pluton έγραψε:denplirono έγραψε:αρχιζεις και μου αρεσεις. Κραταω την λεξη πειρατεια. Δε μου λες, πως λεγεται η δεσμευση των λογαριασμων του ρωσσικου κρατους ή και ρωσσων πολιτων απο τραπεζικα ιδρυμα της ΕΕ και των ΗΠΑ; Χμ.....πειρατεια λεγεται, βρηκες την καταλληλη λεξη. Τωρα αν οταν και εφοσον η ΕΕ και ΗΠΑ ληξουν την πειρατεια στους τραπεζικους λογαριασμους τοτε θα ληξει και η πειρατεια που ορθα ανεφερες των αεροπλανων.
Τωρα αν μου πεις δεν ειναι πειρατεια, ειναι κυρωσεις θα σου πω με λενε ριζο και οπως θελω τα γυριζω
Βεβαίως κυρώσεις λέγεται Ρίζο.
Πειρατεία, πχ το να μπαίνει ένας στρατός σε ένα ανεξάρτητο κράτος και να του δουλωνει υποδομές, πολίτες κλπ για να τα εκμεταλλευτεί το ίδιο πως θα το ονομάζεις πειρατική εισβολή;
Έμπαινε ένας Νταβέλης σε ένα χωριό άρπαζε κοπάδια και κοπέλες, προίκες και καρπούς, έπιπλα και περιουσίες και έλεγε για να σας τα γυρίσω, όσα σας γυρίσω, θα πρέπει να κάνετε από εδώ και πέρα αυτό και αυτό ... Αυτό λέγεται ληστεία και πειρατεία; Πόσο μοιάζει με την ληστρική εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.
οχι ριζο μου...οχιιιι
Πειρατεία, πχ το να μπαίνει ένας στρατός σε ένα ανεξάρτητο κράτος και να του δουλωνει υποδομές, πολίτες κλπ για να τα εκμεταλλευτεί το ίδιο πως θα το ονομάζεις πειρατική εισβολή;
λουλουδι μου αυτο λεγεται πολεμος, εσκεμμενα φυσικα κανεις τον χαζο.
Οι δυτικοι εβαλαν γκανγκστερικες κυρωσεις και αν πυροβολησαν και το ποδι τους, ιδου πεδιο δοξης λαμπρο ας τις αρουν για να μπορεσουν να απο-πυροβολησουν το ποδι τους. τωρα για νταβεληδες και για μικι μαους τα εχω και εγω ακουστα, αλλα αλλο πραγμα ο πολεμος αλλο η πειρατεια. ο πειρατης μπαινει κλεβει και φευγει, εδω ο ρωσσος μπαινει απελευθερωνει και θα μεινει οπου σηκωσει σημαια ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ δεν ειναι το ιδιο πραγμα....