Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 31 Μαρ 2022, 10:09

pluton έγραψε:Εγώ ακόμα και όταν το ψέμα με ευνοεί προτιμώ την αλήθεια.

Φούρνος είναι πήρα ψωμί 350 γρ κράτησα την απόδειξη, έγραψα τα αληθινά περιστατικά και στοιχεία, είπα θα πάω και σε άλλους φούρνους και στον Σκλαβενίτη.

Είπα θα σας βάλω αποδείξεις αγοράς και βάζω, η φουρναρισα στο ψωμί που μου έδωσε είπε ότι έκανε 0,60 και πήρε και 0,10€ σήμερα. Τι άλλο να κάνω....

Λέτε ψέματα 1,10 την μπακέτα.... Απ' ότι βλέπεις το ψέμα έχει κοντά πόδια, βλέπεις και οι Ρώσοι αποκαλύπτουν τον προδοτικό ρόλο του κόμματος σας, αν και ξέρουμε τι είστε.

Σας βάλανε βρε να στραφείτε κατά της πατρίδας σας για να μη χάσει εδάφη η ναζιστική αξονική Βουλγαρία.

Αλιμονο, εσυ εισαι ο Αριστειδης ο Δικαιος της Μανης :D

Αφου εισαι φιλαληθης γιατι ειπες οτι ο Σκλαβενιτης εχει 60 λεπτα το μισο κιλο ενω το μισοκιλο του ειναι 1,5?

Για να τελειωνουμε, 60 λεπτα ψωμι μισου κιλου δεν υπαρχει. Το μονο που προσκομισες ειναι μια αποδειξη για 70 λεπτα μιας φρατζολας των 350 γρ. Αλλο 70 λεπτα τα 350 και αλλο 60 λεπτα το μισοκιλο.

Ψευτης με την βουλα.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό pluton » 31 Μαρ 2022, 10:27

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Εγώ ακόμα και όταν το ψέμα με ευνοεί προτιμώ την αλήθεια.

Φούρνος είναι πήρα ψωμί 350 γρ κράτησα την απόδειξη, έγραψα τα αληθινά περιστατικά και στοιχεία, είπα θα πάω και σε άλλους φούρνους και στον Σκλαβενίτη.

Είπα θα σας βάλω αποδείξεις αγοράς και βάζω, η φουρναρισα στο ψωμί που μου έδωσε είπε ότι έκανε 0,60 και πήρε και 0,10€ σήμερα. Τι άλλο να κάνω....

Λέτε ψέματα 1,10 την μπακέτα.... Απ' ότι βλέπεις το ψέμα έχει κοντά πόδια, βλέπεις και οι Ρώσοι αποκαλύπτουν τον προδοτικό ρόλο του κόμματος σας, αν και ξέρουμε τι είστε.

Σας βάλανε βρε να στραφείτε κατά της πατρίδας σας για να μη χάσει εδάφη η ναζιστική αξονική Βουλγαρία.

Αλιμονο, εσυ εισαι ο Αριστειδης ο Δικαιος της Μανης :D

Αφου εισαι φιλαληθης γιατι ειπες οτι ο Σκλαβενιτης εχει 60 λεπτα το μισο κιλο ενω το μισοκιλο του ειναι 1,5?

Για να τελειωνουμε, 60 λεπτα ψωμι μισου κιλου δεν υπαρχει. Το μονο που προσκομισες ειναι μια αποδειξη για 70 λεπτα μιας φρατζολας των 350 γρ. Αλλο 70 λεπτα τα 350 και αλλο 60 λεπτα το μισοκιλο.

Ψευτης με την βουλα.

Αυτά σε βάζει να τα λες ο Μιχαλιολιακος. Εξ άλλου είναι γνωστό και εντοπίστηκες για τις συμπάθειες που έχεις για τους Χιτες... Ένας ένας φανερωνεστε.... Ράν ταν πλαν ούτε ψωμί ούτε νερό στον Χυτη Λαχουρενιο.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Φασολαδα
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Φασολαδα » 31 Μαρ 2022, 11:26

Πάντως είναι τρομακτικό το πόσο έχει κυριαρχήσει η αντιδυτική προπαγάνδα του Πούτιν στην ελληνική κοινωνία.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 31 Μαρ 2022, 14:34

usd to ruble
75,56 26 Nov 2021
75,45 7 Jan 2022
75,74 25 Feb 2022

81,85 31 Mar 2022

του κλασατε τα παπάρια κανονικά και τα αέρισε και λιγάκι :laugh1: :laugh1: :laugh1:

από Φασολαδα » 31 Μαρ 2022, 10:26

Πάντως είναι τρομακτικό το πόσο έχει κυριαρχήσει η αντιδυτική προπαγάνδα του Πούτιν στην ελληνική κοινωνία.

