τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Пэпи
Crazy poster
Crazy poster

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό Пэпи » 16 Μαρ 2020, 13:52

Εικόνα
0 .

Geri
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Geri » 16 Μαρ 2020, 22:52

Δυσκολες μερες
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 17 Μαρ 2020, 10:47

Пэпи έγραψε:Εικόνα

Φούιτ έπαθες; :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Geri
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Geri » 17 Μαρ 2020, 23:02

0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 18 Μαρ 2020, 14:01

αν εχετε καποιον γνωστο που εχει τον κοροναιο -κρατηστε ενα μαντηλι με μυξα
μαλλον θα μου χρειαστει -προσπαθω να τον κολλησω τον ιο και μεχρι τωρα δεν... με τιποτα
με απογευγει ο @ουστις ..σημερα ειδα μια καταβεβλημενη φατσα και γεμισα χαρα και εκανα κατα πανω της
αλλα φευ ...με το που με ειδε να ορμαω εκανε πισω για να με αποφυγει και κοντεψε να τσακιστει στο μαρμαρο
ουτε τον διαολο να εβλεπε δεν θα εκανε ετσι ....
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 18 Μαρ 2020, 14:27

nemo έγραψε:αν εχετε καποιον γνωστο που εχει τον κοροναιο -κρατηστε ενα μαντηλι με μυξα
μαλλον θα μου χρειαστει -προσπαθω να τον κολλησω τον ιο και μεχρι τωρα δεν... με τιποτα
με απογευγει ο @ουστις ..σημερα ειδα μια καταβεβλημενη φατσα και γεμισα χαρα και εκανα κατα πανω της
αλλα φευ ...με το που με ειδε να ορμαω εκανε πισω για να με αποφυγει και κοντεψε να τσακιστει στο μαρμαρο

:laugh1: :laugh1: :laugh1:

Βρε κόψε τις μαλακίες :whatever45: και πρόσεχε. :P Και οι υγιείς κινδυνεύουν. Το αν θα σε βρει το μοιραίο εξαρτάται και σε τι κατάσταση είναι το ανοσοποιητικό σου σε μια δεδομένη στιγμή , καθώς και απ' την ποσότητα και την ποιότητα του ιού - ας τα πούμε έτσι . Επίσης αν αρρωστήσεις :cry: μπορεί να σου μείνει βλάβη, και μετά , σε κάτι πιο απλό, να πας τέζα. :zali33:
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

Geri
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Geri » 18 Μαρ 2020, 18:44

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 18 Μαρ 2020, 19:01

Τλαξκαλτέκος έγραψε:
nemo έγραψε:αν εχετε καποιον γνωστο που εχει τον κοροναιο -κρατηστε ενα μαντηλι με μυξα

:laugh1: :laugh1: :laugh1:

Βρε κόψε τις μαλακίες :whatever45: και πρόσεχε. :P Και οι υγιείς κινδυνεύουν. Το αν θα σε βρει το μοιραίο εξαρτάται και σε τι κατάσταση είναι το ανοσοποιητικό σου σε μια δεδομένη στιγμή , καθώς και απ' την ποσότητα και την ποιότητα του ιού - ας τα πούμε έτσι . Επίσης αν αρρωστήσεις :cry: μπορεί να σου μείνει βλάβη, και μετά , σε κάτι πιο απλό, να πας τέζα. :zali33:

αυτα μου ελεγε και ενας φιλος βγηκε να παρει φρουτα απο ενα υπαιθριο μαναβικο με γαντια μασκες κλπ
και μολις ειδε εναν να πιανει ντοματες και πορτοκαλια με γυμνα χερια μονο που δεν τσακωθηκαν στα χερια
εχει πεσει μεγαλος φοβος ο φιλος εχει στοκ για ενα μηνα και δεν θα βγει σε αγορα αλλη φορα
και εγω θα παρω λιγα οσπρια κατα τα αλλα συνεχιζω να τα κοροιδευω

το γιατι ειναι γιατι οι πληροφοριες που μας δοθηκαν ειναι ελαχιστες και οι μισες ψευτικες
τα κρουσματα πρεπει να ειναι πανω απο 200000 χιλ στην ελλαδα και εκατομμυρια σε ιταλια
κολλας και απο αερα μας λενε οπως και κατι αλλα που που δεν μας λενε ...τεσπα μια ωρα στο τηλ
ημουν μου εγινε το κεφαλι καζανι που βραζει ....α! πολλοι πιστευουν οτι αμα κοπασει λιγο ο ιος
θα μας την πεσει η τουρκια /// εγω δεν το εχω
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Geri
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Geri » 18 Μαρ 2020, 19:12

its all about speed
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Μαρ 2020, 20:31

Τλαξκαλτέκος έγραψε: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Ειναι ο Νεμο και 1-2 ακομη ψεκασμενοι εδω που αυτες τις μερες εχουν δωσει ρεσιταλ μαλακιας και ας ανηκουν στις ευπαθεις ομαδες. Ελπιζω να τρολλαρουν απλως γιατι αλλιως αποτελουν κινδυνο για ολους μας.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”