¨Με διαγράμματα πλέον: Όσο αυξάνονται οι εμβολιασμοί, τόσο αυξάνονται κρούσματα και θάνατοι

Τα πάντα σχετικά με τη νόσο Covid19.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: ¨Με διαγράμματα πλέον: Όσο αυξάνονται οι εμβολιασμοί, τόσο αυξάνονται κρούσματα και θάνατοι

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Ιαν 2022, 16:57

Αρίστος έγραψε:Για δειξε μας το λινκ απο το αρθρο που αναφερεσαι για να δουμε αν το υπογραφω εγω.

Περιμενω.

.

Στην απαντηση σου στο Νιου Ικονομι λες

Το παρόν άρθρο το έγραψα για να διασωθεί η απάντηση που έστειλα στο ellinikahoaxes, το οποίο(ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΛΙΚ) αμφισβήτησε τους 7 θανάτους νεαρών κοριτσιών στην Ινδία που αναφέρει το προηγούμενο άρθρο μου στο new economy. Οι θάνατοι ωστόσο αποδόθηκαν στον εμβολιασμό κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας όχι από εμένα, αλλά από οργανώσεις υγείας και προστασίας γυναικών και το όλο ζήτημα αναδείχθηκε στη Ινδία σε αρκετές δημοσιεύσεις. Το άρθρο μου περιλαμβάνει περισσότερα στοιχεία από την ήδη μεγάλη απάντηση που στάλθηκε στο ellinikahoaxes.

https://new-economy.gr/2020/04/27/helle ... otimatika/

Και λινκαρεις στο αρθρο των ΕΗ που σχολιαζει τα ''αγνωστα θανατηφορα εμβολια''.

https://www.ellinikahoaxes.gr/2020/04/2 ... formation/

Αφου δεν ειναι δικο σου το αρθρο τοτε γιατι απαντησες εσυ στα ΕΗ οταν το διεψευσαν και οχι καποιος αλλος? Τι δουλεια ειχες εσυ να απαντησεις για λογαριασμο αλλου? Οπως απεδειξα στο προηγουμενο μου ποστ, δεν υπαρχει η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ αναφορα απο τα ΕΗ στο αρθρο σου με τιτλο ''Δεκα κατηγοριες''.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: ¨Με διαγράμματα πλέον: Όσο αυξάνονται οι εμβολιασμοί, τόσο αυξάνονται κρούσματα και θάνατοι

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 07 Ιαν 2022, 17:00

Hλιθιε εγω απαντησα στο hoaxes οταν ασχοληθηκε με το Δέκα κατηγορίες κατά της χειραγώγησης της παγκόσμιας υγείας από το Ίδρυμα Γκέιτς. Α Μέρος.. Και για δευτερη φορα με το αρθρο ΤΕΡΑΣΤΙΑ ερωτηματικά για HELLENIC HOAXES, για το πώς βγάζουν ΨΕΥΔΗ άρθρα για εμβόλια Μπιλ Γκέιτς.

Το αρθρο που αναφερεις εσυ δεν ειναι δικο μου, προερχεται απο το new economy (σαν μεταφραση ξενου αρθρου) αλλα ΔΕΝ το εγραψα εγω ουτε βρισκεται στη λιστα αρθρων μου οπως ευκολα μπορεις να δεις.

https://new-economy.gr/tag/%CE%BA%CF%89 ... %BF%CF%82/

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 07 Ιαν 2022, 17:04

Αυτο που εγινε ειναι οτι το hoaxes ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΕ διαφορα αρθρα για τον Μπιλ Γκειτς, και δικα μου και αλλων.

Εγω απαντησα γι' αυτο που εγραψα εγω και οχι για οσα δημοσιευσαν αλλοι.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Ιαν 2022, 17:04

Αρίστος έγραψε:Hλιθιε εγω απαντησα στο hoaxes οταν ασχοληθηκε με το Δέκα κατηγορίες κατά της χειραγώγησης της παγκόσμιας υγείας από το Ίδρυμα Γκέιτς. Α Μέρος.. Και για δευτερη φορα με το αρθρο ΤΕΡΑΣΤΙΑ ερωτηματικά για HELLENIC HOAXES, για το πώς βγάζουν ΨΕΥΔΗ άρθρα για εμβόλια Μπιλ Γκέιτς.

