Αντιδράσεις για τις Πρέσπες

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Re: Αντιδράσεις για τις Πρέσπες

Δημοσίευσηαπό denplirono » 28 Οκτ 2019, 21:15

VMRO Και τα μυαλα στα καγκελα....θα μας σωσουν οι Χρυσαυγητες της Βαρνταρσκας που θα κατατγησουν την συμφωνια, αφου και το Κουλη ειναι προδοτη, κρυφο προδοτη, αλλα προδοτη, ας μας σωσει το VMRO τοτε, δε μας χαλαει καθολου γιατι η Μακεδονια ειναι μια και ειναι Ελληνικη, και αν αυτοι νομιζουν οτι ειναι σκοπιανικη ας τα βρουνε με τους αλβανους πρωτα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 29 Οκτ 2019, 13:44

denplirono έγραψε:VMRO Και τα μυαλα στα καγκελα....θα μας σωσουν οι Χρυσαυγητες της Βαρνταρσκας που θα κατατγησουν την συμφωνια, αφου και το Κουλη ειναι προδοτη, κρυφο προδοτη, αλλα προδοτη, ας μας σωσει το VMRO τοτε, δε μας χαλαει καθολου γιατι η Μακεδονια ειναι μια και ειναι Ελληνικη, και αν αυτοι νομιζουν οτι ειναι σκοπιανικη ας τα βρουνε με τους αλβανους πρωτα

Εγώ σας τα ’λεγα και κάποια ζώα δεν με πιστεύανε.
Τώρα όμως, ευτυχώς, θα με πιστέψουν και τα ζώα... :fico: :yesyes:

viewtopic.php?f=5&t=11071&p=269006#p269009
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 29 Οκτ 2019, 14:15

Προδοτη Τσιπρα προδοτης ησουν και θα εισαι. Ευτυχως οι σκοπιανοι θα κανουν τωρα την βρωμικη δουλεια, καλυτερα ετσι. ΠΓΔΜ και βαρνταρσκα και αμα θελουνε αμα δεν θελουνε ας λεγονται και ανατολικη αλβανια καθολου δε μας χαλαει αλλα η Μακεδονια ειναι μια και Ελληνικη. Αυτα.
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 29 Οκτ 2019, 17:34

denplirono έγραψε:Προδοτη Τσιπρα προδοτης ησουν και θα εισαι. Ευτυχως οι σκοπιανοι θα κανουν τωρα την βρωμικη δουλεια, καλυτερα ετσι. ΠΓΔΜ και βαρνταρσκα και αμα θελουνε αμα δεν θελουνε ας λεγονται και ανατολικη αλβανια καθολου δε μας χαλαει αλλα η Μακεδονια ειναι μια και Ελληνικη. Αυτα.

Άρα χαίρεσαι που οι τα σκατοεθνικια των Σκοπιων θα ξαναρχίσουν να λένε την χώρα τους Μακεδονία και ότι η αρχαία Μακεδονία τους ανήκει.
Κι εσύ τώρα έχεις τι θράσος να λες τον Τσιπρα προδότη. Εσύ. Το γνήσιο τέκνο του Εφιάλτη.
Ε έχεις θράσος.
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 29 Οκτ 2019, 17:35

Adminović έγραψε:
denplirono έγραψε:VMRO Και τα μυαλα στα καγκελα....θα μας σωσουν οι Χρυσαυγητες της Βαρνταρσκας που θα κατατγησουν την συμφωνια, αφου και το Κουλη ειναι προδοτη, κρυφο προδοτη, αλλα προδοτη, ας μας σωσει το VMRO τοτε, δε μας χαλαει καθολου γιατι η Μακεδονια ειναι μια και ειναι Ελληνικη, και αν αυτοι νομιζουν οτι ειναι σκοπιανικη ας τα βρουνε με τους αλβανους πρωτα

Ο τύπος είναι γελοίος. Το παίζει πατριώτης επειδή τα εθνικά της Β Μακεδονίας θα ξαναφέρουν την προβληματική κατάσταση στην οποία βρισκόμασταν. Και τώρα αυτός ο Εφιάλτης, το παίζει πατριώτης. Μιλάμε για γελοίο τύπο.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 29 Οκτ 2019, 21:44

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Adminović έγραψε:

Ο τύπος είναι γελοίος. Το παίζει πατριώτης επειδή τα εθνικά της Β Μακεδονίας θα ξαναφέρουν την προβληματική κατάσταση στην οποία βρισκόμασταν. Και τώρα αυτός ο Εφιάλτης, το παίζει πατριώτης. Μιλάμε για γελοίο τύπο.

