Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Φεβ 2019, 13:42

Ιτεθ μην του μιλας του ΕΠΑΛιτη οικογενειαρχης ανθρωπος. Στους δικηγορους θα καταληξεις για διαζυγιο αν αποκτησεις κολλητηλικια :D
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 28 Φεβ 2019, 13:44

θα σου ρίξω ιντερνετοκλωτσιά
και θα βάλω τους μαθητές μου να σου γρατζουνίσουν το αυτοκίνητο ( μόνο γι αυτό κάνουν)
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Φεβ 2019, 13:46

vallon έγραψε:θα σου ρίξω ιντερνετοκλωτσιά
και θα βάλω τους μαθητές μου να σου γρατζουνίσουν το αυτοκίνητο ( μόνο γι αυτό κάνουν)

Aυτο ειναι legit απειλη :cold023:
0 .

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 28 Φεβ 2019, 14:46

Αρίστος έγραψε:
Αγις έγραψε:Συνοπτικα μεχρι στιγμης -34 σελ - το συμπερασμα είναι οτι αι γυναικαι μας εχουν κ μας παιζουν για πλακα - ειναι χιλιετηριδες μπροστα,

Ρε εγω σε καμαρωνω αλλα μην ζητας να γινεις κοινωνικο προτυπο γιατι τοτε θα καταρρευσουν οι κοινωνιες. :laugh1:

.

Aπο την παρεα μου (5 ατομα ) που ειμαστε απο τα 16 μαζι κανενας δεν νυμφευθηκε κ οποιοι εκαναν παιδια ειναι εκτος γάμου.κ συμβιωσης .
Απολαυσαν κ απολαμβανουν ζωάρα.
Γνωστοι και ως ''Ανυποτακτοι'' οπως μας βάπτισε ενας γεροντομαγκας Αρβανιτης που μας γνωριζε .
Στο συγγενικο περιβάλλον (πρωτα ξαδελφια) η αναλογια είναι 1 στο μαγγανοπηδαγο 3 ελευθεροι. κ ωραιοι.
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 28 Φεβ 2019, 14:57

Λαχουρένιος έγραψε:Ιτεθ μην του μιλας του ΕΠΑΛιτη οικογενειαρχης ανθρωπος. Στους δικηγορους θα καταληξεις για διαζυγιο αν αποκτησεις κολλητηλικια :D

Κοίτα, είμαι από Θεσσαλία. Δεν νομίζω πως υπάρχει πιο ερωτική περιφέρεια στην Ελλάδα*. Που νομίζεις οτι έχουν ξοδευτεί όλες οι επιδοτήσεις που έπεσαν στον θεσσαλικό κάμπο όλα αυτά τα χρόνια; Στις γκόμενες (ημεδαπές και αλλοδαπές). Έχω να σου πω ιστορίες για κουμπάρους και κουμπάρες, που ο μέσος Πυργιώτης θα ντρέπονταν στο άκουσμά τους. Ή για γκαρσονιέρες που τις νοίκιαζαν θηλυκές εταιρίες παντρεμένων μιλφονιών οι οποίες γαμιόσαντο με νεαρούς (ημεδαπούς και αλλοδαπούς) και τους έστελναν στα νοσοκομεία από υπερκόπωση και υπερδοσολογία βιάγκρα. Και παρ' όλ' αυτά στέκομαι ακέραιος, κάτι που αποδίδω είτε σε πιθανή μετάλλαξη η οποία πραγματοποιήθηκε το διάστημα που μεγάλωσα στη Γερμανία (όπου μεταξύ μας κι εκεί γίνονταν τρελές αλλαξοκωλιές μεταξύ Ελλήνων μεταναστών), είτε γιατί ανήκω στην γενιά που έφαγε τα ραδιοϊσότοπα από το Τσέρνομπιλ κατά την διάρκεια της κύησης (γεννημένος το 87).

