Προέλλην έγραψε:με ρωτούσαν αν είμαι εγώ ο Γιώργης.
.
Πώς εξηγείς το γεγονός ότι σε μπέρδευαν μαζί του ;
Σε είχε μελετήσει και σε μιμούταν ; Ή τα μεγάλα ανθελλημπανικά πνεύματα συναντιούνται ;

Προέλλην έγραψε:με ρωτούσαν αν είμαι εγώ ο Γιώργης.
.

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Προέλλην έγραψε:με ρωτούσαν αν είμαι εγώ ο Γιώργης.
.
Πώς εξηγείς το γεγονός πως σε μπέρδευαν μαζί του ;![]()
Σε είχε μελετήσει και σε μιμούταν ; Ή τα μεγάλα ανθελλημπανικά πνεύματα συναντιούνται ;

η αληθεια ειναι οτι ειχα σκοπο να γραψω καποια στιγμη,εμπλεξα ομως με διαφορα απλα τωρα βλεποντας ατομα απο το χαζοβοθρο εδω, ειπα οκ..ηρθε η ωρα να πω ενα γεια και να ξεκινησω.

Προέλλην έγραψε:Απο την μία πιστεύω ήταν ο κρυφός πόθος κάποιων που ήθελαν οπωσδήποτε την παρουσία μου δίπλα τους, αλλά κυρίως πρόκειται για την ικανότητα του Καλλιτέχνη να μπαίνει σε σημαντικό βαθμό στο πετσί του ρόλου, τον οποίο δύναται να εξελίσσει σε ρεαλιστικά μονοπάτια.

bizeli έγραψε:Προέλλην έγραψε:Απο την μία πιστεύω ήταν ο κρυφός πόθος κάποιων που ήθελαν οπωσδήποτε την παρουσία μου δίπλα τους, αλλά κυρίως πρόκειται για την ικανότητα του Καλλιτέχνη να μπαίνει σε σημαντικό βαθμό στο πετσί του ρόλου, τον οποίο δύναται να εξελίσσει σε ρεαλιστικά μονοπάτια.
Αφού εσύ είσαι ο Γιώργης ρε.
Δεν τα χάβω αυτά που λες.
Άστα σάπια.

bizeli έγραψε:Προέλλην έγραψε:Απο την μία πιστεύω ήταν ο κρυφός πόθος κάποιων που ήθελαν οπωσδήποτε την παρουσία μου δίπλα τους, αλλά κυρίως πρόκειται για την ικανότητα του Καλλιτέχνη να μπαίνει σε σημαντικό βαθμό στο πετσί του ρόλου, τον οποίο δύναται να εξελίσσει σε ρεαλιστικά μονοπάτια.
Αφού εσύ είσαι ο Γιώργης ρε.
Δεν τα χάβω αυτά που λες.
Άστα σάπια.

Εσθήρ έγραψε:Α το συμπαθεστατο μπιζελακι! Σε ειχα προλαβει στο ακατανομαστο..και μαλιστα σε ειχα συμπαθησει πολυ,εφυγες και καλα εκανες....σε ξαναβρηκα εδω τι ωραια!

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Μην τον ξεσκεπάζεις ακόμη μπιζέλιον. Άσε να νομίζει πως μας δουλεύει.

Προέλλην έγραψε:Ας μη χαλάμε την μαγεία Του, με την οποία έχει πασπαλίσει 3 φόρα δίκην χρυσόσκονης ο Καλλιτέχνης.
Μπιζέλι, αν θες, μπορώ για σένα να είμαι ο Γιώργης.