ειναι τρομακτικο ποσο πραπαγανδα κανετε ποσα λεφτα δινετε στα μμε και να μην πιανει αλλο το παραμυθακι. τελειωσατε ο χρονος κυλαει αναποδα μακαρι ο ΜΓ να κανει εκλογες την επομενη χρονια ;)

γκάμε όβερ

Εικόνα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 31 Μαρ 2022, 19:39

Πάντως DENPLIRONO σήμερα ο υπουργός αρμόδιος για την ενέργεια ανακοίνωσε ότι σε ένα χρόνο από σήμερα, η Ελλάδα δεν θα εξαρτάται από το ρωσικό αέριο.

Ο κ. Μητσοτάκης έδωσε με πιο ξεκάθαρο τρόπο την ανάγκη της επίσπεσυσης της απεξάρτησης της Ελλάδας από το ρωσικό αέριο: «Σε βάθος χρόνου, ωστόσο, η μόνη απάντηση στην ενεργειακή ασφάλεια τόσο της χώρας όσο και της Ευρώπης είναι η γρήγορη απεξάρτηση από το ρωσικό φυσικό αέριο, αλλά και από τους υδρογονάνθρακες γενικότερα. Τόσο για την προστασία του περιβάλλοντος και την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής αλλά -τώρα πια είναι εμφανές- όσο και για γεωπολιτικούς λόγους πια».

Και ο πρωθυπουργός περιέγραψε και τον απώτερο στόχο: «Στόχος της κυβέρνησης είναι να καταστούμε ενεργειακά αυτόνομη και ανταγωνιστική χώρα, αξιοποιώντας πρώτα και πάνω από όλα το πλούσιο αιολικό και ηλιακό δυναμικό της χώρας μας, αλλά ταυτόχρονα να μετατραπούμε και σε κόμβο διασύνδεσης ενέργειας και μεταφοράς πράσινης ενέργειας σε όλη τη νοτιοανατολική Μεσόγειο».
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 31 Μαρ 2022, 21:03

pluton έγραψε:Πάντως DENPLIRONO σήμερα ο υπουργός αρμόδιος για την ενέργεια ανακοίνωσε ότι σε ένα χρόνο από σήμερα, η Ελλάδα δεν θα εξαρτάται από το ρωσικό αέριο.

Ο κ. Μητσοτάκης έδωσε με πιο ξεκάθαρο τρόπο την ανάγκη της επίσπεσυσης της απεξάρτησης της Ελλάδας από το ρωσικό αέριο: «Σε βάθος χρόνου, ωστόσο, η μόνη απάντηση στην ενεργειακή ασφάλεια τόσο της χώρας όσο και της Ευρώπης είναι η γρήγορη απεξάρτηση από το ρωσικό φυσικό αέριο, αλλά και από τους υδρογονάνθρακες γενικότερα. Τόσο για την προστασία του περιβάλλοντος και την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής αλλά -τώρα πια είναι εμφανές- όσο και για γεωπολιτικούς λόγους πια».

Και ο πρωθυπουργός περιέγραψε και τον απώτερο στόχο: «Στόχος της κυβέρνησης είναι να καταστούμε ενεργειακά αυτόνομη και ανταγωνιστική χώρα, αξιοποιώντας πρώτα και πάνω από όλα το πλούσιο αιολικό και ηλιακό δυναμικό της χώρας μας, αλλά ταυτόχρονα να μετατραπούμε και σε κόμβο διασύνδεσης ενέργειας και μεταφοράς πράσινης ενέργειας σε όλη τη νοτιοανατολική Μεσόγειο».

ναι τα λεμε σε ενα χρονο, παντως αυτο που δεν μας ειπε, ειναι οτι αντικαθισταμε το ρωσσικο αεριο που κοστιζει Χ με κατι αλλο που κοστιζει Ψ να κρινουμε και εμεις βρε αδερφε ποσο ηλιθιοι ειμαστε....θελω το Χ και το Ψ αλλιως το αντικαθιστω το ρωσσικο με κατι αλλο, δε μου λεει τιποτα. Εγω ξερω, Χ κοστιζε το ρωσσικο Ψ θα κοστισει το αμερικανικο ή καταρ ή ο,τι αλλο ειναι, θελω να δω ποσες φορες λαλακας ειμαι.....5 φορες επανω; 10 φορες επανω; 15 φορες επανω;
και στην τελικη ας μου δωσει ο ΜΓ τα 8000 που περνει καθε μηνα και ας το παει και 30 φορες επανω αλλα εμενα ΔΕ με ρωτησε θα βαλουμε ολοι πλατη ειπε και αυτος εχει 8000 ευρω μονο το μηνιατικο δεν βαζουμε τα αλλα ....δωκε μου τα 8000 και παντο στο ταβανι αλλιως κανε την παπια
θυμιθηκα αυτο το τραγουδι......αφιερωμενο στον ΜΓ που ειναι large και λεει θα πληρωσουμε της κεφαλης μας. Ο ΜΓ ζει στην κοσμαρα του ειναι εξωγηινος και εκτος πραγματικοτητας
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 31 Μαρ 2022, 21:26

