Αγις έγραψε:Στύγιος έγραψε:Τώρα που το σκέφτομαι, ο Vallon είναι ακριβώς σαν τον Λούη απ' τα "Βαμμένα κόκκινα μαλλιά" του Μουρσελά![]()
ο Λουης δεν ηταν θυμα
Γιατί ο Vallon είναι θύμα; Ζωάρα κάνει ο πστης ,έστω κι αν του κοστίζει παραπάνω

Αγις έγραψε:Στύγιος έγραψε:Τώρα που το σκέφτομαι, ο Vallon είναι ακριβώς σαν τον Λούη απ' τα "Βαμμένα κόκκινα μαλλιά" του Μουρσελά![]()
ο Λουης δεν ηταν θυμα

Στύγιος έγραψε:Αγις έγραψε:
ο Λουης δεν ηταν θυμα
Γιατί ο Vallon είναι θύμα; Ζωάρα κάνει ο πστης ,έστω κι αν του κοστίζει παραπάνω

Στύγιος έγραψε:Αγις έγραψε:
ο Λουης δεν ηταν θυμα

vallon έγραψε:Στύγιος έγραψε:
μην δίνεις σημασία στον αγι , με ζηλεύει που πιάνω μεγαλύτερα ψάρια απο εκείνον
.gif)

Ραν ταν πλαν έγραψε:Σκέφτομαι ότι πρέπει να συστήσουμε μια επιτροπή που θα αποτρέψει τον Βαλλον από το να γράψει τα απομνημονεύματα του.
.gif)

Στύγιος έγραψε:Είμαι μαλάκας που θα πάω επιτήρηση στις Πανελλήνιες , όταν έχει βγει η λίστα στο ίντερνετ και 3 προκλητικά απουσιάζουν. Θα τα κάνω πουτάνα όλα αύριο στο σχολείο...

vallon έγραψε:Στύγιος έγραψε:Είμαι μαλάκας που θα πάω επιτήρηση στις Πανελλήνιες , όταν έχει βγει η λίστα στο ίντερνετ και 3 προκλητικά απουσιάζουν. Θα τα κάνω πουτάνα όλα αύριο στο σχολείο...
έλα ρε μη σκας, μπορείς να γίνεις σαν κι εμάς που δεν μας βρίσκει κανείς..
πανελλήνιες;
επιτήρηση;
ωχχ αδελφάκι μου
που να τρέχεις τώρα;
πέρυσι με στριμώξανε σε μια επιτροπή και φρίκαρα να τρέχω, εφέτος όμως το ξέκοψα