δεν ξέρω βέβαια το πόσο θα με βοηθήσουν περαιτέρω τώρα που αλλάζω αντικείμενο και περνάω στην αναβαθμισμένη διανομή φιαλών πετρογκάζ. ίδωμεν ή οψόμεθα.

Λαχουρένιος έγραψε:Kαι νομιζω οτι ο καλυτερος τροπος να μαθεις μια οποιαδηποτε γλωσσα ειναι να διαβαζεις κειμενα σε αυτην ή να βλεπεις ταινιες

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Είναι το κόμπλεξ του βλαχαρβανίτη νεοΕΛ. Επειδή τη σήμερον είναι πουθενάς, νομίζει ότι αν μάθει δυό αρχαίες φράσεις γίνεται σπουδαίος και όλος ο πλανήτης θα τον θαυμάζει.
Εδώ τα τσόλια σου ποστάρουν ατάκες ξένων φιλοσόφων για τους αρχαίους Έλληνες, και μετά χαίρονται να, δες τι λένε οι σπουδαίοι ξένοι για μένα τον Έλληνα!
Θυμάμαι στην 1η λυκείου τη φιλόλογο που λύσσαγε να μάθω αρχαία Ελληνικά επειδή ήμανε πολύ καλός στην Εκθεση ,που της απαντούσα ότι δε γουστάρω να μάθω νεκρές γλώσσες γιατί δεν είμαι νεκρόφιλος. Αυτό. Απο εκεί και πέρα οι ούγκανοι που υποστηρίζουν και αναμεταδίδουν διάφορες πίπες για τα αρχαία , αν τους γράψεις ΣΟΛΩΝΕΤΡΩΓΕΤΟΝΠΣΟΛΟΝΟΛΟΝ , αποκλείεται να ξέρουν ότι έτσι έγραφαν οι αρχαίοι.
Στύγιος έγραψε:ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:
Θυμάμαι στην 1η λυκείου τη φιλόλογο που λύσσαγε να μάθω αρχαία Ελληνικά επειδή ήμανε πολύ καλός στην Εκθεση ,που της απαντούσα ότι δε γουστάρω να μάθω νεκρές γλώσσες γιατί δεν είμαι νεκρόφιλος. Αυτό. Απο εκεί και πέρα οι ούγκανοι που υποστηρίζουν και αναμεταδίδουν διάφορες πίπες για τα αρχαία , αν τους γράψεις ΣΟΛΩΝΕΤΡΩΓΕΤΟΝΠΣΟΛΟΝΟΛΟΝ , αποκλείεται να ξέρουν ότι έτσι έγραφαν οι αρχαίοι.
Μαλάκες που ζείτε στο 80; Εγώ πάντα εδώ και 10 χρόνια κάνω μάθημα με διαδραστικό πίνακα, powerpoint ,video και διαδικτυακές ασκήσεις στα Αρχαία ,ειδικά στην Ιστορία και στη Γλώσσα ,Ν.Κείμενα.

Στύγιος έγραψε:Aν βάλεις όμως τον μαθητή να ψάξει δικτυακά την εξέλιξη του ρήματος που λες στα νέα ελληνικά σε σημερινές επιγραφές ,πινακίδες και εκφράσεις που χρησιμοποιούμε ,το αποτέλεσμα μπορεί να σε εκπλήξει

Στύγιος έγραψε:Μαλάκες που ζείτε στο 80; Εγώ πάντα εδώ και 10 χρόνια κάνω μάθημα με διαδραστικό πίνακα, powerpoint ,video και διαδικτυακές ασκήσεις στα Αρχαία ,ειδικά στην Ιστορία και στη Γλώσσα ,Ν.Κείμενα.
ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:Ναι ρε φίλε σίγουρα ,αλλά είναι πολύ πιο χρήσιμο εφόδιο να τον βάλεις να ψαχτεί σε πράγματα που θα τον κάνουν πιο παραγωγικό στο μέλλον. Πχ να ξέρει πώς να συνδυάσει πρωτείνη ,υδατάνθρακα και λιπαρά ή πότε βγαίνουν οι πιπεριές και πότε το σπανάκι. Κι εμένα μου αρέσει να διαβάζω Σαραντάκο . Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο.

.gif)