Το αρθρο που αναφερεις εσυ δεν ειναι δικο μου, προερχεται απο το new economy (σαν μεταφραση ξενου αρθρου) αλλα ΔΕΝ το εγραψα εγω ουτε βρισκεται στη λιστα αρθρων μου οπως ευκολα μπορεις να δεις.

https://new-economy.gr/tag/%CE%BA%CF%89 ... %BF%CF%82/

Βρε σαινι, ποτε ασχοληθηκαν τα ΕΗ με τις ''Δεκα κατηγοριες''? Ουτε παραθετουν αποσπασματα απο εκεινο το αρθρο (εβαλα τα 2 αποσπασματα που χρησιμοποιησαν σε σποιλερ σε προηγουμενο ποστ μου) ουτε εδωσαν λινκ προς αυτο το αρθρο. Εχουν λινκαρει 2 φορες τα ''Αγνωστα εμβολια'' και μια φορα ενα αλλο απο το Πενταποσταγμα. Το ''Δεκα κατηγοριες'' δεν σχολιαζεται ΠΟΥΘΕΝΑ, ουτε υπαρχει ως συνδεσμος.

Οποτε δυο ειναι τα τινα: ή εσυ εγραψες τα ''αγνωστα θανατηφορα εμβολια'' και το αρνεισαι ή εισαι τοσο μπομπος που τα Hoaxes διεψευσαν αρθρο αλλουνου αλλα εσυ νομιζες οτι αναφεροταν στο δικο σου :laugh1:

Διαλεγεις και παιρνεις! Αν λεω ψεμματα δειξε μου σε ποιο σημειο τα Hoaxes ασχολουνται με το ''Δεκα κατηγοριες''. Δεν υπαρχει πουθενα αυτο το αρθρο στον σχολιασμο τους.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 07 Ιαν 2022, 17:05

Αρίστος έγραψε:Αυτο που εγινε ειναι οτι το hoaxes ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΕ διαφορα αρθρα για τον Μπιλ Γκειτς, και δικα μου και αλλων.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Ιαν 2022, 17:08

Αρίστος έγραψε:Αυτο που εγινε ειναι οτι το hoaxes ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΕ διαφορα αρθρα για τον Μπιλ Γκειτς, και δικα μου και αλλων.

Τα αρθρα που λινκαραν ειναι 2. Το ενα ειναι αυτο (απο δυο πηγες)

http://new-economy.gr/2020/04/17/embolia-bill-gates/
http://dionios.blogspot.com/2020/04/bill-gates_18.html

και ενα αλλο αυτο

https://www.pentapostagma.gr/kosmos/693 ... -koronoioy

Tις ''Δεκα κατηγοριες'' ουτε τις λινκαρουν ουτε τις παραθετουν
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Ιαν 2022, 17:09

Αντι να σπαμμαρεις τις ιδιες απαντησεις, κανε ενα κοπο και δες 1) τι ακριβως παραθετουν τα ΕΗ και 2) τι αρθρα λινκαρουν.

https://www.ellinikahoaxes.gr/2020/04/2 ... formation/

Εσυ ο ιδιος εγραψες οτι τα ΕΗ ασχοληθηκαν με δικο σου αρθρο αρα υπεθεσα ευλογα οτι το ''Αγνωστα θανατηφορα εμβολια...'' ειναι δικο σου απο την στιγμη που αυτο ηταν το αντικειμενο της διαψευσης των Hoaxes.

Απο την στιγμη που δεν ειναι δικο σου, εσυ γιατι ανοιξες κοντρα μαζι τους και γιατι παραπονεθηκες οτι σου κατεβασαν το αρθρο?
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 07 Ιαν 2022, 17:10

Βλεπεις πουθενα να υπογραφω εγω το αρθρο που εβαλαν στο πρωτο λινκ;

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 07 Ιαν 2022, 17:11

Παμε παλι, αυτοι κατεβασαν απο το fb του new economy τις ''Δεκα κατηγοριες'' και γι' αυτο τους απαντησα και εγω και ο καθηγητης Βεργος. Γιατι υπεστη επαγγελματικη ζημια το new economy εξαιτιας του μπλοκαρισματος απο το fb.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Ιαν 2022, 17:12

Αρίστος έγραψε:Βλεπεις πουθενα να υπογραφω εγω το αρθρο που εβαλαν στο πρωτο λινκ;

Οχι, ομως αυτο ειναι το αρθρο που διεψευσαν τα ΕΗ. Εχουν βαλει δυο λινκ ως προς αυτο και εχουν παραθεσει δυο μεγαλα αποσπασματα απο εκει. Εσυ απαντησες στο αρθρο των ΕΗ λεγοντας οτι τα ΕΗ εκαναν αναφορα στο δικο σου αρθρο οποτε ευλογα υπεθεσα οτι το ''Αγνωστα εμβολια'' ειναι δικο σου.

Αν απεδωσα λαθος το αρθρο αυτο σε εσενα υπευθυνος εισαι μονο εσυ και κανενας αλλος. Ή ψευδεσαι ή καταλαβες λαθος οτι τα ΕΗ απαντησαν σε δικη σου δημοσιευση ενω τελικα απαντουσαν σε αλλον. Αν ειναι το δευτερο εισαι μεγαλος μπομπος παντως :laugh1:
0 .

Επιστροφή σε “Κορωνοϊός - Covid19”