Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό denplirono » 30 Μαρ 2022, 16:09

pluton έγραψε:
denplirono έγραψε:αρχιζεις και μου αρεσεις. Κραταω την λεξη πειρατεια. Δε μου λες, πως λεγεται η δεσμευση των λογαριασμων του ρωσσικου κρατους ή και ρωσσων πολιτων απο τραπεζικα ιδρυμα της ΕΕ και των ΗΠΑ; Χμ.....πειρατεια λεγεται, βρηκες την καταλληλη λεξη. Τωρα αν οταν και εφοσον η ΕΕ και ΗΠΑ ληξουν την πειρατεια στους τραπεζικους λογαριασμους τοτε θα ληξει και η πειρατεια που ορθα ανεφερες των αεροπλανων.
Τωρα αν μου πεις δεν ειναι πειρατεια, ειναι κυρωσεις θα σου πω με λενε ριζο και οπως θελω τα γυριζω

Βεβαίως κυρώσεις λέγεται Ρίζο.

Πειρατεία, πχ το να μπαίνει ένας στρατός σε ένα ανεξάρτητο κράτος και να του δουλωνει υποδομές, πολίτες κλπ για να τα εκμεταλλευτεί το ίδιο πως θα το ονομάζεις πειρατική εισβολή;

Έμπαινε ένας Νταβέλης σε ένα χωριό άρπαζε κοπάδια και κοπέλες, προίκες και καρπούς, έπιπλα και περιουσίες και έλεγε για να σας τα γυρίσω, όσα σας γυρίσω, θα πρέπει να κάνετε από εδώ και πέρα αυτό και αυτό ... Αυτό λέγεται ληστεία και πειρατεία; Πόσο μοιάζει με την ληστρική εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

οχι ριζο μου...οχιιιι
Πειρατεία, πχ το να μπαίνει ένας στρατός σε ένα ανεξάρτητο κράτος και να του δουλωνει υποδομές, πολίτες κλπ για να τα εκμεταλλευτεί το ίδιο πως θα το ονομάζεις πειρατική εισβολή;

λουλουδι μου αυτο λεγεται πολεμος, εσκεμμενα φυσικα κανεις τον χαζο.
Οι δυτικοι εβαλαν γκανγκστερικες κυρωσεις και αν πυροβολησαν και το ποδι τους, ιδου πεδιο δοξης λαμπρο ας τις αρουν για να μπορεσουν να απο-πυροβολησουν το ποδι τους. τωρα για νταβεληδες και για μικι μαους τα εχω και εγω ακουστα, αλλα αλλο πραγμα ο πολεμος αλλο η πειρατεια. ο πειρατης μπαινει κλεβει και φευγει, εδω ο ρωσσος μπαινει απελευθερωνει και θα μεινει οπου σηκωσει σημαια ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ δεν ειναι το ιδιο πραγμα.... :D
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό pluton » 30 Μαρ 2022, 16:25

denplirono έγραψε:
pluton έγραψε:

Έμπαινε ένας Νταβέλης σε ένα χωριό άρπαζε κοπάδια και κοπέλες, προίκες και καρπούς, έπιπλα και περιουσίες και έλεγε για να σας τα γυρίσω, όσα σας γυρίσω, θα πρέπει να κάνετε από εδώ και πέρα αυτό και αυτό ... Αυτό λέγεται ληστεία και πειρατεία; Πόσο μοιάζει με την ληστρική εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

οχι ριζο μου...οχιιιι

Οι δυτικοι εβαλαν γκανγκστερικες κυρωσεις και αν πυροβολησαν και το ποδι τους, ιδου πεδιο δοξης λαμπρο ας τις αρουν για να μπορεσουν να απο-πυροβολησουν το ποδι τους. τωρα για νταβεληδες και για μικι μαους τα εχω και εγω ακουστα, αλλα αλλο πραγμα ο πολεμος αλλο η πειρατεια. ο πειρατης μπαινει κλεβει και φευγει, εδω ο ρωσσος μπαινει απελευθερωνει και θα μεινει οπου σηκωσει σημαια ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ δεν ειναι το ιδιο πραγμα.... :D

Ρίζο μου θα φύγει και θα φύγει μέρα μεσημέρι, θα καταρρευσει όπως καταρρευσε και η ΕΣΣΔ... Ένας μήνας έχει περάσει ακόμα έχει δρόμο η δουλειά.