*Από τα πρώτα πολιτισμικά σοκ που έπαθα εδώ στην παλιοελλάδα ήταν όταν διαπίστωσα πως δεν δίνουν σημασία στις γυναίκες. Π.χ. αν περάσει στρινγκοφορούσα έξω από μια καφετέρια δεν θα γυρίσει κανείς να την κοιτάξει. Θέλω να βρω έναν άνθρωπο να του πω στο πέρασμα μιας τέτοιας κυρίας, τι κωλάρα είναι αυτή βρε αδερφέ, και δεν έχω. Δεν έχω συναντήσει πιο ξενέρωτους ανθρώπους (ασχέτως αν μου ταιριάζουν).
1 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 28 Φεβ 2019, 16:10

Δεν κοιτάμε γιατί έχουμε μπαφιάσει από γκόμενες και κώλους. Σκέψου ότι ο μέσος όρος που αρχίζει να πηδάει ένας μέσος Καλαματιανός βγαίνει κάπου στα 12 χρόνια. Και όταν λέμε μέσος εννοούμε τους μαμούχαλους γιατί οι ζωηροί αρχίζουν από τρία έως τέσσερα χρόνια νωρίτερα και δεν τους βάζουμε στο λογαριασμό γιατί θα φανούμε υπερβολικοί. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 28 Φεβ 2019, 16:46

Ραν ταν πλαν έγραψε:Δεν κοιτάμε γιατί έχουμε μπαφιάσει από γκόμενες και κώλους. Σκέψου ότι ο μέσος όρος που αρχίζει να πηδάει ένας μέσος Καλαματιανός βγαίνει κάπου στα 12 χρόνια. Και όταν λέμε μέσος εννοούμε τους μαμούχαλους γιατί οι ζωηροί αρχίζουν από τρία έως τέσσερα χρόνια νωρίτερα και δεν τους βάζουμε στο λογαριασμό γιατί θα φανούμε υπερβολικοί. :fico:

Διπλα ειμεθα συντηρητικοί στα 14 -15 :ashamed:
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 28 Φεβ 2019, 16:54

itteithe έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Ιτεθ μην του μιλας του ΕΠΑΛιτη οικογενειαρχης ανθρωπος. Στους δικηγορους θα καταληξεις για διαζυγιο αν αποκτησεις κολλητηλικια :D

Κοίτα, είμαι από Θεσσαλία. Δεν νομίζω πως υπάρχει πιο ερωτική περιφέρεια στην Ελλάδα*. Που νομίζεις οτι έχουν ξοδευτεί όλες οι επιδοτήσεις που έπεσαν στον θεσσαλικό κάμπο όλα αυτά τα χρόνια; Στις γκόμενες (ημεδαπές και αλλοδαπές). Έχω να σου πω ιστορίες για κουμπάρους και κουμπάρες, που ο μέσος Πυργιώτης θα ντρέπονταν στο άκουσμά τους. Ή για γκαρσονιέρες που τις νοίκιαζαν θηλυκές εταιρίες παντρεμένων μιλφονιών οι οποίες γαμιόσαντο με νεαρούς (ημεδαπούς και αλλοδαπούς) και τους έστελναν στα νοσοκομεία από υπερκόπωση και υπερδοσολογία βιάγκρα. Και παρ' όλ' αυτά στέκομαι ακέραιος, κάτι που αποδίδω είτε σε πιθανή μετάλλαξη η οποία πραγματοποιήθηκε το διάστημα που μεγάλωσα στη Γερμανία (όπου μεταξύ μας κι εκεί γίνονταν τρελές αλλαξοκωλιές μεταξύ Ελλήνων μεταναστών), είτε γιατί ανήκω στην γενιά που έφαγε τα ραδιοϊσότοπα από το Τσέρνομπιλ κατά την διάρκεια της κύησης (γεννημένος το 87).

*Από τα πρώτα πολιτισμικά σοκ που έπαθα εδώ στην παλιοελλάδα ήταν όταν διαπίστωσα πως δεν δίνουν σημασία στις γυναίκες. Π.χ. αν περάσει στρινγκοφορούσα έξω από μια καφετέρια δεν θα γυρίσει κανείς να την κοιτάξει. Θέλω να βρω έναν άνθρωπο να του πω στο πέρασμα μιας τέτοιας κυρίας, τι κωλάρα είναι αυτή βρε αδερφέ, και δεν έχω. Δεν έχω συναντήσει πιο ξενέρωτους ανθρώπους (ασχέτως αν μου ταιριάζουν).

