Φασολαδα έγραψε:Adminović έγραψε:
1. Η IP κάθε δημοσίευσης είναι ο μόνος τρόπος να αναζητηθεί από τις αρμόδιες αρχές αυτός που την ανάρτησε. Αν εσύ δεν επιθυμείς να μπορούν να σε αναζητήσουν οι αρχές, τότε οι ιδιοκτήτες του ιστότοπου θα πρέπει να ελέγχουν προκαταβολικά όσα γράφεις.
2. Η διαφήμιση άλλων ιστότοπων και δη ιστότοπων με δυσφημιστικό περιεχόμενο και ρητορική μίσους απαγορεύεται. Η συνεχής δημοσίευση, στο άσχετο και χωρίς λόγο, σκρήνσοτ με λογότυπο από άλλους ιστότοπους θεωρείται έμμεση διαφήμιση, κάτι που ούτως ή άλλως απαγορεύεται. Αν κάποιος επιθυμεί να κάνει κριτική σε χρήστες άλλων ιστότοπων, μπορεί να πάει εκεί που γράφουν αυτοί οι χρήστες και να την κάνει.
1. Όπως προείπα, διαφωνώ επί της αρχής. Εγώ θα κάνω οτι είναι ηλεκτρονικά δυνατό να προστατέψω την ανωνυμία μου. Εφόσον δεν παραβαίνω κάποιον κανόνα του φορουμ περί VPN, τότε οποιοσδήποτε ελεγκτικός μηχανισμός είναι επί του πονηρού.
2. Αυτή φυσικά η πρόταση "μπάζει" απο παντού τι στιγμή που επιτρέπονται ποσταρισματα με διαφήμιση σε Twitter/Insta/FB. Και επαναλαμβάνω, γιατί το προσπέρασες, οι δημοσιεύσεις του συγκεκριμένου χρήστη επιτρέπονται εδω, ενώ στο αλλο φορουμ ειναι "εναντια στους κανονες".
Το σταματάω εδω γιατι η συζήτηση ειναι εκτος θέματος.
1. Τα ίδια θα λέμε;
Εσύ κάνε ό,τι θες για την ανωνυμία σου και οι διαχειριστές θα κάνουν αυτό που πρέπει για να μην μπλέξουν οι ίδιοι από κάτι που θα γράψει ο άγνωστος Χ με τη χρήση προξυ ή VPN.
2. Δεν ξέρω τί κάνει ο χρήστης κάποιου άλλου ιστότοπου και δεν με ενδιαφέρει. Αυτό που είπα για δυσφήμηση και ρητορική μίσους είναι κάτι που έχει προκύψει από έλεγχο που έγινε στο παρελθόν και δεν αφορά κάποιον συγκεκριμένο χρήστη. Τα μκδ εξ όσων γνωρίζω δεν επιτρέπουν τη ρητορική μίσους και ποστ με δυσφημιστικό περιεχόμενο.