς το ΚΚΕ

Tον προδότη κανείς δεν τον σεβάστηκε και τώρα σιγά σιγά ξεφουρνιζουν τι ρόλο παίξατε στις διεκδικήσεις της πατρίδας μας.

«Αν δεν ήταν η ΕΣΣΔ θα είχατε μείνει μόνο με τη Σόφια»

«Αν δεν ήταν η ΕΣΣΔ… »
Αν δεν ήταν η ΕΣΣΔ, στη Βουλγαρία θα παρέμενε μόνο η περιοχή της Σόφιας, γιατί τότε γινόταν λόγος για διχοτόμηση της Βουλγαρίας και μόνο η Σοβιετική Ενωση δεν επέτρεψε να διαιρεθεί. Η ΕΣΣΔ όχι μόνο δεν επέτρεψε να διαιρεθεί, αλλά της άφησε το κέρδος της Δοβρουτσάς.

Αυτό δήλωσε, μεταξύ άλλων, η ρωσίδα πρεσβευτής στη Σόφια Ελεονόρα Μητροφάνοβα, σε συνέντευξή της στο Pogled.info.

Το σχόλιό της έγινε με αφορμή τη συζήτηση για την αποξήλωση του Μνημείου του Σοβιετικού Στρατού στο κέντρο της βουλγαρικής πρωτεύουσας (φωτογραφία, κάτω).

In.gr

Ο πρεσβευτής της Βουλγαρίας στη Ρωσία Ατανάς Κράστιν επιστρέφει στη Βουλγαρία για διαβουλεύσεις, δήλωσε ο βούλγαρος πρωθυπουργός Κιρίλ Πέτκοφ (φωτογραφία, επάνω), προσθέτοντας ότι αναμένει από τη Ρωσική Ομοσπονδία να κάνει το ίδιο.

Ανθρωπιστική πτήση
«Σήμερα υπάρχει ανθρωπιστική πτήση από τη Ρωσία, με την οποία 64 συμπατριώτες μας επιστρέφουν στη χώρα μας».

Αυτό δήλωσε ο πρωθυπουργός Κιρίλ Πέτκοφ μετά τη συνάντησή του με τους ηγέτες της Ρουμανίας, της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας και του Μαυροβουνίου, κατά την οποία πολιτικοί των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη συζήτησαν την κατάσταση στην Ουκρανία.
In.gr

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, σε συνέντευξή της σε ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο, η ρωσίδα πρεσβευτής Ελεονόρα Μιτροφάνοβα δήλωσε πως ο βουλγαρικός λαός δεν υποστηρίζει τη ρητορική και τη θέση της βουλγαρικής κυβέρνησης απέναντι σε αυτό που η Μόσχα αποκαλεί "ειδική επιχείρηση" στην Ουκρανία.

Ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας θεώρησε «απαράδεκτο» το γεγονός ότι «μίλησε στο όνομα του βουλγαρικού λαού», χαρακτηρίζοντας την συμπεριφορά της ρωσίδας πρεσβευτή "μη διπλωματική και ανάρμοστη».

Η Ελεονόρα Μιτροφάνοβα είχε προκαλέσει και στις 3 Μαρτίου την βουλγαρική κοινή γνώμη όταν με την ευκαιρία της εθνικής εορτής είχε παραβάλει την ρωσική επίθεση κατά της Ουκρανίας με την απελευθέρωση της Βουλγαρίας από τον ρωσικό στρατό το 1878, έπειτα από πέντε αιώνες οθωμανικής κυριαρχίας.

Η Βουλγαρία υπήρξε το «χαϊδεμένο παιδί» της Μόσχας στη σοβιετική περίοδο και η βουλγαρική κοινή γνώμη παρέμενε ευνοϊκά διακείμενη προς την Ρωσία. Ομως, η εισβολή στην Ουκρανία άλλαξε τις διαθέσεις.