Η ομώνυμη ταινία όντως γυρίστηκε με αφορμή τα μέρη σας λοιπόν,και το είχα απορία.
1 .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 28 Φεβ 2019, 16:55

Ραν ταν πλαν έγραψε:Δεν κοιτάμε γιατί έχουμε μπαφιάσει από γκόμενες και κώλους. Σκέψου ότι ο μέσος όρος που αρχίζει να πηδάει ένας μέσος Καλαματιανός βγαίνει κάπου στα 12 χρόνια. Και όταν λέμε μέσος εννοούμε τους μαμούχαλους γιατί οι ζωηροί αρχίζουν από τρία έως τέσσερα χρόνια νωρίτερα και δεν τους βάζουμε στο λογαριασμό γιατί θα φανούμε υπερβολικοί. :fico:

Sorry, λάθος μου και ανασκευάζω. Οι Τριπολιτσιώτες και οι Λάκωνες είναι ξενέρωτοι, οι υπόλοιποι παλιοελλαδίτες είστε νορμάλ σ' αυτά τα ζητήματα.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Φεβ 2019, 20:59

itteithe έγραψε:Κοίτα, είμαι από Θεσσαλία. Δεν νομίζω πως υπάρχει πιο ερωτική περιφέρεια στην Ελλάδα*. Που νομίζεις οτι έχουν ξοδευτεί όλες οι επιδοτήσεις που έπεσαν στον θεσσαλικό κάμπο όλα αυτά τα χρόνια; Στις γκόμενες (ημεδαπές και αλλοδαπές). Έχω να σου πω ιστορίες για κουμπάρους και κουμπάρες, που ο μέσος Πυργιώτης θα ντρέπονταν στο άκουσμά τους. Ή για γκαρσονιέρες που τις νοίκιαζαν θηλυκές εταιρίες παντρεμένων μιλφονιών οι οποίες γαμιόσαντο με νεαρούς (ημεδαπούς και αλλοδαπούς) και τους έστελναν στα νοσοκομεία από υπερκόπωση και υπερδοσολογία βιάγκρα. Και παρ' όλ' αυτά στέκομαι ακέραιος, κάτι που αποδίδω είτε σε πιθανή μετάλλαξη η οποία πραγματοποιήθηκε το διάστημα που μεγάλωσα στη Γερμανία (όπου μεταξύ μας κι εκεί γίνονταν τρελές αλλαξοκωλιές μεταξύ Ελλήνων μεταναστών), είτε γιατί ανήκω στην γενιά που έφαγε τα ραδιοϊσότοπα από το Τσέρνομπιλ κατά την διάρκεια της κύησης (γεννημένος το 87).

Κολλησες κρυοκωλιαση στην Γερμανια και ισιωσες :D
Σιχαμερα τα σκηνικα που περιγραφεις, θελω να πιστευω οτι τα περισσοτερα αφορουν λαρισαιους γιατι τους αλλους θεσσαλους τους συμπαθω.

Αυτο που λες οτι δεν κοιτανε γυναικες οι χαμουτζηδες δεν το εχω προσεξει. Στην Αθηνα σιγουρα δεν ισχυει, δεν ξερω αν αναφερεσαι μονο στην Πελ/νησο.

Αγις έγραψε:Aπο την παρεα μου (5 ατομα ) που ειμαστε απο τα 16 μαζι κανενας δεν νυμφευθηκε κ οποιοι εκαναν παιδια ειναι εκτος γάμου.κ συμβιωσης .
Απολαυσαν κ απολαμβανουν ζωάρα.
Γνωστοι και ως ''Ανυποτακτοι'' οπως μας βάπτισε ενας γεροντομαγκας Αρβανιτης που μας γνωριζε .
Στο συγγενικο περιβάλλον (πρωτα ξαδελφια) η αναλογια είναι 1 στο μαγγανοπηδαγο 3 ελευθεροι. κ ωραιοι.

Με τα παιδια ασχολουνται καθολου?
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”