τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Geri
Basic poster
Basic poster

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό Geri » 21 Φεβ 2020, 22:49

στενότητα αντίληψης
1 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 25 Φεβ 2020, 12:26

Σκέφτομαι το δράμα που ζει η τριανταπεντάρα που όπως εξομολογήθηκε, στην εκπομπή της Καινούργιου στο όπεν πριν λίγο, έχει γκόμενο το γαμπρό της και τον αδερφό του, έχει μείνει έγκυος, ταυτόχρονα με την αδερφή της, και δεν ξέρει τίνος είναι το παιδί και εν κατακλείδι μετανιώνει που τα έφτιαξε με τα αδέρφια και όχι με το συμπέθερο που το φυσάει το χρήμα.
Δράματα ρε π.ούστη μου.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 25 Φεβ 2020, 12:36

Και στο καπάκι άλλη τραγωδία. Θα με φάνε οι σκέψεις σήμερα.
Τώρα εξομολογείται μια Πέπη, τριάντα ετών, ότι η μάνα της έπιασε γκόμενο τον άντρα της και για να τους εκδικηθεί θα βγάλει φωτογραφίες που φιλιούνται σε όλη τη γειτονιά για να τους κάνει ρόμπα και θα τις στείλει σε όλους τους συγγενείς στο φέισμπουκ.
Τι τραβάει ο κόσμος ρε παιδιά;
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Φεβ 2020, 12:57

Ραν ταν πλαν έγραψε:Και στο καπάκι άλλη τραγωδία. Θα με φάνε οι σκέψεις σήμερα.
Τώρα εξομολογείται μια Πέπη, τριάντα ετών, ότι η μάνα της έπιασε γκόμενο τον άντρα της και για να τους εκδικηθεί θα βγάλει φωτογραφίες που φιλιούνται σε όλη τη γειτονιά για να τους κάνει ρόμπα και θα τις στείλει σε όλους τους συγγενείς στο φέισμπουκ.

:ehmmm: :hmmm
0 .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 25 Φεβ 2020, 12:59

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Και στο καπάκι άλλη τραγωδία. Θα με φάνε οι σκέψεις σήμερα.

Μην σου μπαίνουν ιδέες, η Πέπη είναι σειρά μου, 33. :)
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 25 Φεβ 2020, 20:25

itteithe έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Μην σου μπαίνουν ιδέες, η Πέπη είναι σειρά μου, 33. :)

Εσένα η Πέπη είναι σειρά σου και 'μένα η πεθερά μου ούτε ζωγραφιστό δε θέλει να με βλέπει.
Τρέχει σε μάγισσες και καφετζούδες και μου κάνει μάγια για να βγάλω τη μπέμπελη και κακό σπυρί στον κώλο γιατί λέει πάει χαράμι το μωρό της μαζί μου και δεν τη σπούδασε, ξαναλέει, για να πάρει επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον τομέα της διανομής αγαθών, ήτοι φιαλών πετρογκάζ σήμερα και πίτσας και συναφών στο πρόσφατο παρελθόν. :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 25 Φεβ 2020, 21:19

Ραν ταν πλαν έγραψε:Σκέφτομαι το δράμα που ζει η τριανταπεντάρα που όπως εξομολογήθηκε, στην εκπομπή της Καινούργιου στο όπεν πριν λίγο, έχει γκόμενο το γαμπρό της και τον αδερφό του, έχει μείνει έγκυος, ταυτόχρονα με την αδερφή της, και δεν ξέρει τίνος είναι το παιδί και εν κατακλείδι μετανιώνει που τα έφτιαξε με τα αδέρφια και όχι με το συμπέθερο που το φυσάει το χρήμα.
Δράματα ρε π.ούστη μου.

να την γνωρισουμε στον λαχουρ ... ελευθερη σε σχεσεις και με ετοιμο παιδι
οτι πρεπει για αυτον που δεν θελει δεσμευσεις και παιδια :laugh1:
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Φεβ 2020, 21:33

Ραν ταν πλαν έγραψε:Εσένα η Πέπη είναι σειρά σου και 'μένα η πεθερά μου ούτε ζωγραφιστό δε θέλει να με βλέπει.
Τρέχει σε μάγισσες και καφετζούδες και μου κάνει μάγια για να βγάλω τη μπέμπελη και κακό σπυρί στον κώλο γιατί λέει πάει χαράμι το μωρό της μαζί μου και δεν τη σπούδασε, ξαναλέει, για να πάρει επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον τομέα της διανομής αγαθών, ήτοι φιαλών πετρογκάζ σήμερα και πίτσας και συναφών στο πρόσφατο παρελθόν. :fico:

Αστα αυτα, σταχτη στα ματια. Aφου σου εχουν αδυναμια οι μεγαλουτσικες.... :fico:

nemo έγραψε:να την γνωρισουμε στον λαχουρ ... ελευθερη σε σχεσεις και με ετοιμο παιδι
οτι πρεπει για αυτον που δεν θελει δεσμευσεις και παιδια :laugh1:

Πλακα πλακα οντως, οσο μεγαλωνω και παντρευονται οι συνομηλικες μου κατι τετοιες θα ψαχνω. Ασε που κανουν και το καλυτερο κρεβατι :D
0 .

Geri
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Geri » 25 Φεβ 2020, 22:57

Και παλι απο την αρχη
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 26 Φεβ 2020, 10:58

Λαχουρένιος έγραψε:Πλακα πλακα οντως, οσο μεγαλωνω και παντρευονται οι συνομηλικες μου κατι τετοιες θα ψαχνω. Ασε που κανουν και το καλυτερο κρεβατι :D

Επιβεβαιώνω. Είναι σε φάση τα πίνω όλα ουίσκι, βότκα και κόκα κόλα και έχουν ξεπεράσει προ πολλού το πεπερασμένο.
Κατά 90% πέφτεις σε κώλο πηγάδι αλλά ως τζέντλεμαν κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. :fico:
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”