Η Βουλγαρία, τοποθετημένη στην ανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ στην Μαύρη Θάλασσα, είναι μέλος της Ατλαντικής Συμμαχίας και της Ευρωπαϊκής Ενωσης, υποστηρίζει τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, αλλά απέχει από την χορήγηση στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία, λόγω της διαφωνίας των Σοσιαλιστών που συμμετέχουν στον κυβερνητικό συνασπισμό.

Makthes.gr

0 .

Άβαταρ μέλους
Φασολαδα
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Φασολαδα » 30 Μαρ 2022, 13:42

Δεν έχω καταλάβει τι το θελανε το ΝΑΤΟ οι Ουκρανοί. Έχουν ξεπατώσει μόνοι τους τον μισό ρωσικό στρατό.
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 30 Μαρ 2022, 13:59

pluton έγραψε:Σε κεντρικό φούρνο της περιοχής μας 0,70€ και μου είπαν ότι σήμερα πήρε η τιμή 0,10€ ... Θα πάω και σε άλλους φούρνους να δω τις τιμές και θα στις κοπιαρω.

1648624948330.jpg

Παλι κανεις οτι δεν καταλαβαινεις. Λες οτι ο Σκλαβενιτης (και οχι ο χ,ψ φουρνος) δινει το μισοκιλο 0,60. Δεν υπαρχει τετοια τιμη απλα!!

Ακομα και ο φουρνος που επικαλεισαι εσυ το δινει 0,70 και δεν διευκρινιζεις ποσα γρ ειναι. 10 λεπτα αυξηση απο 60 ειναι 15% αυξηση. Και που σαι ακομα.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 30 Μαρ 2022, 14:13

Vasso Kindi

Το ότι αυτή η συναυλία δεν έγινε για να υποστηριχθεί η Ουκρανία είναι προφανές και έχει επισημανθεί από πολλούς από την αρχή με πολλά εύστοχα επιχειρήματα. Αυτοί που μας καλούσαν να πάμε στη συναυλία δεν νοιάζονται για την Ουκρανία, δεν μπορούν να φωνάξουν υπέρ της Ουκρανίας δεν τους συγκινεί το δράμα της Ουκρανίας, δεν μπορούν να κρατήσουν τη σημαία της Ουκρανίας. Εδώ μάς έλεγαν στην αρχή του πολέμου ότι είναι εξίσου απωθητικοί ο εισβολέας και ο αμυνόμενος. Τους έπιασε ξαφνικά ο πόνος για την Ουκρανία ή οργίστηκαν ξαφνικά εναντίον του επιτιθέμενου; Γιατί λοιπόν έκαναν τη συναυλία;

Γιατί δεν διστάζουν να καπηλευτούν ακόμη και το δράμα της Ουκρανίας. Αυτό είναι το πιο εξοργιστικό ακόμη και από το ξέπλυμα της Ρωσίας. Το ξέπλυμα λίγο-πολύ είναι αναμενόμενο. Θα σχετικοποιήσουν την ευθύνη του επιτιθέμενου, θα βρουν δικαιολογητικές εξηγήσεις, θα παλαντζάρουν με τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό, θα πουν "Ειρήνη, Παναγία μου". Γνωστά πράγματα. Αλλά ότι θα φθάσουν να εκμεταλλευτούν το δράμα της Ουκρανίας, τη συγκυρία που τους προσφέρει το δράμα της Ουκρανίας, που δεσπόζει στην επικαιρότητα για να βγουν από τη γωνία και να προωθήσουν τη δική τους ατζέντα στη εγχώρια πολιτική σκηνή είναι ασύλληπτα κυνικό.

