Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό Adminović » 06 Απρ 2022, 12:54

Ραν ταν πλαν έγραψε:Ακόμα και τότε που στην τρίτη δημοτικού σε έκθεση μου με θέμα ''Περιγράψτε την ωραιότερη εικόνα του σχολείου μας.'' εγώ περιέγραψα με γλαφυρότητα ως ωραιότερη εικόνα τον κώλο της συμμαθήτριας μου της Μαρίας και παρότι εισέπραξα ένα καντάρι φάπες από τη δασκάλα μου το γραπτό μου χαρακτηρίστηκε ως υπόδειγμα γραφής, ακόμα και από το διευθυντή στον οποίο με έσυρε τραβώντας με από το αυτί η γεροντοκόρη δασκάλα μου η οποία αναγνώρισε στο πρόσωπο μου αυτό το οποίο δε θα αποκτούσε ποτέ. :fico:

Γω θυμάμαι μας είχε βάλει η αγγλικού στο δημοτικό να γράψουμε μια μίνι έκθεση με θέμα τί θα αλλάζαμε σε ένα κράτος αν γινόμασταν πρωθυπουργοί κι εγώ είχα γράψει ότι θα έβαζα να ψηφίζουν οι ψυχιατρικές κλινικές και τα νηπιαγωγεία, δημοτικά κλπ, γιατί, όπως λέει και η παροιμία, από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια. :fico:

Το διάβασε και δεν είπε τίποτα. Μπορεί και να μην της άρεσε. ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ η αγγλικού. :fico:
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό pluton » 06 Απρ 2022, 13:16

H ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών αναφέρει:

«Οι ελληνικές αρχές κηρύξαν 12 μέλη των Διπλωματικών και Προξενικών Αποστολών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, που είναι διαπιστευμένα στην Ελλάδα, ως πρόσωπα μη αρεστά (personae non gratae).

Πηγή: https://www.skai.gr/news/politics/athin ... non-gratae
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram
1 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 06 Απρ 2022, 13:23

Ραν ταν πλαν έγραψε:Όλοι σίγουρα έχουμε ακούσει κάτι για ένα βιντεάκι, που διακινήθηκε κατά κόρον στα δυτικά μμε, και έκανε και τη σχετική καριέρα και στο ''ελεύθερο'', με εκείνη την τραυματισμένη έγκυο από τη Μαριούπολη ως ειδησεογραφικό ντοκουμέντο ότι το μαιευτήριο που νοσηλευόταν βομβαρδίστηκε σκοπίμως και ανηλεώς από Ρωσικά μαχητικά.
Ε λοιπόν νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη ρωσόφωνη κυρία, που η εικόνα της περιφέρθηκε σε όλη την ευρωατλαντική επικράτεια ως θύμα της Ρωσικής αναλγησίας, βρίσκεται σήμερα με την ιδιότητα του πρόσφυγα στη Ρωσία η οποία σε συνέντευξη της και βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους υποστήριξε ότι δεν έγινε αεροπορική επιδρομή στο μαιευτήριο αλλά χτυπήθηκε από οβίδες και αυτό ακριβώς το σημείο των δηλώσεων της, τις οποίες έκανε όταν βρισκόταν πάνω στο φορείο του πόνου, κόπηκε από τα δυτικά μμε για αδιευκρίνιστους προς το παρόν λόγους.
Ειρήσθω εν παρόδω ας κάνουμε γνωστό ότι ο βομβαρδισμός του μαιευτηρίου με ημι-πυρηνικά από τη Ρωσική αεροπορία βγήκε από την ευρωατλαντική λίστα των υπό διερεύνηση εγκλημάτων πολέμου, τα οποία διεπράχθησαν κατά τη διάρκεια της ειδικού τύπου στρατιωτικής ειρηνευτικής και αποναζιστικοποιητικής επιχείρησης του Κόκκινου Στρατού στην Ουκρανία.
Και έπεται συνέχεια;

Συγνώμη αυτή γκαστρωμενη με την κοιλιά στο στόμα ξεχώριζε τις εκρήξεις των οβίδων π/β από τις βόμβες των αεροπλάνων.

Μήπως της υπαγόρευσαν το παραμύθι στον ρωσικό καταυλισμό προσφύγων;

Οι ρωσοφωνοι έχουν ειδικές ικανότητες τελικά.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 06 Απρ 2022, 14:07

Ραν ταν πλαν έγραψε:
pluton έγραψε:Προς το παρόν, έχω μια αγωνία για τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, είναι και πολλοί.

Να μην έχεις. Θα επιδοτηθούν. :D

Μα και σ εμένα που βοηθάω την κυβέρνηση;

Θα κάνουμε Πάσχα φέτος με φασολάδα. Και για όλα φταίει η Ζαχαροβα που δεν πήγε διακοπές.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 06 Απρ 2022, 14:20

Οι New York Times ανέφεραν ότι ο θάνατος άμαχου ποδηλάτη στην πόλη Μπούτσα από πυρά ρωσικών τεθωρακισμένων αποδεικνύεται από βίντεο που κατέγραψε μη επανδρωμένο εναέριο όχημα (UAV) του ουκρανικού στρατού.

To βίντεο το έδειξαν οι NY Times στον ιστότοπό τους, εδώ. Το υλικό αυτό τραβήχτηκε στην Μπούτσα στα τέλη Φεβρουαρίου, όταν ακόμη το προάστιο αυτό του Κιέβου τελούσε υπό ρωσική κατοχή, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Το βίντεο δείχνει κάποιον να κινείται με ποδήλατο κατά μήκος δρόμου. Όταν φθάνει σε γωνία, κατεβαίνει από το ποδήλατο και την περνά βαδίζοντας.

Με το που εμφανίζεται, δύο τεθωρακισμένα οχήματα ανοίγουν πυρ προς την κατεύθυνσή του με πολυβόλα. Στο σημείο όπου ρίχνουν υψώνεται καπνός και σκόνη.

Πηγή: Protagon.gr
0 .

Άβαταρ μέλους
Φασολαδα
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Φασολαδα » 06 Απρ 2022, 14:21

pluton έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:
Να μην έχεις. Θα επιδοτηθούν. :D

Θα κάνουμε Πάσχα φέτος με φασολάδα. Και για όλα φταίει η Ζαχαροβα που δεν πήγε διακοπές.

Φασολάδα με ελιές Καλαμάτας, τυρί φέτα και ζεστο ψωμακι. Μπουκιά και συγχωριο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Φασολαδα
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Φασολαδα » 06 Απρ 2022, 14:23

Αιντε και στον Μπογιόπουλο
1 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 06 Απρ 2022, 15:16

νεμο --= οταν ερθει η πεινα θα βελαξουν και τα προβατα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Απρ 2022, 16:24

Φασολαδα έγραψε:
pluton έγραψε:

Αυτο ειναι η δεξια. Φασολαδα, κλανιες και μιζερια. Χαρουμενο 1950.
1 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 06 Απρ 2022, 16:46

Λαχουρένιος έγραψε:
Φασολαδα έγραψε:

Αυτο ειναι η δεξια. Φασολαδα, κλανιες και μιζερια. Χαρουμενο 1950.

Πρόσεξες ότι μόλις μίλησα για φασολάδα, ο φασολάδας τσίμπησε, παιρνε μαθήματα Λαχουρενιε θα σου χρειαστούν όταν θα έρθει η ημέρα να οικοδομήσουμε τον σοσιαλισμό με αντεπίθεση στον Γράμμο και μη ξεχνάς: ,, το 1949 είναι η χρονιά νίκης ενάντια στον μοναρχοφασισμο,,
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”