εισαι καραγκιοζης μπερντε

Προκαλεί ο ηγέτης του VMRO: «Τίποτα δεν μπορεί να μου απαγορεύσει να είμαι Μακεδόνας» – Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στα Σκόπια
Γιουπι.....ζητω και παλι Βαρτνασκα και ΠΓΔΜ θα τους λεμε !!!! Γιουπι !!!!
Τον μπουλο προδοτη Τσιπρα και Κοτζια πουλο ρε....
Ζητω
απο τη στιγμη που ειμαι κατη της προδοτικης συμφωνιας,. τοτε οποιαδηποτε ακυρωση της με βρισκει πανευτυχη

0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 29 Οκτ 2019, 23:22

denplirono έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

εισαι καραγκιοζης μπερντε

:laugh1:

denplirono έγραψε:Προκαλεί ο ηγέτης του VMRO: «Τίποτα δεν μπορεί να μου απαγορεύσει να είμαι Μακεδόνας»

Μα και βάσει της συμφωνίας Μακεδόνας λέγεται. Σανό πουλάει βρε πρόβατο. Λέει πράγματα που ήδη προβλέπονται από την συμφωνία και κοροϊδεύει και τα εκεί ούγκανα και εσάς εδώ. ΞΥΠΝΑΑΑ.
Ας βγει να πει ότι θα χρησιμοποιεί επίσημα τον Ήλιο της Βεργίνας να δούμε αν θα μπορέσει.
Μέχρι και ο σανοπώλης του VMRO, μαλάκια σε πιάνει, όπως βλέπεις.

denplirono έγραψε:– Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στα Σκόπια
Γιουπι.....ζητω και παλι Βαρτνασκα και ΠΓΔΜ θα τους λεμε !!!! Γιουπι !!!!
Τον μπουλο προδοτη Τσιπρα και Κοτζια πουλο ρε....
Ζητω
απο τη στιγμη που ειμαι κατη της προδοτικης συμφωνιας,. τοτε οποιαδηποτε ακυρωση της με βρισκει πανευτυχη

Βρε τούβλο, αν ακυρωθεί η συμφωνία δεν επανέρχονται στο fyroMACEDONIA. Αυτό το όνομα προέκυψε από την ενδιάμεση συμφωνία το 95, κι η οποία έχει λήξει και χρονικά πλέον. Τίποτα και κάνεις δεν τους υποχρεώνει να χρησιμοποιουν πλέον το fyroMACEDONIA.
Σκέτο Μακεδονία θα λέγονται και πλέον θα είσαι κι εσύ υποχρεωμένος να ζεις σε ένα κράτος που τους αναγνωρίζει ως Μακεδονία, χωρίς το Βόρεια αυτήν την φορά.
Τούβλο που δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Φωνάζεις ζητώ χωρίς να ξέρεις γιατί. Σ επιανουν κορόιδο και χαίρεσαι κιόλα.
Δεν μπορει ρε γαμωτο να κοιμάσαι όρθιος τόσο πολύ. Απλά δεν γίνεται. Πρέπει να τρολαρεις λογικά.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 30 Οκτ 2019, 07:38

denplirono έγραψε:απο τη στιγμη που ειμαι κατη της προδοτικης συμφωνιας,. τοτε οποιαδηποτε ακυρωση της με βρισκει πανευτυχη

Συμφωνώ κι εγώ.
Έτσι, και στο ΝΑΤΟ θα μπουν και Δημοκρατία της Μακεδονίας θα λέγονται. :good:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 30 Οκτ 2019, 08:42

Adminović έγραψε:
denplirono έγραψε:απο τη στιγμη που ειμαι κατη της προδοτικης συμφωνιας,. τοτε οποιαδηποτε ακυρωση της με βρισκει πανευτυχη

Συμφωνώ κι εγώ.
Έτσι, 1) και στο ΝΑΤΟ θα μπουν και 2)Δημοκρατία της Μακεδονίας θα λέγονται. :good:

1)Ναι ας μπουν στα παπαρια μας
2)ΟΧΙ απο εμας !!!!!! Μονο ενα μετραει αν εμεις θα τους λεμε Μακεδονες, δεν μετραει ολος ο γαλαξιας να τους λεει, αρκει εμεις να ΜΗΝ τους λεμε, συνεπως ΝΑΙ δε με χαλαει καθολου
ΥΓ:δεν θα γινει τιποτα, τα Σκοπια μπαινουν σε περιδυνειση διαλυσης, οσοι γειτνιευοντες λαβετε θεση για μεριδιο. Το εχω πει Μοναστηρι Στρουμιτσα Γευγελη και Κρουσοβο και Αχριδα ειναι γη ελληνικη! Αυτα! :P
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 30 Οκτ 2019, 09:00

Ο Κουλης γουσταρει Πρεσπες, στις τρυπες σας τωρα
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”