τι σκέφτεσαι τώρα;
-
Στύγιος
Re: τι σκέφτεσαι τώρα;
O κιαρατάς ο ανιψιός και βαφτισιμιός μου, το 12χρονο! ,κατάφερε να βάλει την αλυσίδα στο ποδήλατο. 2 ώρες προσπαθούσα κι εγώ κι ο πατέρας του και αποτύχαμε. Παραιτούμαι ,δεν έχω ανιψιό , τον Αντίχριστο έχω.. θα πάω σε μοναστήρι.
2 .
-
Εσθήρ
- Basic poster

Στύγιος έγραψε:O κιαρατάς ο ανιψιός και βαφτισιμιός μου, το 12χρονο! ,κατάφερε να βάλει την αλυσίδα στο ποδήλατο. 2 ώρες προσπαθούσα κι εγώ κι ο πατέρας του και αποτύχαμε. Παραιτούμαι ,δεν έχω ανιψιό , τον Αντίχριστο έχω.. θα πάω σε μοναστήρι.
Αχμ...μωλό παιδί είναι βρε! Τι νομιζεις σαν και σενα τον γεροξεκουτι;
οκ σε πραζω,αλλα τα παιδια ειναι γεγονος οτι ειναι πανεξυπνα και πολυ ικανα τα ατιμα.Το ιδιο και ο ανηψιος μου,διαολος σε ολα!

0 .
Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός.
Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος
-
Στύγιος
Εσθήρ έγραψε:Στύγιος έγραψε:O κιαρατάς ο ανιψιός και βαφτισιμιός μου, το 12χρονο! ,κατάφερε να βάλει την αλυσίδα στο ποδήλατο. 2 ώρες προσπαθούσα κι εγώ κι ο πατέρας του και αποτύχαμε. Παραιτούμαι ,δεν έχω ανιψιό , τον Αντίχριστο έχω.. θα πάω σε μοναστήρι.
Αχμ...μωλό παιδί είναι βρε! Τι νομιζεις σαν και σενα τον γεροξεκουτι;![]()
οκ σε πραζω,αλλα τα παιδια ειναι γεγονος οτι ειναι πανεξυπνα και πολυ ικανα τα ατιμα.Το ιδιο και ο ανηψιος μου,διαολος σε ολα!
4η δημοτικού ,ξεβίδωσε!! παλιό DVD υπολογιστή,κι έκανε και παρατηρήσεις ότι δεν δουλεύει η κεφαλή, δεν έχω ανιψιό εγώ ,τον Αντίχριστο έχω

1 .
-
Pendegren
Εγινε σεισμός και έπαθε ζημιά μόνο ο απο πάνω! Μετά...ήρθε μια κοπέλα και έχτισε ένα τοίχο κίτρινο κλειστό!!
0 .
-
Εσθήρ
- Basic poster

0 .
Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός.
-
Στύγιος
Σε θεωρούν ως βλάκα και δεδομένο, όταν δεν μιλάς. Μετά ,όταν πέφτουν μπινελίκια και κατηγορίες μετά αποδείξεως.. δεν μιλάνε. Τον πούλο .όλα καταγράφονται για διευθυντές ,υποδιευθυντές και λοιπά λαμόγια στο my school.
0 .
-
Spark
- Extreme poster

αυριο κυριακή θα ξυπνήσω 6 ώρα πμ και θα πάω για δεύτερη φορά στον ποταμό Λούσιο να διασχίσω το φαράγγι, πορεία 9 χλμ... μπορείτε να δείτε την προηγούμενη φορά που έκανα εκεί ραφτιγκ.
https://elefthero.net/viewtopic.php?f=27&t=7372&start=20#p185395
όταν γυρίσω θα δείξω νέες φωτο..
https://elefthero.net/viewtopic.php?f=27&t=7372&start=20#p185395
όταν γυρίσω θα δείξω νέες φωτο..

1 .