Ήταν υποχρεωμένοι, σε ηγετικό επίπεδο, επειδή έχουν ακόμη κυβερνητικές φιλοδοξίες, να ταχθούν κατά της εισβολής λόγω των συμμαχιών της χώρας. Αλλά δεν το πιστεύουν και δεν το πιστεύουν οι οπαδοί τους. Για να εξισορροπήσουν λοιπόν την καταδίκη της εισβολής που υποχρεώθηκαν να κάνουν και να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις της απομόνωσής τους σε μία αντιδημοφιλή στο ευρύ κοινό θέση, κινητοποίησαν ως κόμμα τους πρόθυμους καλλιτέχνες φίλους τους (η Σία Αναγνωστοπούλου όπως μάθαμε τους κινητοποίησε και η Θεανώ Φωτίου τους δάνεισε τα τηλέφωνά της) για να κάνουν μια συναυλία απολύτως ελεγχόμενη, με πρόσχημα την Ουκρανία, που θα μπορούν να πουν, αν πιεστούν, ότι βεβαίως είναι για την Ουκρανία, αλλά η οποία στην πραγματικότητα θα στρέφει το ενδιαφέρον μακριά από την Ουκρανία (το δύσκολο θέμα για το κόμμα τους) σε άλλα θέματα (τα δικά τους προσφιλή, τους πρόσφυγες εν γένει, τους Παλαιστίνιους, τους Λοατκι, και βεβαίως τους φονιάδες των λαών Αμερικανούς). Εργαλειοποιούν και την Ουκρανία, και τους εν γένει πρόσφυγες και τους Λοάτκι. Οι φονιάδες των λαών είναι παγκόσμια σταθερά.

Δεν ήθελαν να κυριαρχεί στον δημόσιο χώρο η καταδίκη της εισβολής, η συγκίνηση για την Ουκρανία, η ταύτιση με την Δύση, η υποστήριξη της κυβερνητικής πολιτικής σε σχέση με την Ουκρανία (δηλ. η συνοδοιπορία με την Ευρώπη και το ΝΑΤΟ, οι κυρώσεις, η αποδοχή της αποστολής ακόμη και της στοιχειώδους στρατιωτικής βοήθειας) και ήθελαν να κάνουν την παρουσία τους αισθητή με άλλη ατζέντα. Τη δική τους που είναι άσχετη με την Ουκρανία. Αλλά χρησιμοποίησαν και την Ουκρανία, στην τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται για να το επιτύχουν. Τελικά, ενώ τα περιμένεις σχεδόν όλα από αυτούς, πάντα μπορεί να σε εκπλήξουν προς το χειρότερο.
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 30 Μαρ 2022, 14:49

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Σε κεντρικό φούρνο της περιοχής μας 0,70€ και μου είπαν ότι σήμερα πήρε η τιμή 0,10€ ... Θα πάω και σε άλλους φούρνους να δω τις τιμές και θα στις κοπιαρω.

1648624948330.jpg

Παλι κανεις οτι δεν καταλαβαινεις. Λες οτι ο Σκλαβενιτης (και οχι ο χ,ψ φουρνος) δινει το μισοκιλο 0,60. Δεν υπαρχει τετοια τιμη απλα!!

Ακομα και ο φουρνος που επικαλεισαι εσυ το δινει 0,70 και δεν διευκρινιζεις ποσα γρ ειναι. 10 λεπτα αυξηση απο 60 ειναι 15% αυξηση. Και που σαι ακομα.

Εγώ ακόμα και όταν το ψέμα με ευνοεί προτιμώ την αλήθεια.

Φούρνος είναι πήρα ψωμί 350 γρ κράτησα την απόδειξη, έγραψα τα αληθινά περιστατικά και στοιχεία, είπα θα πάω και σε άλλους φούρνους και στον Σκλαβενίτη.

Είπα θα σας βάλω αποδείξεις αγοράς και βάζω, η φουρναρισα στο ψωμί που μου έδωσε είπε ότι έκανε 0,60 και πήρε και 0,10€ σήμερα. Τι άλλο να κάνω....

Λέτε ψέματα 1,10 την μπακέτα.... Απ' ότι βλέπεις το ψέμα έχει κοντά πόδια, βλέπεις και οι Ρώσοι αποκαλύπτουν τον προδοτικό ρόλο του κόμματος σας, αν και ξέρουμε τι είστε.

Σας βάλανε βρε να στραφείτε κατά της πατρίδας σας για να μη χάσει εδάφη η ναζιστική αξονική Βουλγαρία.
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”