Αλλά μιας και μιλάς για πόλεμο, σου λέω ότι ο πόλεμος κηρύσσεται, υπάρχουν λόγοι, υπήρξαν περιπτώσεις που κράτη κατακριθηκαν από τις κοινωνίες τους επειδή χρησιμοποίησαν την υπέροχη τους έναντι αδυνάτων κρατών.... Αλλά αυτές οι διακρίσεις σε κράτη γκαγκστερ δεν μπορούν να γίνουν κατανοητές.

Επιδρομή πειρατικη κάνει η ιμπεριαλιστική Ρωσία, σας καταστρέφουμε για να κάνετε αυτό που θέλουμε, τόσο νταβαντζιδικα...

Ξέρεις αυτό πιάνει τις περισσότερες φορές, ο ισχυρός γκαγκστερικα επιβάλει την υπεροχή του, έχει και μεσοπροθεσμα οφέλη όχι παντοτινά, υπάρχουν και εξαιρέσεις πχ πέφτουν οι γκαγκστερ πάνω σε κάτι μαγκάκια βιετ Μινχ, βιετκογκ, Ταλιμπάν, Έλληνες του 40 κλπ και τρώνε τα μούτρα τους... Θα δούμε πόσο μαγκάκια είναι οι Ουκρανοί.... Πάντως οι δυτικοί είναι απ' ότι φαίνεται αποφασισμένοι να βάλουν την μούρη των Ρώσων να φάει χώμα.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 30 Μαρ 2022, 16:51

Εικόνα

Εικόνα

ZAIOI YΠΑΝΘΡΩΠΟΙ
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 30 Μαρ 2022, 21:00

denplirono έγραψε:
pluton έγραψε:

οχι ριζο μου...οχιιιι

Δες την πρώτη κωλοτουμπα, φυσικά θα ακολουθήσουμε πλήθος ακόμα :

Η Ρωσία δεν θα ζητήσει άμεσα από τις άλλες χώρες να πληρώνουν σε ρούβλια για το φυσικό αέριο, όπως ανακοίνωσε σήμερα το Κρεμλίνο.

Να έχεις υπόψη σου ότι είχε στείλει τελεσίγραφο με συγκεκριμένη ημερομηνία.

Κατάλαβες τι καραγκιόζης είναι;

Τελικά ο άκρο ακροδεξιός Ορμπαν είναι με την Ρωσία.
1 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 30 Μαρ 2022, 21:16

ρόμπε ντι κάπα για ακόμη μία φορά ο πουτλεράκος
0 .

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 30 Μαρ 2022, 21:42

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 31 Μαρ 2022, 00:52

ειστε τοσο μπουνενες που καταφερατε να ενωσετε ρωσσια και κινα, αυτο το σκακι λεγεται ρουα ματ. Τωρα βλεπουμε το ρουα λιγο πιο μετα θα ερθει και το ματ. Δεν θα σταματησει ο Βλαδιμηρος πριν διαλυσει και την δυτικη ουκρανια. Ξερεις γιατι; Για παραδειγματισμο για τον επομενο. Τι θα χασει; Θα του επιβαλουν κυρωσεις μηπως; Οσο για τα ρουβλια, ναι, ριχτει αδεια να τα ανταλλαξει αργοτερα με κατι αλλο πχ αρετε τις κυρωσεις και πληρωστε σε ευρω η δολλαρια....ξερει σκακι ο Βλαδιμηρος, ο sleepy joe δεν ξερει εκτος και αν ειχε σκοπο να δημιουργησει τον γιγαντιο αξονα ρωσσια-κινα , αυτο το καταφερε παντως
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 31 Μαρ 2022, 09:46

denplirono έγραψε:ειστε τοσο μπουνενες που καταφερατε να ενωσετε ρωσσια και κινα, αυτο το σκακι λεγεται ρουα ματ. Τωρα βλεπουμε το ρουα λιγο πιο μετα θα ερθει και το ματ. Δεν θα σταματησει ο Βλαδιμηρος πριν διαλυσει και την δυτικη ουκρανια. Ξερεις γιατι; Για παραδειγματισμο για τον επομενο. Τι θα χασει; Θα του επιβαλουν κυρωσεις μηπως; Οσο για τα ρουβλια, ναι, ριχτει αδεια να τα ανταλλαξει αργοτερα με κατι αλλο πχ αρετε τις κυρωσεις και πληρωστε σε ευρω η δολλαρια....ξερει σκακι ο Βλαδιμηρος, ο sleepy joe δεν ξερει εκτος και αν ειχε σκοπο να δημιουργησει τον γιγαντιο αξονα ρωσσια-κινα , αυτο το καταφερε παντως

Η ΕΕ ότι ήταν να πληρώσει το πλήρωσε, από εδώ και πέρα η κατάσταση διαρκώς θα καλυτερεύει, θα βρεθούν λύσεις και για το αέριο και για το σιτάρι και για το ηλιελαιο και για ότι τέλος πάντων ακόμα προμηθευόταν από την ιμπεριαλιστική Ρωσία. Τέλος.

