Spark έγραψε:Ίφιδα έγραψε:...
θεση 39
συνάντησες τον μυστηριώδη Ζεντ, έναν απίθανο τύπο που συστήνεται προφήτης της αποκάλυψης.
σου αποκαλύπτει ότι "τα πιο μεγάλα θαύματα στα πιο μικρά τα πράγματα πάντα η ζωή τα κρύβει"
ακόμα σου λέει για την τριαδικότητα που προκύπτει απο την εξέλιξη της δυαδικότητας.
σου λέει πως ο παλαιός θεός πέθανε, υπάρχει ένας νέος θεός που αφεντεύει το σύμπαν,
λέει πως ειναι Αλφα και Ωμέγα, καλός και κακός ταυτόχρονα, δημιουργός και καταστροφέας.
λέει πως κανεις δεν τον βλέπει γιατί είναι πιο μακριά απ όλους τους άλλους, είναι αυτός που έφτιαξε το matrix.
σου λέει πως απο τον νέο θεό πηγάζει η σκοτεινή ύλη, τα σκοτεινά φωτόνια, η χαρά και η ευτυχία,
ο τρόμος και η δυστυχία.
σου λέει ακόμα όποιος πήγε πέρα απο τη θέση 60 δεν τον ξαναείδε κανεις.
τέλος σου προτείνει να του δώσεις 2 εφόδια για να σου πει που ειναι η μαύρη τρύπα που ρουφάει τα πάντα,
ωστε να μην πας εκει. θέλεις;
Θέλω Προφήτη Ζεντ, αν και τα εφόδιά μου ειν λιγοστά κι ίσως κι η μαύρη τούτη τρύπα να ναι δημιούργημα του ίδιου Θεού, ίσως και όχι. Το σίγουρο είναι πως κάποια στιγμή θα πεθάνουμε, τουλάχιστον ας ζήσουμε πολεμώντας για την αγάπη. Πάρε αυτα τα δύο εφόδια περισσότερο ως δείγμα ευγνωμοσύνης για όσα μου είπες