Παιδια συγκινηθηκα, ειλικρινα διαβασα εδω
https://www.newsunzip.com/wiki/vladimir ... y_Hometown

οτι τον πατερα του Βλαδίμηρου τον λεγανε Vladimir Spiridonovich Putin και οτι υστερα απο ερευνες που εγιναν το αρχικο ονομα του πατρός του ηταν ακριβως οπως το γραφω Spiridon Ivanovich Putin
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 31 Μαρ 2022, 21:49

denplirono έγραψε:
pluton έγραψε:Πάντως DENPLIRONO σήμερα ο υπουργός αρμόδιος για την ενέργεια ανακοίνωσε ότι σε ένα χρόνο από σήμερα, η Ελλάδα δεν θα εξαρτάται από το ρωσικό αέριο.

ναι τα λεμε σε ενα χρονο, παντως αυτο που δεν μας ειπε, ειναι οτι αντικαθισταμε το ρωσσικο αεριο που κοστιζει Χ με κατι αλλο που κοστιζει Ψ να κρινουμε και εμεις βρε αδερφε ποσο ηλιθιοι ειμαστε....θελω το Χ και το Ψ αλλιως το αντικαθιστω το ρωσσικο με κατι αλλο, δε μου λεει τιποτα. Εγω ξερω, Χ κοστιζε το ρωσσικο Ψ θα κοστισει το αμερικανικο ή καταρ ή ο,τι αλλο ειναι, θελω να δω ποσες φορες λαλακας ειμαι.....5 φορες επανω; 10 φορες επανω; 15 φορες επανω;
και στην τελικη ας μου δωσει ο ΜΓ τα 8000 που περνει καθε μηνα και ας το παει και 30 φορες επανω αλλα εμενα ΔΕ με ρωτησε θα βαλουμε ολοι πλατη ειπε και αυτος εχει 8000 ευρω μονο το μηνιατικο δεν βαζουμε τα αλλα ....δωκε μου τα 8000 και παντο στο ταβανι αλλιως κανε την παπια
θυμιθηκα αυτο το τραγουδι......αφιερωμενο στον ΜΓ που ειναι large και λεει θα πληρωσουμε της κεφαλης μας. Ο ΜΓ ζει στην κοσμαρα του ειναι εξωγηινος και εκτος πραγματικοτητας

Πράσινη ενέργεια είναι φτηνή, θα πληρώσουμε αυτή η γενιά τις εγκαταστάσεις και μετά θα είναι τσάμπα, μια γενιά έξοδο είναι δηλαδή.

Να σε ρωτήσω δηλαδή εσύ παίρνεις λιγότερο από 8.000 € πως ζεις ρε; Για φαντάσου υπάρχει Έλληνας που παίρνει λιγότερο από το ευτελές ποσό των 8.000€
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 01 Απρ 2022, 00:56

1. Πράσινη ενέργεια είναι φτηνή, θα πληρώσουμε αυτή η γενιά τις εγκαταστάσεις και μετά θα είναι τσάμπα, μια γενιά έξοδο είναι δηλαδή.

Να σε ρωτήσω δηλαδή εσύ παίρνεις λιγότερο από 8.000 € πως ζεις ρε; 2.Για φαντάσου υπάρχει Έλληνας που παίρνει λιγότερο από το ευτελές ποσό των 8.000

1. α ωραια δηλαδη ζησε μαιμω να φας τρυφυλλι, ακου μια γενια....λες και εχουμε 10 ζωες μιλας
2. αυτα να τα πεις στον ΜΓ που θαρρει οτι επειδη αυτος παιρνει 8000 και ειναι οκ ειναι και οι υπολοιποι οκ....

το ξαναβαζω απο προηγουμενο ποστ ετσι για να το εμπεδωσετε
usd to ruble
75,56 26 Nov 2021
75,45 7 Jan 2022
75,74 25 Feb 2022

81,85 31 Mar 2022

του κλασατε τα παπάρια κανονικά και τα αέρισε και λιγάκι :laugh1: :laugh1: :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 01 Απρ 2022, 08:58

Για να τελειώνω και με αυτό πήρε αύξηση το ψωμί Παρ όλα αυτά δες την τιμή του στον Σκλαβενιτη.

1648789719461.jpg

0,68 μετά την αύξηση. Δες και πόσο κάνει μια μπακέτα

1648789565941.jpg

0,45€ μετά τις αυξήσεις, αχ ξέχασα εσείς τρώτε ολικής.

1648789906975.jpg

Η συσκευασια ΔΥΟ μπακέτες ολικής πόσο γράφει; 0,88€ Μετά την αύξηση.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”