Δηλαδή θα γεμίσουμε τις βραχονησίδες με καθρέφτες και ανεμογεννήτριες, θα γίνουν νέες γεωτρήσεις, θα μεταφερθεί ηλεκτρική ενέργεια από την Αφρική, ήδη η καλωδίωση γίνεται, θα μεταφερθεί ηλεκτρική ενέργεια από το Ισραήλ, νέοι αγωγοί, απ' ότι είδα ο Μed ενεργοποιείται, μεταφορά με πλοία ( εδώ βρέθηκε λύση όταν για 20 χρόνια ήταν κλειστό το Σουέζ)... Τέλος το 2030 η Ρωσία δεν θα παίρνει σεντς από την ΕΕ για αέριο.

Το σιτάρι θα βρεθεί τρόπος ...
Μα Καναδάς, μα Αφρική, μα θα αυξήσουμε την εγχώρια παραγωγή μη ξεχνάς ότι η χούντα είχε δημιουργήσει επάρκεια σίτου και μάλιστα αυτή η επάρκεια υπήρχε μέχρι το 1984, θα επανέλθει η επάρκεια.

Ηλιέλαιο, θα χρησιμοποιηθούν παράγωγα πχ σογιέλαιο, βαμβακελαιο, πυρηνελείο κλπ.

Αυτά όλα χρόνο με τον χρόνο θα μειώνουν εισοδήματα από την Ρωσία.

Που θα τα πουλήσει; Στην Κίνα, την Ινδία αποκλείεται έχουν επάρκεια για την διατροφή τους.... Αέριο θα πρέπει να φτιάξουν αγωγούς και πόσο θα καταναλώσουν αυτές οι χώρες, ήδη έχουν τις αγορές τους που προμηθεύονται.

Οι αναλύσεις αυτές που κυκλοφορούν βάζουν διάφορα νέα δεδομένα μετά την εισβολή, να σου παραθέσω μερικά:

Α Συνένωση ΕΕ και ενιαίας αντιμετώπισης.
Β Επανεξοπλισμου Γερμανίας
Γ Πιθανός επανεξοπλισμου Ιαπωνίας.
Δ Απεξάρτηση από Ρωσία και απομόνωσης της, όταν λέμε απομόνωση εννοώ, ότι όχι αεροπλάνα, ούτε πλοία εμπορικά δεν θα προσεγγίζουν στην Ρωσία, ούτε θα επιτρέπεται να ελιμενιζονται ρωσικά.
Ε Δημιουργία μπλοκ ψυχρού πολέμου.
Στ Διπλωματική απομόνωση.

Αν νομίζεις ότι η Κίνα, η Ινδία, η Τουρκία θα δημιουργήσουν συμμαχία με Ρωσία πλανάσαι. Πιθανά η Δύση αυτό να θέλει να εκδηλωθούν ερπουσες τώρα τάσεις κρατών με αντικειμενικό σκοπό την απόσυρση των βιομηχανιών τους από τις χώρες αυτές, σειρά εταιρειών VW κλπ έφυγαν από την Ρωσία μέσα σε μια μέρα, έτσι θα φύγουν και από την Κίνα και την Ινδία. Νομίζεις αυτό που γινηκε στην Ρωσία δεν ήταν μια τέτοια απειλή προς αυτές τις χώρες; Αν τολμήσει η Κίνα, θα της κόψει σε μια μέρα όλες τις εξαγωγές προϊόντων.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 31 Μαρ 2022, 10:00

αν το διοχετευει στην κινα αυτο της φθανει
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 31 Μαρ 2022, 10:05

nemo έγραψε:αν το διοχετευει στην κινα αυτο της φθανει

Η Κίνα τώρα από που προμηθεύεται ενέργεια;

Πέρα απ' αυτό απαιτείται αγωγός, σε μια μελέτη που διάβασα έχει τριπλάσια απόσταση απ' όσο στην Ευρώπη.
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”